09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmoş benı iyi tanıyor keşkee cutenın tırnagı kadar olsam

ben hayatı kenmdime zehir eden paranoyak biriyim (((

o ise hayat dolu maşallah yaa

gecelikle yerde uyuyan biri

O anlamda değil de geriden gelme konusunda benziyorsunuz

günaydınlar

çek naptın nasılsın?

elmoş enlerde abla oyum fazlaysa bi arkadaş kıyağı yap ba hacı sil onları tek tek

geceliğine 150 bin dolar verirsen silerim bacım

Elmiş bu spoiler nasıl yazılıyor da belli olmuyor,gerçi butonu olması gerekşyor demş yapmak için :44:

Ablam beyaz renkle yazıyosun, üstüne getirdiğinde okunuyor

ya varya en çok ban yiyen user carrie ile ben olmalıyız..

Öyle bir en var mı ?

Yok olsa demi liste kabarık olur kesin

O anlamda değil de geriden gelme konusunda benziyorsunuz

Ablam beyaz renkle yazıyosun, üstüne getirdiğinde okunuyor

Tamam canım merak ettim nasıl olutor diye deneyim hemenn

üşüyorum reyiiiiiizzz gitme !

Ablaaaa sen nasılsın peki,nasıl gidiyor hayat ?

Ya bana akıl ver şimdi ben kiracıyım köşe dönme koltuklarda gözüm var salonum normal büyüklükte..Şimdi millet diyor köşe dönme alma gittigin eve uymaz felan..

Ama ben sıkıldım ayrı olan oturma gruplarından böyle sportif şık bir köşe dönme istiyorum..Pastel tonlarda istiyorum..Şimdi abla elalem haklı mı alsam pişman olur muyum ?

Hoşgeldin Kadesa
Dün 5,5 - 41,29 çıktı daha da bişey yapmadım

tamam jinekoloğun olarak :) yarın tekrar test yap diyorum bakalım ikiye katlacak İnşallah.adetin geçmiş miydi?

Kadişşşş şantaj yapma elmiğee görecez bakalım varmısın orada rakibim ol bana sen :13:
ablam senin rakibin olmak ne haddime

kontes ben de köşeli alcam allah nasip ederse, neden uymasın ki her evin 4 köşesi var nasıl olsa neresine uymayacakmış :)

Ben sevmiyorum köşe takımları her yerede uymuyor zaten,uzansan nasıl olacak ayak uçlu olmaz yan yana yatmak lazımdimiii

he ablacım spoiler :)))

yes yesss ondan

tamam jinekoloğun olarak :) yarın tekrar test yap diyorum bakalım ikiye katlacak İnşallah.adetin geçmiş miydi?

ablam senin rakibin olmak ne haddime

ne dmek gurur duyarımm fıstığım parkon nerelerde haberin varmı hiç gözükmğyor

günaydın kızlar sizi bıraktığım gibi bulamıyorum habıre çoğlaıyorsunuz çek sendemii

kontes ben de köşeli alcam allah nasip ederse, neden uymasın ki her evin 4 köşesi var nasıl olsa neresine uymayacakmış :)
olmazsa ortaya koyarık demi

artık zevkten 4 köşe olursunuz

ahahaha delü !

benim oturma odamda da köşe takımı var her açıdan memnunum

kadiş 41 küsür var demek değilmi ???

evet ablacım hatta 5 ve yukarısı gebelik olarak kabul ediliyor.

yes yesss ondan

ne dmek gurur duyarımm fıstığım parkon nerelerde haberin varmı hiç gözükmğyor

ablacım parkonla 2 hafta oldu konuşmuyoruz bende çok merak ediyorum.çocukların sınav zamanıydı yoğunum diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…