09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok hiç konuşmadık, bence burda kaynayıp gider bi topik mi açsak ?

onların doğum gününde ben yokum artık, yetişemiycem :)
ben seni püfür püfür içiyo sanıyodum valla

o da olabilir hem katılım daha çok olabilir. ama çok uğrak yer olmayınca güncellemek zor olur sanki.. bakan çok olmuyor o sayfalara

Bende de öyle bi tip var dimi :) cok canım sıkkınsa icerim onun dışında icmem cok
valla ne yalan söyliyim öyle de bi tipin var :)))
o da olabilir hem katılım daha çok olabilir. ama çok uğrak yer olmayınca güncellemek zor olur sanki.. bakan çok olmuyor o sayfalara

uğrak olmasın ya, biz bize olalım işte. hiç yeni insanlarla "meraba bla bla bla...." muhabbeti çekecek halim yok.

Bende de öyle bi tip var dimi :) cok canım sıkkınsa icerim onun dışında icmem cok

çok canım sıkılırsa içerim kısmı hikaye. ya içiyorsundur ya içmiyorsundur. yani sigara canın çekince içecek kadar basit bir alışkanlık değil.
kabul et tiryakisin.

Bende seni tiryaki sanıyodum Elmik
Arada yorum atıyosun ya bi sigara içicem diye
İçmeden duramayanlardan sandım

Muhaha yoruma bak okuyan ayaş sanır

yap tam mevsimi ben 10 kilo vermiştim lahanayla. ben de başlıyorum ama son zamanlarda misafir çok oluyor ya da ben giidyorum yemesen ayıp olur şimdi ev sahibine. yiyesim yoksa bile mecbur yiyorum.

Ben de bu sıralarda pasta börek cörege dadandım ondan cok aldım kilo hemen alayım bi lahana bakalım
Daha alışamadın mı sen benim terminolojime
Derdimi net anlatmak istiyorum

Evet evet anlaşıldı derdin

valla ne yalan söyliyim öyle de bi tipin var :)))

uğrak olmasın ya, biz bize olalım işte. hiç yeni insanlarla "meraba bla bla bla...." muhabbeti çekecek halim yok.

Kahvede okey ceviren tiplerdenim dimi

çok canım sıkılırsa içerim kısmı hikaye. ya içiyorsundur ya içmiyorsundur. yani sigara canın çekince içecek kadar basit bir alışkanlık değil.
kabul et tiryakisin.

Yok ben tiryakiyim zaten ama cok icemem, yani bir paketi sadece aldatıldığımda bitirmişimdir onu demek istiyorum.

Bende seni tiryaki sanıyodum Elmik
Arada yorum atıyosun ya bi sigara içicem diye
İçmeden duramayanlardan sandım

Muhaha yoruma bak okuyan ayaş sanır

ahahahahah deli ya bi bira iciyorum gibi

Ben bi de saatli iciyorum; 8 - 10 - 12 - 14 belki 17

selam kızlar

nick doğum günün kutlu olsun

çekirge haftanın bomba haberleri de sende

şemsiyemi unutmuşum akşama ne halt edecem bilmiyorum

Benim günlük kalori zımbırtım 1400 cıkıyo ben simdi 1100 kalori yersem mi kilo verebiliyorum

aldığın kaloriyi yakarsan verirsin evet
ama 1100 çok az olmaz mı? güçsüz kalırsın

Öyle mi olur, cok bilmiyorum ki bu işleri genelde sok diyetle kilo verengillerdenim ya ben. Ama bu sefer taktım kafaya eski yağlı günlerime geri dönmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…