09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Eğer artış var da değer sonradan düşüyosa da gebesin demek canım bu noktayı atlama sakın.. Benim öyleydi..
Sen iyi şeyler düşün hamileliğin ilk günlerinde genelde bu değerler düşük oluyo ama 1 hafta sonra tekrarla testi..Kimyasal gebelik falan aklına getirme şimdi durduk yere..

sbs sınavlarımı yoksa,ondan gelemiyor herhalde

günaydın kızlar sizi bıraktığım gibi bulamıyorum habıre çoğlaıyorsunuz çek sendemii

Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil
Daha bişey belli değil

gündeme oturdun

Gidesim yok
Haftaya bi kan daha veririm
Belli olur diyosunuz artarsa, öyle giderim

Canım gidesin yok ile olmaz. Hafife alıyorsun sen ama 2 günde bir testi yinelemen lazım. Senin icin önemli. Allah korusun kimyasal gebelik olursa önemli değil ama dış gebeliğin en önemli teshisi bhcg değerleri. Kahverengi akıntın vs var. Yapma böyle

bende aynı şeyi yazacaktım ama çok müdahale etmek istemedim.iki günde bir değerlere baktırmak en doğrusu ben hamilelik konularında azıcık pimpirikli olduğum için abartıyo muyum diye yazmamıştım.ama dediğin çok çok doğru.

çekkk kesinlikle katılyıorumm elimyee...Allah korusun ya hamile isen düşük tehlikenn varsa...
şu anda umursamadığun şey bebeğin olabilir..biran önce git ve görün

Dış gebelik önemlidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…