Benle konusmasan da gel canım her zaman :)
Bi sabah topice geldim
İn cin top oynuyordu
Sonra bi tıkırtı duydum, ürktüm
Ardından T.Coşkun gibi bi gülüş duydum
Meğer gelen Elmikmiş
ablacım onlar çok abartı olanlar..hafifçe kırışmaya başladı mı azıcık yaptırıyosun,daha fazla kırışmıyo,yoksa o "hayret " suratlar çok iğrenç oluyo,gerim gerim gerilmiş,sıfır kırışık da hoş değil zaten..Benim bile kırıştı artık botoks iyide böyle acayip bakışlar ortaya çıkıyor yaaa
:
1 tane bende,2.pek düşünmedim diyebilirim
Saka tabiki :)
Aslinda cok sicak ve cok yakin geliyosun bana
Tesekkür ederim gelmeye calisicam sIk sIk
Bi sabah topice geldim
İn cin top oynuyordu
Sonra bi tıkırtı duydum, ürktüm
Ardından T.Coşkun gibi bi gülüş duydum
Meğer gelen Elmikmiş
Teşekkür ederim canım. En sıcak cek biliosun dimi
olamaz
ablacım onlar çok abartı olanlar..hafifçe kırışmaya başladı mı azıcık yaptırıyosun,daha fazla kırışmıyo,yoksa o "hayret " suratlar çok iğrenç oluyo,gerim gerim gerilmiş,sıfır kırışık da hoş değil zaten..
ben de düşünmüyorum 2. yi de,sonradan pişman olmak da istemiyroum. maddi manevi 1 çocuğa ancak yet,yoruz valla..ama kardeş de güzel şey..kızın memnun mu tek çocuk olmaktan?
Sorma, sıcaklığımdan ateş atarım
Tek kalmamaya özen göster yani
Teşekkür ederim canım. En sıcak cek biliosun dimi
Pikaçunun arkadaşı balbazar mıydı ateş sacıyodu
Evet Pika Pika Gofret olabilir, sakin sevimli
Ben Balbazarsavulun
Sorma, sıcaklığımdan ateş atarım
Tek kalmamaya özen göster yani
Dediğin gibi yaptırmaklazım aslında çok ta bellii olmaz herhalde ,öbür türlü acayip bişi oluyor
Bazen neden diye soruyor istiyor,bazende iyiki olmamış diyor,ruh haline göre dert yanıyor yani..
Bizim birde kalça çıkığı vardı 2 ameliyat oldu gurbetteydik zor oluyordu,sürekli kontroller için buraya gelmem gerekşyordu.
Uzun ve yorucu bir tedavi dönemi geeçirdik.
Sonrasında strese dayalı göğsümden tümör oluştu,allahtan temiz çıktı,kanserin uçundan döndüm resmen
ispikleyim mi seni ne diyonnnnkesin mapısa tıkar seni
Mesai bitimine 10dk kaldi
Iyi aksamlar herkese
ablacım çok geçmiş olsun ,çok şükür şimdi herkesin sağlığı yerinde ama değil mi? sanırım genelde tek çocukta kalanlar o çocuğu zor büyüttükleri için :)
ben de zor büyüttüm hala da öyle biraz..ata kolikti çok ağlardı hiç durmadan içi çıkana kadar,ben o dönem zona geçirdim,sonra da ben de göğsümden ameliyat oldum...çok şükür şimdi iyiyiz.ama şimdi de azıcık rahata erdim,yeni bebek çok zor geliyo bana..
varsın benimki de ilerde kah söylensin kah sevinsin :)
kendimi kibliyorum
Cam kesme tahtam 32 gün sonra elime ulaştı şimdi
Bu siteden bi daha sipariş vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?