09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Geçmiş olsun öncelikle bir şey söylemek istiyorum makineye bağlandı diye umudu kesmeyin.. Ne olacağı belli olmaz, deden kaç yaşında hastalığı nedir bilmiyorum ama babam 63. gün makineye bağlı yaşadı bu süre içerisinde 3 kere kalp krizi geçirdi 2 kere ex oldu geri geldi... Bu yüzden vakit varken atla uçağa git derim eğer görmek istiyorsan tabi..

Allah yardımcısı olsun...

Amin
Elinden dilinden kimseye zarar gelmemiştir, yeri cennetliktir diye düşünüyorum inşallah

Ben yetişemedim derken de
Annemi uğurlamaya yetişemediğim dediğimi sandılar
Yok bende giderdim dedim, illa gitmeye de gerek yok zaten dedi ablam

Sanmam yok bindim ama tek binmedim hiç

inşallah çek..
gitmeye gerek var mı yok mu tartışılır,zaten gidilse de gereklilikten değil,öyle istediğin hissettiğin içindir.son kez görme,vedalaşma, ya da son görev için dir..anlamıyorum ben böyle insanları,bizde de bol miktarda var ..bir de bana duygusuz derler ya hayret..

tek de güzel olur çek uçak yolculuğu ne olacak ki,en fazla 1 saat sürer zaten..

O zaman otobüsle de gidebilirim
19 saatmiş

Sizin de moralinizi bozdum
Benim çıkmam lazım, biri yemeğe çıktı da onun yerine bakıcam
Görüşürüz

Çek geçmiş olsun canım kaç yaşında bilmiyorum ama Allah uzun ömürler versin.

78 yaşında Nick amin cümlemize

Albümü sildim, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Güzel dilekleriniz hepimiz için geçerli olsun inşallah
Keşke diye hayal ettiğiniz ne varsa hayırlısı ile gerçekleşsin

Işle alakalı çok gerginim şuan, kendimi sakinleştiremiyorum, yaptığım işe de odaklanamıyorum,

çok gerildim sırtıma ve belime ağrı girdi, endişelenmem gereken birşey değildir inşallah

Işle alakalı çok gerginim şuan, kendimi sakinleştiremiyorum, yaptığım işe de odaklanamıyorum,

çok gerildim sırtıma ve belime ağrı girdi, endişelenmem gereken birşey değildir inşallah

İzin alıp eve git, dinlen
Yarın sakin kafayla yaparsın

yarına bıraktım zaten önümdeki işi. şimdi internette kafa dağıtmaya çalışıyorum. Sen nasılsın ?

Ben normalde tekim ya
Rahat davrandım
Küt biri geldi, yüzümü gözümü sildim
Anladılar mı bilmem
Şimdi abla geldi, balkonda sigara içmeye
Dedi ki hasta gibisin

Oyun oynasana, ben çok oyun oynardım
Çok iyi kafa dağıtılıyo

Anlarlarsa anlasınlar. Sallama bosver

çek kimseden duygularını gizlemek zorunda değilsin ki çalışansın diye robot muamelesi yapamaz kimse. derdin varsa üzgünsündür etrafa her daim gülücük saçacak halin yok, çok umurlarındaysa nasılsın diye sorarlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…