New Womens Dress Skater Batwing Sleeve Loose Top Blouse Chinese Style Tassel | eBay
Ben burda muhabbet ederken bir ürünüm daha geldi..
Niye böyle parça parça geliyor anlamış değilim..Hepsini aynı satıcıdan aldım halbuki..
Boyu kalçamı hemen örtüyor..Tunik olarak anca kullanabilirim..Hatta bluz..
Ama bedeni ve duruşu gayet iyi..
As. hoş geldin
Sende olmasan magazinden hiç haberim olmayacak Gofret
Pelin Karahanlı kim diye bi baktım
Hatırladım, kavak yelleri dizisinde oynuyodu
Amin, herkes için hayırlısı :97:
New Womens Dress Skater Batwing Sleeve Loose Top Blouse Chinese Style Tassel | eBay
Ben burda muhabbet ederken bir ürünüm daha geldi..
Niye böyle parça parça geliyor anlamış değilim..Hepsini aynı satıcıdan aldım halbuki..
Boyu kalçamı hemen örtüyor..Tunik olarak anca kullanabilirim..Hatta bluz..
Ama bedeni ve duruşu gayet iyi..
tava böreğini kaç yufkadan yapıyordun ?
Güzelmiş güle güle kullan
Ama göründüğü kadar iyi mi
Şimdi baktım 3 -5 USD ye bluz var
Bilmiyorum bir kere elbise almıştım, memnun kalmadım diye daha sipariş vermedim de ben
Güzelmiş güle güle kullan
Ama göründüğü kadar iyi mi
Şimdi baktım 3 -5 USD ye bluz var
Bilmiyorum bir kere elbise almıştım, memnun kalmadım diye daha sipariş vermedim de ben
magazin haberleri artık gazeterin baş köşesinde çekirgecim :)
muhteşem yüzyıldaki mihrimah sultan
kızın yüzü çok güzel eccük boydan kısa ama :)
3 ( 1,5 alt - 1,5 üst yani )
Süt, yumurta, sıvıyağ gezdirirsin aralarına da
Ay tıphamile var
çek e-bay de satıcıları iyi bilmek lazım.her önüne gelenden alınmıyo ne yazık ki..nobody de galiba alıyodu ordan devamlı,bize garanti satıcıları söyleyebilir..med sen de mi devamlı alıyosun?
ous fotoğraf mak. aksesuarları falan alıyodu devamlı ama onun satıclıar farklı..
bu arada söyledim mi size,adam makinesini sattı..
med güle güle kullan güzelmiş..kıyafetin ebatlarını yazmalrı iyi oluyo,yoksa manken uzun mu kısa mı bilemiyo insan..
gümrükte takılmasın diye,ayrı paketler halinde gönderiyolar.tek paketin gümrük kontorlüne girme olasılığı yüksek..
:)
sağol pampaa
yumurtayı çıkarırım bu listeden
tavanın altını yağlıyormusun yuflyı koymadan önce
Yok, ben yeni duydum
Ben yeni duyuyosam herkes yeni duyuyodur
İsabet olmuş
çek bana 1 tane kot pantolon olsa yetiyor, buldum da tipinde meymenet yok 100 lira diyorsana da capon işi hamilelik baksak mı
nick evde durumlar nasıl?
Sağolasın canım..Ben genelde 5-6 parça alırdım hiç sorun yaşamadım..Geçenlerde epey yüklü aldım..Ondan mı parça parça yolluyolar yav, ben de 2 gündür satıcıya çemkiriyorum
Ya ürünün ebatları nerde yazıyo, ben hiç ebatlara bakmadan alıyorum:26:
çek e-bay de satıcıları iyi bilmek lazım.her önüne gelenden alınmıyo ne yazık ki..nobody de galiba alıyodu ordan devamlı,bize garanti satıcıları söyleyebilir..med sen de mi devamlı alıyosun?
ous fotoğraf mak. aksesuarları falan alıyodu devamlı ama onun satıclıar farklı..
bu arada söyledim mi size,adam makinesini sattı..
Sağolasın canım..Ben genelde 5-6 parça alırdım hiç sorun yaşamadım..Geçenlerde epey yüklü aldım..Ondan mı parça parça yolluyolar yav, ben de 2 gündür satıcıya çemkiriyorum
Ya ürünün ebatları nerde yazıyo, ben hiç ebatlara bakmadan alıyorum:26:
çek bana 1 tane kot pantolon olsa yetiyor, buldum da tipinde meymenet yok 100 lira diyor
evde durumlar iyi canım, normalde bişey olmadan aramaz eşim gün içinde, her gün nasılsın sesini duymak istedim diye arıyor o derece iyi yani
Aşağılara doğru ekliyolar genelde
Uzunluğu bile yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?