- 30 Aralık 2009
- 24.133
- 97.831
- 1.123
elmoş benı iyi tanıyor keşkee cutenın tırnagı kadar olsam
ben hayatı kenmdime zehir eden paranoyak biriyim(((
o ise hayat dolu maşallah yaa
gecelikle yerde uyuyan biri
günaydınlar
çek naptın nasılsın?
elmoş enlerde abla oyum fazlaysa bi arkadaş kıyağı yap ba hacı sil onları tek tek
Elmiş bu spoiler nasıl yazılıyor da belli olmuyor,gerçi butonu olması gerekşyor demş yapmak için :44:
O anlamda değil de geriden gelme konusunda benziyorsunuz
ya varya en çok ban yiyen user carrie ile ben olmalıyız..
Öyle bir en var mı ?
O anlamda değil de geriden gelme konusunda benziyorsunuz
geceliğine 150 bin dolar verirsen silerim bacım
Ablam beyaz renkle yazıyosun, üstüne getirdiğinde okunuyor
spoiler spolerr
Hoşgeldin Kadesa
Dün 5,5 - 41,29 çıktı daha da bişey yapmadım
ablam senin rakibin olmak ne haddimeKadişşşşşantaj yapma elmiğee görecez bakalım varmısın orada rakibim ol bana sen :13:
geceliğine 150 bin dolar verirsen silerim bacım
üşüyorum reyiiiiiizzz gitme !
Ablaaaa sen nasılsın peki,nasıl gidiyor hayat ?
Ya bana akıl ver şimdi ben kiracıyım köşe dönme koltuklarda gözüm var salonum normal büyüklükte..şimdi millet diyor köşe dönme alma gittigin eve uymaz felan..
Ama ben sıkıldım ayrı olan oturma gruplarından böyle sportif şık bir köşe dönme istiyorum..pastel tonlarda istiyorum..şimdi abla elalem haklı mı alsam pişman olur muyum ?
tamam jinekoloğun olarak :) yarın tekrar test yap diyorum bakalım ikiye katlacak İnşallah.adetin geçmiş miydi?
ablam senin rakibin olmak ne haddime
üşüyorum reyiiiiiizzz gitme !
Ablaaaa sen nasılsın peki,nasıl gidiyor hayat ?
Ya bana akıl ver şimdi ben kiracıyım köşe dönme koltuklarda gözüm var salonum normal büyüklükte..Şimdi millet diyor köşe dönme alma gittigin eve uymaz felan..
Ama ben sıkıldım ayrı olan oturma gruplarından böyle sportif şık bir köşe dönme istiyorum..Pastel tonlarda istiyorum..Şimdi abla elalem haklı mı alsam pişman olur muyum ?
he ablacım spoiler :)))
tamam jinekoloğun olarak :) yarın tekrar test yap diyorum bakalım ikiye katlacak İnşallah.adetin geçmiş miydi?
ablam senin rakibin olmak ne haddime
kontes ben de köşeli alcam allah nasip ederse, neden uymasın ki her evin 4 köşesi var nasıl olsa neresine uymayacakmış :)
olmazsa ortaya koyarık demikontes ben de köşeli alcam allah nasip ederse, neden uymasın ki her evin 4 köşesi var nasıl olsa neresine uymayacakmış :)
Ben sevmiyorum köşe takımları her yerede uymuyor zaten,uzansan nasıl olacak ayak uçlu olmaz yan yana yatmak lazımdimiii
abla valla bir gidip iyice dolaşacam mağazaları...bakiciz artık..
yes yesss ondan
ne dmek gurur duyarımm fıstığımparkon nerelerde haberin varmı hiç gözükmğyor
artık zevkten 4 köşe olursunuz
kontes ben de köşeli alcam allah nasip ederse, neden uymasın ki her evin 4 köşesi var nasıl olsa neresine uymayacakmış :)
kadiş 41 küsür var demek değilmi ???
yes yesss ondan
ne dmek gurur duyarımm fıstığımparkon nerelerde haberin varmı hiç gözükmğyor
günaydınkızlar sizi bıraktığım gibi bulamıyorum habıre çoğlaıyorsunuz çek sendemii
olmazsa ortaya koyarık demi
ahahaha delü !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?