09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Edebilir tabi ki abla. Sonucta mirascı o. Eğer sen babanın hasta veya kendi istegiyle reddetmediğini kanıtlayabilirsen bunu bozdurabilirsin. Diye biliyorum :)

bende baya araştırdım canına v.s.kast etmediğim sürece edemiyormuş canım
oyle cnım sıkıldı ediyorum yokmuş
dava açarsam misal alırmışım

seni severim sütoğlan

Sensin o

çek uyardı ama illa kapattıracaklar konuyu..

Herkesin günahı sevabı kendine
İsyan bi adım atmış ama alışamamış olabilir, soruyo
Herkes hadisi ayeti bırak kafasından fetva uydurmuş
Sanki dinen caiz mi diye konu açılmış ta sayfa sayfa açıklıyolar

Saçın görünmesi günah değil diyen de var çarşaflı olmak asıl kapalılık diyende, açıklara şeytana uyanlar diyen de var
Bu kadar büyük bi platformda böyle tanımlar çok saçma

Şeytana uyan kısma ben giriyorum mesela, bu tabir doğru olsa ben bu kadar sakin kalabilir miydim şeytanı dinler hepsine dümdüz giderdim ki hiç mizacım değil.

Ben açığım evet
Ama başkaları hakkında atıp tutamayacak kadar da inançlıyım
İnsanları tanımıyorum, bunu giyen şöyledir diyemem Allah'tan korkarım
Kategorimi bilemeyeceğim

Son düzenleme:
kızlar size hukuki bişiy sorucam
mirasdan men
diyelimki ben babamın istemediği biriyle evlendim
beni mirasdan men edebilirmi ??

bende baya araştırdım canına v.s.kast etmediğim sürece edemiyormuş canım
oyle cnım sıkıldı ediyorum yokmuş
dava açarsam misal alırmışım

fallen hayırdır,sen evliliğe karar verdin de baban mı istemiyo,neden peki?siz uzun zamandır bereber değil miydniz<?
benim bildiğim de men etse bile ,vefatından sonra dava açabileceğin.ama uzun sürüyor böyle davalar..

yalnız böyle konularda kapalıalar genelde kendi yanlarına çekme heveslisi oluyolar,sebebi şuymuş,ne kadar çok insanı doğru yola döndürürsek o kadar sevap kazanıyoruz..
sanırım o yüzden bu kadar ispat çabasındalar..ama yazdığım anlamadığım tek şey karaçarşaf..

Eh bu tarz konuların sonu o. Sabahki ciftlik hayvan muhabbeti gibi

O halde bendeki yanlış bilgi

ya gecen yengem söledi çok cnm sıkıldı araştırdım bakdım bu konularda sen ataksın sorim dedim
ama içimi karattın beee panpiş aahahhahaahah

ya gecen yengem söledi çok cnm sıkıldı araştırdım bakdım bu konularda sen ataksın sorim dedim
ama içimi karattın beee panpiş aahahhahaahah

Abla ben yanlış biliyor da olabilirim. Ben de babamı reddedecektim de kanunda öyle bişi yokmuş sadece baba reddedebiliyormuş.

Boşver
Herkesin giyimi, tercihi, hatta 'din' i kendine

Bence edilebilmeli
Onlar reddabiliyosa bize haksızlık bu

Soy bağı bozulmazmış, öyle demişti avukat. Ben mesela boşandıktan sonra ex-in onayıyla eski soyadımı evlenene kadar kullanmak icin izin aldım. babamın soyadını da kendini de istemiyorum.

kız manykmısın baba red edilirmi Allam yaaaaa

canımm mesaj sürem dolmadı hemen sana yazdımm...bütün eczanelere sordurttumm burdan tek sistem var hemen bakıosun hastanenin eczanesinden o ilaç üretimden kalkmış..doktoruna danışıp yeni bir ilaç yazdırılması lazımmış..
artık üretimi yokmuş

Soy bağı bozulmazmış, öyle demişti avukat. Ben mesela boşandıktan sonra ex-in onayıyla eski soyadımı evlenene kadar kullanmak icin izin aldım. babamın soyadını da kendini de istemiyorum.

Olsun ya iki ucu şey... madem babanınkini kullansaymışsın

hammadesi yok dediler kuzum kesin eminmisin üretimden kalktığını tatlım

üretimden kalkan panodur

deposilindemi kalkmış cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…