09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzelmiş güle güle kullan
Ama göründüğü kadar iyi mi
Şimdi baktım 3 -5 USD ye bluz var
Bilmiyorum bir kere elbise almıştım, memnun kalmadım diye daha sipariş vermedim de ben

As. hoş geldin
Sende olmasan magazinden hiç haberim olmayacak Gofret
Pelin Karahanlı kim diye bi baktım
Hatırladım, kavak yelleri dizisinde oynuyodu

Amin, herkes için hayırlısı :97:

magazin haberleri artık gazeterin baş köşesinde çekirgecim :)
muhteşem yüzyıldaki mihrimah sultan
kızın yüzü çok güzel eccük boydan kısa ama :)

med güle güle kullan güzelmiş..kıyafetin ebatlarını yazmalrı iyi oluyo,yoksa manken uzun mu kısa mı bilemiyo insan..
gümrükte takılmasın diye,ayrı paketler halinde gönderiyolar.tek paketin gümrük kontorlüne girme olasılığı yüksek..

Bilmiyorum bir kere elbise almıştım, memnun kalmadım diye daha sipariş vermedim de ben

Evet kumaş yapısı falan iyi gayet..Duruşu da çok güzel..Ama boyu kısa..Belki altındaki püsküllerini uzatabilirim..Yün iplikleri olur ya, onlardan yapmışlar..Siyah yünden daha uzun püsküller yapabilirim..O zaman yazın rahat elbise olarak kullanılır..

çek e-bay de satıcıları iyi bilmek lazım.her önüne gelenden alınmıyo ne yazık ki..nobody de galiba alıyodu ordan devamlı,bize garanti satıcıları söyleyebilir..med sen de mi devamlı alıyosun?
ous fotoğraf mak. aksesuarları falan alıyodu devamlı ama onun satıclıar farklı..
bu arada söyledim mi size,adam makinesini sattı..

magazin haberleri artık gazeterin baş köşesinde çekirgecim :)
muhteşem yüzyıldaki mihrimah sultan
kızın yüzü çok güzel eccük boydan kısa ama :)

Ben haberde izlemem - okumam sıkılıyorum artık..

Ben Aslı Enver'i beğeniyordum
İkisi de aynı dizide oynuyodu da

Yok, ben yeni duydum
Ben yeni duyuyosam herkes yeni duyuyodur

İsabet olmuş

Sağolasın canım..Ben genelde 5-6 parça alırdım hiç sorun yaşamadım..Geçenlerde epey yüklü aldım..Ondan mı parça parça yolluyolar yav, ben de 2 gündür satıcıya çemkiriyorum

Ya ürünün ebatları nerde yazıyo, ben hiç ebatlara bakmadan alıyorum:26:

Aşağılara doğru ekliyolar genelde
Uzunluğu bile yazıyo

Canım evet devamlı alıyorum..on4buy dan yüklü alışveriş yaptım..aykkabı ve çanta yok ama bu satıcıda..
Hakikaten satıcıları buraya yazalım ya..İyi olur..

ilahi medaşağıda yazıyo ya length,chest falan diye,dikkat etmedin mi hiç?
ben ihracat pazarlama yapıyodum ya biliyorum o yüzden gümrük işlerini az buçuk.gümrükte ne kadar küçük paket olursa o kadar iyi,tartı yukarı çıktıkça,kontrol olasılığı yüksek..o yüzden satıcı parça parça göndermiştir.ptt ile mi geldi?

Hamilelik bitince giymicen, 100 lira çok

Muhaha takmış seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…