09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayyy şok oldumm çok da sevindim hayırlısı olsun yahuu

elmmm senin spaydırmenlerde az değil hani, kime ceket atsan hamiş kalıyoo

İnşallah canım.

Hic sorma topiğin zemimine serpiyorum kime kaçarsa ahahahah

ayağa kayıp düşen gümbürtüye gidiyo

ee kanı ne zaman alcakk kiii ne zaman kesinleşiyoo

Bugün öğleden sonra alacak herhalde. Biran evvel alsa da hepimiz rahatlasak :)

Sen napıyosun nasıl gidiyo bakalım

Bugün öğleden sonra alacak herhalde. Biran evvel alsa da hepimiz rahatlasak :)

Sen napıyosun nasıl gidiyo bakalım

ben napim , işyeri kapanıyo, kapamak ne koşturmacalı stresliymiş bitsede kurtulsam

dükkanı sahibine verdik başka yere geçici olarak geçtim aralık sonuna kadar , burdada net bi değişik gidiyo geliyoo

hoş zaten pek oturduğum da söylenemez ,

yakında bitiyo bu koşturmca evde yatçam sizin beyninizi yicem artık nasılsa işim gücüm yok

siz napıyonuz var mı yeni havadis

Evde ol da gel yanımıza özledik sohbetini.

Yok canım hicbişi, hersey bildigin gibi

Ben korkudan topiğine giremiyorum:18::18::18:
Çekirgenin belli oldu mu merak ettim:26:

Sende bi de 3 tane var :) yanarsın valla

Öğleden sonra belli olur herhalde

Bugün Kur'an öğretmek için hoca gelecek, haftanın 1 günü ders görcez. Ne güzel mahreçleri falan öğreniyordum unuttum, heyecan yaptım şimdi.

Aferin akıllı ol

la bizim oğlan keyif olsun diye arada bir bira içer, öyle ayyaş falan değildir. zaten adam bekar, kendi evinde yaşıyor bi de. kızla buluşturdum bunları daha ilk defa görüştüler, kıza ben arada bir içiyorum demiş ne ara dediyse duymadım kız da tesettürlü falan, kafasına takmış... içki dışında herşeyi tamam beğenmiş olumlu düşünüyormuş ama sırf bu yüzden istemiyorum dedi. abim de eyvallah dedi.

Bugün Kur'an öğretmek için hoca gelecek, haftanın 1 günü ders görcez. Ne güzel mahreçleri falan öğreniyordum unuttum, heyecan yaptım şimdi.

Aa süper, hayırlı olsun.

Abin dürüst davranmış da kız niye ayyaş muamelesi cekmiş onu anlamadım Neyse hayırlısı böyleymiş

Aa süper, hayırlı olsun.

Abin dürüst davranmış da kız niye ayyaş muamelesi cekmiş onu anlamadım Neyse hayırlısı böyleymiş

sağol canım, ağzımıza iki kelam Allah lafzı değecek çok şükür.
Evet abim dürüstçe söyledi, kız zaten takıntılı bi tip, abim evlendikten sonra ağzıma sürmem demiş, hatta ben bile konuştum abimle güzelce, bana da söz verdi. Ama kız ikna olmadı, taktı bi kere. Hayırlısı dedik artık.

Neyse ben yemeğimi yiyim, abdestimi alayım, sonra buraya hiç uğramadan hocayı beklerim sen şimdi abdestimi bozarsın benim

Aşağıda 7 tane ziyaretci var onlar varken senin abdestini bozmam rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…