09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızlar,

ya benimde son günlerde enerjim düşük kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyorlar
mevsimsel bir durum mu acaba :S

Olabilir canım cünkü hava yazdan kalma gibi ama kış psikoloji bozuyor

ben oğlumu da böyle seviyorum..minik kedim benim,oy tatlı minnoşum..o da miyafff miyafff diye kafasını koynuma sokar sev beni diye...
miyavv değil bi de,miyafff,yavru kediler öyle dermiş

ahahahah yavru kedi yerim onu ben cirkinnnnnn

elmik nolmuş la bu haziran analarına da bu kadar tantana yapıyolar,sen hemen igili bölümü bulmuşsun,hiç üşenmiyo musun la o kadaor araştırmaya??

elmik nolmuş la bu haziran analarına da bu kadar tantana yapıyolar,sen hemen igili bölümü bulmuşsun,hiç üşenmiyo musun la o kadaor araştırmaya??

ahahahah kızım benim adım müfettiş gecıt

Ya bişi olmuş konu sahibi banlanmış, sonra kazenle tartışmış sil üyeliğimi demiş, diğerleri de gaza gelmiş toplu üi ler olmuş. Kendileri istemiş yani.

Kazen napsın hangi birimizle uğrassın

Allah yardımcın olsun balım peteğim ebru şallım

ebru ya mı benziyo ki sirke
ben de o kadını sevemedim gitti,sirkeyi severim başlkasına benzetelim:)bi de justin bieber özentisi komik salak herifle çıkıyomuş ya iyice gıcık oldum..ikisi de tam sopalık

ben de o kadını sevemedim gitti,sirkeyi severim başlkasına benzetelim:)bi de justin bieber özentisi komik salak herifle çıkıyomuş ya iyice gıcık oldum..ikisi de tam sopalık

Yok balım ikisinde de aynı caba var ya o yüzden seyetmiştim

O herif bi garip yaa salak hadise sardı basımıza

elmikkk,yorumlara koptum,sokak ağzı konuşuyosunuz,yok çiftlik diyerek bize hayvan mı dediniz hahahahah
bunlar haketmiş ama ya,yazık la kazen de anlatamamış kovmuştur bunları

elmikkk,yorumlara koptum,sokak ağzı konuşuyosunuz,yok çiftlik diyerek bize hayvan mı dediniz hahahahah
bunlar haketmiş ama ya,yazık la kazen de anlatamamış kovmuştur bunları

Lafı nasıl anlamış gördün mü Bize hayvan mı dedin demiş töbee yaa bunlara nankörsün desem bana kedi dedin der ahahahahahah

Ya dün gördüm adam helak oldu kendimi anlatıcam diye

Ayyy lafa dalıyorum pardon ama bitek ben böyle düşünüyorum sanıyodum
Tam ergen özentisi değil mi ya
Uyuzzz oluyorum o herifeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…