benim hamile kalma olasılığım çok düşük seni yalnız bırakmam arada uğrarım
yok sebatiye sanmam,çek sıkılır o topiklerden,ilk heves başlar ama yine buraya düşerçekirge artık buralara uğramaz" ben de hamileyim" kısmından çıkmaz
ne anlatayım canım,iş güç yoğun işte,bu ara çok takılamadım buralara,seni de ne zamandır görmüyorum,sen anlat asıl??gunaydın quarta.sen nasılsın? anlat ablana bir şeyler
E senin bi tane de buzlukta var ya onu kullanırsın
elmişim selam tatlım özledim la seni ..
yok sebatiye sanmam,çek sıkılır o topiklerden,ilk heves başlar ama yine buraya düşerbize sorsun ne soracaksa:)
çekirgeciğim o kadar elti topiği dolaşıyorum hiç biri benim hikayenin yanına yaklaşamadı henüz.
çek naptın tatlım sonuçları daha almadın heralde?
albüme bakıyodum ben de,kaynatmışsınız dün yine ben yokken..ev işine sevindim peki kendinize ev bulmuş muydunuz ?
sebatiye hakikaten sen sıkılmadın mı hala eltilerden,görüşmüyosunuz sanırım ama sendeki kin de bitmedi tükenmedi:):)
Bunlar da dert mi be diyerekten bi de sen anlatsaydın
çek naptın tatlım sonuçları daha almadın heralde?
albüme bakıyodum ben de,kaynatmışsınız dün yine ben yokken..ev işine sevindim peki kendinize ev bulmuş muydunuz ?
sebatiye hakikaten sen sıkılmadın mı hala eltilerden,görüşmüyosunuz sanırım ama sendeki kin de bitmedi tükenmedi:):)
Yok öğlen alacağım Q inşallah
İnternetten baktık fiyat araştırması açısından
Ama bu kadar çabuk satılacağını düşünmemiştim
Bu haftasonu gidip bakacağız
1 aya kadar vaktimiz var
Kaynatcaz tabi lasen yokken neler neler konustuk biiiiz
evi mi değiştiriyorsunuz? krediniz bitti mi?
ayy ev değiştirme yeni ev olayı da çok guzeldir.şöyle guzel ferah bir ev bulursunuz inşaallah bebekle rahat edeceğiniz
ne güzel işte sebatiye,güzel zamanlar geçirmişsin,rahatlamışsın ne ala..herkes derdine yansın boşver....yarın bir gün,kendisi bakılacak duruma gelir de,senin eline düşerse aynı cevabı hakeder aslında da..güğn olur devran döner..quarta 2 ay kurs vardı.git gel kaç kurtul aylak bir dönemdi.kurban bayramı regl dönem önecesine geldi.ben de bir iştah patlaması etler tatlılar bir yeme olayı başladı tam 3 kilo almışım.oysa vermiş incelmiştim.onun dışında KV geldi gitti.ayy pek bir hoştu.kızım benim yerime babaannesiyle pek bir güzel ilgilendi.oysa doğumuna bile gelmemiş yıllarca xx iyiminin dışında ağzından bir laf çıkmamıştı.dogumda gelmemesini bile "kimse kşmseye bakmak zorunda değil" diyerek açıklamıştı.Allahım sana havale ediyorum.küçük meleğim geçen sene gördü.yılda bir kez geliyor ve neler kaçırdıgını görüp gidiyor.ne yaptıklarından ne gelininden ne oğlundan hiç bahsetmiyoruz.ohh eminim çatlıyordur.haa haa haa kii kii kii modunda ugurluyorum.dunya varmış bee
okudum la senin durumu da okudum,çekim silmemiş sağolsunKaynatcaz tabi lasen yokken neler neler konustuk biiiiz
Yok öğlen alacağım Q inşallah
İnternetten baktık fiyat araştırması açısından
Ama bu kadar çabuk satılacağını düşünmemiştim
Bu haftasonu gidip bakacağız
1 aya kadar vaktimiz var
Kıskandırmaca durumları yani
okudum la senin durumu da okudum,çekim silmemiş sağolsun.
Okudun mu balım, ne düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?