elmayra ben okumadım kız.neler oluyor nerde yazıyor bana da söyleyin
elmayra ben okumadım kız.neler oluyor nerde yazıyor bana da söyleyin
Çekin albümünde var abla
Kıskansın da aklı burda kalsın
Okudun mu balım, ne düşünüyosun
canım aynı eve çıkma.şeytana kapı açmayın.ne kadar az hata ilerisi için o kadar huzur demek
bu ara o kadar yoğun ki işler,kendimi bir an önce buraya atmak istiyorum da olmuyo işte,neyse ki her yazılan kalıyo,silinmiyo da gözgezdiriyorum bazen
baştan o kararı verdikten sonra gidiş yönü belli bence.ama beraber yaşamaktansa,arada h.sonları sen gitsen kalsan daha iyi olur .biraz zaman sonra da kesin kararını veririsin zaten..sonuçta siz zaten aynı evin içinde yaşadınız o kadar zaman baştan görüp tanıyacak bişey yok..malum olayla ilgili de asla emin olamazsın,o yüzden çok da uzatmaya gerek yok diyorum ben..
Gunaydin millett napiyosunuz.bn telden grince yeni uyelik istedi yaa neden bole olduki bn zele:)
Istedi valla tel icin yeni uygulama indrin ddi kaydolun dedi muneyide bulamiyorm telden msj atardm ama tel yeni dilinden anlamiyorumNasıl yani yeni üyelik istedi. Aman dikkat et, ikinci üyelikten banı yersin
Istedi valla tel icin yeni uygulama indrin ddi kaydolun dedi muneyide bulamiyorm telden msj atardm ama tel yeni dilinden anlamiyorum
Istedi valla tel icin yeni uygulama indrin ddi kaydolun dedi muneyide bulamiyorm telden msj atardm ama tel yeni dilinden anlamiyorumNasıl yani yeni üyelik istedi. Aman dikkat et, ikinci üyelikten banı yersin
Çek çok merak ettim neyseki daha öğrenmemişsin
Sakin olilk size yazıcam gelince
Sanki yeniden hamile kalmış gibiyim
Ous hatırladı dün, çok şaşırdım :)
Unuttuğumu sandın dimi dedi, benim 11 ay 29 gündür aklımda dedi
BİZİM EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNDE Bİ KERAMET VAR ZATEN :dİkiz anası gibi mi yani
Bu arada bizimde bugün, 2.evlilik yıl dönümümüz
cocugun günahını almıssın
İkiz anası gibi mi yani
Bu arada bizimde bugün, 2.evlilik yıl dönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?