- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Allah cezalarını versın
şaka yapıyorum be
3 ayın ustune gayet sevimliyiz bişey yok sorun yok terk edilmedim cok şükür 3 seneyi devirse rahatlıcak popişim
hattakıne bu aksam oglusumu ve kocısımı mum ısında bı yemege davet ettımyemek yaparak yoramıcam kendımı
Bizde yemek yok, yapacak hatun da yokAkşama kısmeeett modundayım muhtemelen dışarıda yeriz ya da eve lahmaaağğğcunnn söyleriz.
ben onu bilmiyordum bakben de kayıp çok seviyorum.dizi sonuna kadar kurgusu yapılmış,senaryosunu da irfan şahin yazmış,kanal d ceo su var ya...fiat ın patorununu oğlu kaçırılmış fi tarihinde adam ondan esinlenerek yazmış senaryoyu.onda da parmak falan göndermişler gerçekte..
sonunu çok merak ediyorum,umarım erken final falan yapmazlar..
aynen pampaa
30 senelik 3 - 5 çocuklu evliler bile paat diye kayış atabiliyor
garantisi yok hayatın evliliğin hiç bişeyin
anın güzel geçmesini sağlamalıyız sadece
kızçeler yemek seçiyorlarmı
aynen pampaa
30 senelik 3 - 5 çocuklu evliler bile paat diye kayış atabiliyor
garantisi yok hayatın evliliğin hiç bişeyin
anın güzel geçmesini sağlamalıyız sadece
ben seni cidden pek anlayamıyorum cute:)Allah cezalarını versin de kimin?? sonra da şaka şaka..
muhabbete girmek içinse,böyle bişeye gerk yoktu,direk atlayabilrsin bu kadar zaman sonra:)
Yok canım ne çıkarsa bahtlarına bizde öyle seçme şansları yok.
ya tamam bu sızın ıcın gecerlı benım ıcınde oyle ama bugun duydum ya 12 sene cıkmıslar(nereye cıkmıslar o kadar sene ) ben o kadar evlı kalamadım ayol dedım ne o oyle
hos onlarda 8 ayda bosanmıslarda
hedefım once 3 sonra 30 sene
30 sene sonrada ben baya yaslancam zaten adam dırdırı cekemem kısmet
İyiyim bitanem cok teşekkür ederim sen nasılsın, Allah razı olsun sizden.
ya tamam bu sızın ıcın gecerlı benım ıcınde oyle ama bugun duydum ya 12 sene cıkmıslar(nereye cıkmıslar o kadar sene ) ben o kadar evlı kalamadım ayol dedım ne o oyle
hos onlarda 8 ayda bosanmıslarda
hedefım once 3 sonra 30 sene
30 sene sonrada ben baya yaslancam zaten adam dırdırı cekemem kısmet
elmişim neyin var ki senin,taşlar da düştü???İyiyim bitanem cok teşekkür ederim sen nasılsın, Allah razı olsun sizden
Odada birileri vardır da ondan acmamışımdır
Bizde yemek yok, yapacak hatun da yokAkşama kısmeeett modundayım muhtemelen dışarıda yeriz ya da eve lahmaaağğğcunnn söyleriz.
Satır aralarında gülsem mi ağlasam mı diye düşündüğüm oluyo
Nemesis de 9 yıl çıkmış, çok ta mutlu Allah artırsın kat kat
Süre işi teferruat bence
Alemsin, yaşlanınca asıl insan yanında birini ister
Sen yaşlandım 30 yıl doldu güle güle mi demeyi düşünüyosun
dogur sende sevısırsın :)
tovbe tovbe
ayy nobody ,evde bakıcı kadın avr biliyosun,oğlum okula gidince sağolsun evimin işini yapar.ama yemek bulmak bile sıkıntı biliyo musun? bi de öğlene paşaya ayrı yap ,akşama ayrı..öğlen akşam aynısını yiyince n-bıkıyo çocuk 2 gün üstüste..hafta içi bir gün dışardan yeriz,pizza lahmacun vs..h.conları Allah kerim,gezentiyiz ya nereye gidersek orda..:)
napalım cute bildiğin gibi geyik muhabbet..bu hafta yoğundum çok takılamadım ama bugün kesintisiz burdayım valla):)benı kım kaybettıyse bebısım ya beddua ettım oyle lafı gelınce :)
neyse ben yokken napıyonuz
sirke bayılırım domates çorbasına da mantarlı tavuğa da..bizimkiler baba oğul mantar sevmiyolar.oğlum yemek seçmez pek ama mantarın tadını hiç sevmiyo,ben de sadece kendime yapmaya üşeniyorumBizi bugün annem çağırdı ona geçiyoruz menüde de domates çorbası mantarlı tavuk, bulgur pilavı varmış.
Benim evde sadece tarhana olduğu için hayır diyemedim
Hayır oyle dusunmuyorumda 30 sene cok uzun vade
ne olacagımızın garantısı yok bılıyorum
fakat pamuk ıplığı ıle devam edılemez sanırım hayata koptu kopacak dıye
bence o yuzden sevebıldıgımız kadar sevebılırız ısımızı esımızı cocugumuzu evımızı arabamızı
ya yarın yoksa?
bu cıddı bır yorumdu
nemıse gelınce 9 sene cıkmıslar bravo dıyorum gercekten sevgılıyken yurutmek bana gore daha zor gelıyor kuzenımde 8. seneye gırdımı bıttımı ne oldu cıkıyor bana cok garıp gelıyor tamamen tarz meselesı
olmazmı olur
neden olmasın
ege 18 sene cıkıp evlenmesınde gorcem o zaman kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?