09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hani eşimin terfi durumu vardı ya, 1 ocakta yeni vazifesine başlayacak inşallah :)
dün akşam şefi söylemiş...
Ben de ocakta bırakıyorum büyük ihtimalle işi, tam denk geldi elhamdülillah.

quarta naber? Geçen gün alındın sanki bana
iyiym canım,sen nasılsın? yok ben öyle kolay kolay alınmam böyle ufak şeylerden,rahat ol..:)
sadece sorunun yanıtını anlayamadığım için yazdım öyle..:)sorun yok yani..

kızlar ben de alerji için elektrik süpürgesi bakıyorum.yeni halılar aldım ya,yıkamaya da vermeme rağmen tozu çok çıkıyo.alerjim var ya akşamalrı perişan oluyorum nefes alamıyorum..bakıcımız sağolsun hergün süpürüyo ama fayda etmiyo..
dyson buldum ama pahalı tabii.sizin öneriniz var mı?mecbur alıcam bi tane..

Hani eşimin terfi durumu vardı ya, 1 ocakta yeni vazifesine başlayacak inşallah :)
dün akşam şefi söylemiş...
Ben de ocakta bırakıyorum büyük ihtimalle işi, tam denk geldi elhamdülillah.

Çok sevindim Allah bir kapı açıyor işte

Hiç bilmiyorum ben :97:

qui baktım da ben bile anlamadım kendi verdiğim cevabı :)) kafam öyle dolu ki, ne dediğimi ben bile bilmiyorum.
Sulu süpürgelerden alsan? Toz da üflemiyor ya suya hapsettiği için. Ben arnica bora kullanıyorum, haznesini temizlemek dışında çok memnunum :) bende de alerjik rinit var.
hamilelere karşı duyarlılığım neden bilmiyorum :d ablamları gördüm galiba yakınen, ondan
çek vakti gelmedi ama inşallah senin de hamile olduğun günü duymayı nasip eder allah
bugün kendimi aştım
ha bire foto paylaşasım var

ben burdayken paylaş, bu ara çok girmiyorum.

olsun olur öyle hamilelikte,sen sen değilsin aslında hormonlar farkediyo tamammen:):)

sulu olanların da temizliği çok zormuş..o yüzden tercih etmek istemedim.hepa filtresi olan süpürgeler alerjik olanlar için iyimiş.halıdaki tozu mytları falan alıyomuşş..

Amin hayırlısı ile inşallah
Paylaşıyorum bulduklarımı
TAMAM BAKCAM ŞİMDİ EKLEDİĞİN VAR MI :)
HORMONLARIMIN ESİRİYİM VALLA, BAZEN RESMEN SAPITIYORUM :d
BENDEKİ HEPA FİLTRELİ ZATEN. TEK SIKINTI HAZNESİNİ TEMİZLEMEKTE. ÇÜNKÜ SULU PİSLİĞİ SÜREKLİ DIŞARI ÇIKIP DÖKMEN GEREKİYOR, DÖKMEZSEN FECİ KOKUYOR :/

BENDE elmoşun enleri ünleri varya onu dolduruyorum
BENİ NEREYE YAZDIN :)
ben yemeğe gidiyorum kızlar.görüşürüz öğleden sonra..

AFİYET OLSUN CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…