ahh ahha bende dertliydimm buradaki bacılar dahada dert sahibi yaptılar beniii
Orası doğru yani en mantıklısı o ama diyorum ya benim olayım babamın canını yakmak
Onlar adamı deli eder ne derdi
Ben bi Cute'yi bi de Fallen'i çözemiyorum
Ciddi mi şaka mı
Ya da konuyu anlatacak mı anlatmak istemiyo mu gibi
Benzerler topicinde ikisini benzettiğimi yazmıştım
ya geçen yengemle konuşuyordum evlenmek istiyorum artık düzenim olsun dedim
oda baban onaylamaz kızın var dedi.
bende ne alaka dedim güzellikle olsun olursa ilerde dedi
mirasından men edebilir dedi olay bu kuzum
yoksa bişiy olduğu yok tamammı çekirgemm
Mesela Elmik olsa başından başlar, bi saydırır ondan sonra sorar
Yandı mı , hayır
Ah nerdee
aynenn yaaa valla ben kendi derdimi unttum millete dalmayım diye sıktım dişimiii
valla bravo çek,süper yorum..ben de öyle,ama fallanı daha iyi anlıyorum ama cute pek anlamıyorum,o yüzden yorum yazamıyorum ona pek..:)
çeke katılıyorum,sondan başlayınca,konuyu anlatmak istemiyor sadece sonuç hakkında bilgi sahibi olmak istiyormuş gibi oluyosun..
valla bravo çek,süper yorum..ben de öyle,ama fallanı daha iyi anlıyorum ama cute pek anlamıyorum,o yüzden yorum yazamıyorum ona pek..:)
çeke katılıyorum,sondan başlayınca,konuyu anlatmak istemiyor sadece sonuç hakkında bilgi sahibi olmak istiyormuş gibi oluyosun..
Allah seni kahretmesin ahahahahahhahaha tespiti kesahahahahaha
Yanıyo yanıyo daha cok yanacak
Salla bosver kararını vermişsin sen.
Cute bi yerde bizim yunanistan yazmışsanki babasının yunanistanı
fallen,baban seninkini neden istemiyo peki?
miras oğluna kalır geline kalmaz ki neden kalsın?mal paylaşımında bile yeralmaz diye biliyorum ben,ortak kazanca girmediği için...
isyancım hoşgeldin..için ferahladı mı biraz?
Teşekkürler
Biraz fazla açık sözlülük oldu bu belki
Anlamıyorum cidden bazen
Cute'ye de çok sordum o dedi ki biz Yunanistanlıyız tam ifade edemiyorum, hadi o neyse kız zaten uzun uzun yazıyo cidden
Bende öyleyim gerçi, anneanneyi bile paragraflar halinde anlatıyorum özeleştiride de fayda var
abime kalan geline kalacak bacım
afiyetle yiyecek oda...
haa eşit paylaşılırs ayrı ama benı
sırf evleniyorum die men edip onlar yiyemez babamın malını demek istedim.
Valla yengemde ne maksatla sordu söledi çözemedim babammı böyle bişiy dedi
dedim yok benım aklıma geldi dedi..
saçma...
hazır lafı geçmişken anlatsana çek anane napıyo,şeker ninem benim
bu arada yunanistanlıyım derken,sanırım göçmen onu kastediyo..aynı durum bende de var çek,uzun yazılınca bazen ayrıntılarda boğulup asıl konudan kopuyorum,başka şeylere odaklanıyorum..ben biraz ayrıntıcıyım ya..ama ben de ayrıntılı konulup yazıyorum bazen...:):)
Teşekkürler
Anlamıyorum cidden bazen
Cute'ye de çok sordum o dedi ki biz Yunanistanlıyız tam ifade edemiyorum, hadi o neyse kız zaten uzun uzun yazıyo cidden
Bende öyleyim gerçi, anneanneyi bile paragraflar halindeanlatıyorum özeleştiride de fayda var
he ya ,ama ben orda anlamadım zaten,yunanistan da şöyle kapanılır falan yazmış da,sanki müslüman ülke:)
neyse ya arkasından dedikodu gibi olur alınır malınır..)
bence babanı gazaz getiriyo dolduruyo olabilirler..mirası ona da bırakıcaksın da ne olacak damat yiyecek parayı falan demiş olabilirler..dikkat et bence...ama dava konusu olursa ilerde,bildiğim akdarı ile dava sonuçlanana kadar satış falan yapamazlar,şerh konulur mallara..
Yok senin öyle değil
Mesela Cute kas yazıyo sen kol kası mı diyosun o yok kız kaŞ diyo sonra
Kast ettiğim bu tarz şeyler
Görmedim epeydir sürahi nineyi
O kadar mesudum ki
bence babanı gazaz getiriyo dolduruyo olabilirler..mirası ona da bırakıcaksın da ne olacak damat yiyecek parayı falan demiş olabilirler..dikkat et bence...ama dava konusu olursa ilerde,bildiğim akdarı ile dava sonuçlanana kadar satış falan yapamazlar,şerh konulur mallara..
Teşekkürler
Anlamıyorum cidden bazen
Bende öyleyim gerçi, anneanneyi bile paragraflar halinde anlatıyorum özeleştiride de fayda var
Bana saçma geldi
Bende gelinim
Daha kendi babamın bile mirası aklıma gelmezken, kayınpederin mirası aklıma hiç gelmez
Gelse de konuşamam, haddim değil derim
Ha bi de ben gelinim, yeme peşindeysem
Damat niye yiyemesin ki
Garip kadın vesselam
Ben senin yazdıklarını okumayı seviyorum yasıyo gibiyim okurken
evet ya öyle oluyo hakikaten
aa gidip görsene ne ayıp yaşlı kadınne diyodu senin ousa??hitap şekli yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?