09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne bunalımı kontesim en güzel çağların
insan kendini 30 larda tanıyor keşfediyor

83 lümüydün sen
*

84 canım az kaldı işte girmeye martta happy bhirtday to you

Evet kendimi tanıdığım kesin artık neyi nasıl istediğimi biliyorum ama şu geç kalmışlık hissi yok mu pofff

töbeee töbee bir hafta sonra doğum günüm var ve ben artık 40'lara 2 kala şarkısı tutturacağım oturayım ağıt yakayım o zaman...

Ya neden böyle oldu bilmiyorum be hatun son zamanlarda çok baskın hissediyorum bu olumsuzlukları..

Geçecek ama işte şu evreye alışmak gerek

84 canım az kaldı işte girmeye martta happy bhirtday to you

Evet kendimi tanıdığım kesin artık neyi nasıl istediğimi biliyorum ama şu geç kalmışlık hissi yok mu pofff

ya onu bende yaşıyorum bazen ama şuanı kaçırıyoruz böyle düşününcede

35 ten snra bile insanlar neler yapıyorlar

mesela neye geç kaldın, kairiyemi eğitimmi annelikmi
bunların yaşı yok aslında

abla (( sarıl bana ya !

Geçmişe bakıyorum daha çok yapmam gereken şey vardı diyorum..Geç kaldığımı düşünüyorum bazı şeyler için..

Gel yamacıma hemen
Bir kadının en güzel yaşıdır,kendini her anlamda en iyi tanıyabildiğin bir yaştır..
Olgunluğun,kişiliğin,hayata bakış açın ne ararsan bulursun bu yaşta.
Geçmişe takılı kalırsan işin içinden çıkamazsın sonra.
Ne yapmak istiyorsan bundan sonra rahat bir şekilde yapabilşrsin kontesim

Ben de saçlarımın arasında 1 tane beyaz yakaladım.

İlk defa saçımda beyaz gördüm, 25 yaşındayım erken değil mi?

töbeee töbee bir hafta sonra doğum günüm var ve ben artık 40'lara 2 kala şarkısı tutturacağım oturayım ağıt yakayım o zaman...

Ağıtı be4nim yakmam lazım arkadan zılgıt atacammmm

5,5 yaşında biri 4,5 yaşında diğeri :) Kreşlerin 6 yaş grupları MEB anlaşmalı olup anaokulu eğitimi veriyor ve bölee formalı gidiyorlar okula hazırlık diye..

Maşallah kızlarına pek yakışır şimdi formalar değişik gelir onlara

Ben de saçlarımın arasında 1 tane beyaz yakaladım.

İlk defa saçımda beyaz gördüm, 25 yaşındayım erken değil mi?

Benşmde 25 yaşında ilk beyazım çıkmıştı

2.çocuk için mesela sürekli geç kaldım diyorum ama bir yandan da istemiyorum daha birçok yapacağım dediğim şeyleri erteledim hep ve sorgulayınca üzülüyorum

İnşallah ablam ya kendimi daha olgun buluyorum evet artık herşeyi daha iyi analiz edebiliyorum eşim de 40 yaşına girecek 2 sene sonra konusurken bazen onunla hey gidi zaman diyoruz böyle bir garip hissediyorum kendimi..

Geçen hafta kreş ödev göndermişti, masal yazacakmışız konu da "üzgün kağıtlar" dı ben de uydurdum kafadan bişiler 1,5 sayfa yazdım yolladım dün akşam kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı öptü nası teşekkür ediyo dedim kuzucum noldu? hayırdır? anne dedi sen çoook güzel bi annesin!! neden annecim dedi, sen dedi masal yazmışsın, bugün sınıfta okudular en güzel masal seçildi, esila'nın annesi yazdı dediler ben çok mutlu oldum sınıfta dedi... Güleyim mi ağlayım mı sevineyim mi bilemedim.

Kızlarım gerçekten büyüyo ve beni her geçen gün korku kaplıyo gençler

maşallah
yapcak bişi yok. bir derdim var köşesinden uzak dur yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…