09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sana attım link
Burda yasak ya ben foto koyamadım ordan

Umarım beğenirim
İade vs bu formalitelerle uğraşmayı sevmiyorum

Hımmm bayıldım ikisine de, güle güle giy. Tunik kesin olur da bir ihtimal deri sıkınıtı yaratbilir onların kalıpları farklı oluyo ya o yüzden

Hımmm bayıldım ikisine de, güle güle giy. Tunik kesin olur da bir ihtimal deri sıkınıtı yaratbilir onların kalıpları farklı oluyo ya o yüzden

Ama kot bedeni gibi yazmışlardı
Bend eona göre seçtim olmadı mecbur iade artık

Teşekkür ederim

Ama kot bedeni gibi yazmışlardı
Bend eona göre seçtim olmadı mecbur iade artık

Teşekkür ederim

Olur olur takma kafanı, tuniğin m si kalmamış kalaydı hemen indirecektim ben de bitane dar paca kotlarımla taylarımlan giyerdim

günaydın kızlar,,

çekirge sovunerin konusunu gördün mü
ne iyi niyetli kızdı ya, evlilik çook çook zor bir kurum helede anlayışsız insan topluluğuyla daha zor.

günaydın kızlar,,

ne iyi niyetli kızdı ya, evlilik çook çook zor bir kurum helede anlayışsız insan topluluğuyla daha zor.

Günaydın cnm. Herkesin bir derdi var işte

günaydın kızlar,,

Yoo görmedim nolmuş ki
Bi bakayım
Çok ta severim kendisini , çok aklı başında biridir

Neyse ki seninkiler tehlikeli değil, kendi hallerinde takılıyolar bi de oyunbaz olanlar var

elmiş yakın olsak varya inanılmaz tehlikeli olurlar
birde bende biraz cazgırım hemen pat diye yüzlerine vuruyorum birazda ondan çekiniyorlar
ama tabi beni böyle yapanda kendileri, saygıda hak edilen bir şey sonuçta

şaka yollu espri yapar gibi yapıştırıyorum laflarını, başka türlüsünden anlamazlar :)

ahahahahah espri yapar gibi aman da evi b.k götürüyo fln de bari ahahahah

ahahah o kadar da değil :))))
hanımefendi çizgimden daha tam çıkmadım bide çıkarsam :))))))))

Çıkma canım sen. Esprinin inceden giydirilenine bile hiciv deniyor onu yapmakta bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…