ilahi medaşağıda yazıyo ya length,chest falan diye,dikkat etmedin mi hiç?
ben ihracat pazarlama yapıyodum ya biliyorum o yüzden gümrük işlerini az buçuk.gümrükte ne kadar küçük paket olursa o kadar iyi,tartı yukarı çıktıkça,kontrol olasılığı yüksek..o yüzden satıcı parça parça göndermiştir.ptt ile mi geldi?
geçen pazar bana süpriz yapıp satmış geldi..dedim ki,şimdi yenisini tonla paraya alma sonra? yok dedi almıcam,hem pahalı bi uğraş hem gerek yok,parasını evimize harcarız dedi.perde falan aldık biz de..:)bende yeni duydum
illegal olan başka hobilere merak salmasın şimdi
nck çok sevindim,her işte bi hayır vardır bak,ne güzel olmuş..:)çek bana 1 tane kot pantolon olsa yetiyor, buldum da tipinde meymenet yok 100 lira diyor
evde durumlar iyi canım, normalde bişey olmadan aramaz eşim gün içinde, her gün nasılsın sesini duymak istedim diye arıyor o derece iyi yani
çek bana 1 tane kot pantolon olsa yetiyor, buldum da tipinde meymenet yok 100 lira diyor
evde durumlar iyi canım, normalde bişey olmadan aramaz eşim gün içinde, her gün nasılsın sesini duymak istedim diye arıyor o derece iyi yani
niko cidden bakalım buradan sana bişeyler..
yani, şurda bana 3 ay daha lazım 100 lira vermem ben. Kumaş aldım ama kumaşı da sevmiyorum. Takmadı benimki, kıskançlıktan daha çok sahiplenmeye başladı :))hamilelik bitince giymicen, 100 lira çok
Muhaha takmış seninki
nck çok sevindim,her işte bi hayır vardır bak,ne güzel olmuş..:)
sana kot bakayım ben tatlım..
nerden bakıyonuz yahu, ay ara ara bakıyorum ya valla kafam sarmadı bugün burayıniko cidden bakalım buradan sana bişeyler..
y
nerden bakıyonuz yahu, ay ara ara bakıyorum ya valla kafam sarmadı bugün burayı
shipping and payments ten aşağı inmemişim yav
ve hiç birinin boyuna ebatına bakmadım biliyomusun
hakikaten yazıyor ebatlar..
bundan sonra ona göre alım yapim bari..bir kaç parça daha alıcam..
geçen pazar bana süpriz yapıp satmış geldi..dedim ki,şimdi yenisini tonla paraya alma sonra? yok dedi almıcam,hem pahalı bi uğraş hem gerek yok,parasını evimize harcarız dedi.perde falan aldık biz de..:)
yok yeni bi hobi yok,yeni hobisi benim artık onun
nck çok sevindim,her işte bi hayır vardır bak,ne güzel olmuş..:)
sana kot bakayım ben tatlım..
Aldığım tüm ürünlerin ebatlarını şimdi inceliyorum
Ebaydan hep alışveriş yaparım, hiç alt tarafa inmedim, salak mıyım neyim
ben bakayım derken benim müşterileri kastettim canım,alışveriş değil..onlarda vardır mutlaka..bana göndermişlerdi hamileyken..benimkilerden giyersen göndereyim,neler kaldı tam hatırlamıyorum ama bakarım istersen..tertemizler vallahi..elbiselerim de var.denimden yaptırmıştım onları da:)
sağol gofretcim,ne zamandır para bulup alamamıştık,iyi oldu..bi kısım parayla da adanaya gittik işte.süperr yaa maşallah canım
yeni hobisinin kıymetini bilsin
burnunu sürtmek gerekiyor bu ousların zaman zaman
perdelerinide güle güle kullan quartam :)
geyik topiğine geldiğine göre,geyik bi cevap istiyosun heralde; o zaman cevabım; yeni birini bul,unut onu gitsin unut onu sen deerkek arkadaısm okumaya yurt dısına gıttı 4 aylıgına bu surede bırbırımızden koptuk ayrıldık 2 gundur konusmuyoruz ne yapıyım sızce
sağol gofretcim,ne zamandır para bulup alamamıştık,iyi oldu..bi kısım parayla da adanaya gittik işte.
kalanla da bi tektaş patlatıcakmış ,öyle duyum aldım:)
işten çıkıp eve geliyo,herşeyle ilgili,ne bilim maşallah bakalım..darısı senin öküze
Birlikten kuvvet doğar diye boşa dememişler
erkek arkadaısm okumaya yurt dısına gıttı 4 aylıgına bu surede bırbırımızden koptuk ayrıldık 2 gundur konusmuyoruz ne yapıyım sızce
ay çok güldürdün beni med..
aldıklarını yeni inceliyosun,peki neye göre aldın sen bunları??manken gibiyim nasılsa olur mu dedin
türkiyedeki sitelerde bile yazıyo ebatlar..en azından mankenlerin ebatları yazıyo,sen pay biç deniyo:)
BEN DE SANA HAMİLESİZ ELBİSELERİMİ GÖNDEREYiM
ay o kadar pahalımıydı o makine way canına hobiye gel
tamtur aldır quartam .)
niko ben de yollarım he..benim normal ama şu an bana gelmeyen kıyafetler sana olur..hepsi tertemiz..
yani benim normal kıyafetler sana hamilelik kıyafeti olur bebişim
uzun etek, elbise falan giyiyomusun? yoksa sadece pantolon mu?
hele bi yaz bakim neler giydiğini..
olmadı yarın çıkarırım sana kargo.
allah cızırtınızı vermesin
Gıcık bi işle uğraşıyodum da arada bakıyorum size de
çek sen ne göndercen bana aşk böcüğüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?