09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Heh işte bende onu demek istemiştim ben s beden aldım boyu kısa geldi kolları falan sonra m aldım terzide ufak bi daraltma işlemi yaptı tam oldu en azından kolları falan iyi oldu
Ucuza çok güzel şeyler var özellikle free shipping bakıyorum ki kargo parası da vermiyorum.
1 dolara küpe aldığım çok oldu

O boy konusunu ilk tuniğimde test etmiştim..Bluz gibi gelmişti bana Alt kısmına uygun kumaştan bişey ekletip uzatmıştım ben de boyunu..
Olsun ama yine de çok güzel şeyler var ebayda.

Ben ebaydan almamıştım ama capon işiydi modelleri çok cicili bicili
Bizim ülkede niye yok bu kadar güzel şeyler

O kim

Ya sedo işte bi ton da takı aldım..1 dolar, 3 dolar, en fazla 5 dolar..gelmeyenler arasında onlar da var işte

Ben ebaydan almamıştım ama capon işiydi modelleri çok cicili bicili
Bizim ülkede niye yok bu kadar güzel şeyler

var bizde de..ggde satılıyor..ama 4-5 katı fiyatına

Evet ben tunik almaya korkuyorum onlara tunic duran bana ancak olur

O kim

Ya sedo işte bi ton da takı aldım..1 dolar, 3 dolar, en fazla 5 dolar..gelmeyenler arasında onlar da var işte

var bizde de..ggde satılıyor..ama 4-5 katı fiyatına

Senin satıcıdan hala cevap yok mu bence sen yaz paypala ya iade etsinler paranı

Of siz ne konuşuyonuz ya, valla beynim koşarak uzaklaşmış kim ne diyor anlamıyorum

Bana göre muhabbet edin azıcık

Epey uzun bi tunik tercih edeceksin..kalça bitiminde bitenler bluz gibi duruyor..

Yok..Çemkirmemi anlamadı sanırsam..İngilizce biliyo bunlar dimi la

Ahahah
Biliyorlardır heralde japon ingilizcesi
Ya ard arda yolla mesajları sana bi cevap verse iyi olacak şimdi bölye bilemiyorsun ki gümrükte mi yoksa yollamadı mı falan

angaranınnn bağları da büklümmm büklümmm yollarıııı.....

yalnız benim içiiiiğğğnnnn bak gri gri...

Of siz ne konuşuyonuz ya, valla beynim koşarak uzaklaşmış kim ne diyor anlamıyorum

Bana göre muhabbet edin azıcık

bebe nasıl bebe, tepikliyomu anarşist oğlum anasını

selamlar ben geldim

Hoşgeldin

Ahahah
Biliyorlardır heralde japon ingilizcesi
Ya ard arda yolla mesajları sana bi cevap verse iyi olacak şimdi bölye bilemiyorsun ki gümrükte mi yoksa yollamadı mı falan

Bidaha yolliyim dimi, dur yolliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…