- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
çok güzel olmuş saçların.
Ben de ayakta uyuyorum yine. Işlerimi baya hafiflettim çok şükür.
Alıntı bildirimleri kaldırılmış....
ay canım ya :) tam da çek hesaplarını giriyordum :)çok teşekkür ederim
sevindim, yakın olsak yardım ederdim sana hamilesin diye çekleri filan alırdım senden :d
isabet olmuş zaten bi işe yaramıyodu
iyiym canım,sen nasılsın? yok ben öyle kolay kolay alınmam böyle ufak şeylerden,rahat ol..:)quarta naber? Geçen gün alındın sanki bana
ay canım ya :) tam da çek hesaplarını giriyordum :)
hea, bildirim kalabalığından başka birşey değildi.
Hani eşimin terfi durumu vardı ya, 1 ocakta yeni vazifesine başlayacak inşallah :)
dün akşam şefi söylemiş...
Ben de ocakta bırakıyorum büyük ihtimalle işi, tam denk geldi elhamdülillah.
kızlar ben de alerji için elektrik süpürgesi bakıyorum.yeni halılar aldım ya,yıkamaya da vermeme rağmen tozu çok çıkıyo.alerjim var ya akşamalrı perişan oluyorum nefes alamıyorum..bakıcımız sağolsun hergün süpürüyo ama fayda etmiyo..
dyson buldum ama pahalı tabii.sizin öneriniz var mı?mecbur alıcam bi tane..
qui baktım da ben bile anlamadım kendi verdiğim cevabı :)) kafam öyle dolu ki, ne dediğimi ben bile bilmiyorum.iyiym canım,sen nasılsın? Yok ben öyle kolay kolay alınmam böyle ufak şeylerden,rahat ol..:)
sadece sorunun yanıtını anlayamadığım için yazdım öyle..:)sorun yok yani..
Kızlar ben de alerji için elektrik süpürgesi bakıyorum.yeni halılar aldım ya,yıkamaya da vermeme rağmen tozu çok çıkıyo.alerjim var ya akşamalrı perişan oluyorum nefes alamıyorum..bakıcımız sağolsun hergün süpürüyo ama fayda etmiyo..
Dyson buldum ama pahalı tabii.sizin öneriniz var mı?mecbur alıcam bi tane..
çek vakti gelmedi ama inşallah senin de hamile olduğun günü duymayı nasip eder allahhamilelere karşı duyarlılığım neden bilmiyorum :d ablamları gördüm galiba yakınen, ondan
bugün kendimi aştım
ha bire foto paylaşasım var
çek vakti gelmedi ama inşallah senin de hamile olduğun günü duymayı nasip eder allah
ben burdayken paylaş, bu ara çok girmiyorum.
qui baktım da ben bile anlamadım kendi verdiğim cevabı :)) kafam öyle dolu ki, ne dediğimi ben bile bilmiyorum.
Sulu süpürgelerden alsan? Toz da üflemiyor ya suya hapsettiği için. Ben arnica bora kullanıyorum, haznesini temizlemek dışında çok memnunum :) bende de alerjik rinit var.
.
TAMAM BAKCAM ŞİMDİ EKLEDİĞİN VAR MI :)Amin hayırlısı ile inşallah
Paylaşıyorum bulduklarımı
HORMONLARIMIN ESİRİYİM VALLA, BAZEN RESMEN SAPITIYORUM :dolsun olur öyle hamilelikte,sen sen değilsin aslında hormonlar farkediyo tamammen:):)
sulu olanların da temizliği çok zormuş..o yüzden tercih etmek istemedim.hepa filtresi olan süpürgeler alerjik olanlar için iyimiş.halıdaki tozu mytları falan alıyomuşş..
BENİ NEREYE YAZDIN :)
BENDE elmoşun enleri ünleri varya onu dolduruyorum
ben yemeğe gidiyorum kızlar.görüşürüz öğleden sonra..
yine yemek saati bir bakınayım dedim..
Bana bakmayacak mısın
Bana bana çekirgene
sen hiç görünmüyorsun ki çek.. zıp zıp zıplıyorsun ondan herhalde..
şu listeler açıklandı mı en lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?