09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bi sabah topice geldim
İn cin top oynuyordu
Sonra bi tıkırtı duydum, ürktüm
Ardından T.Coşkun gibi bi gülüş duydum
Meğer gelen Elmikmiş

meğersem seni kötü emellerine alet etmiş ahahahahah

Benim bile kırıştı artık botoks iyide böyle acayip bakışlar ortaya çıkıyor yaaa
:
ablacım onlar çok abartı olanlar..hafifçe kırışmaya başladı mı azıcık yaptırıyosun,daha fazla kırışmıyo,yoksa o "hayret " suratlar çok iğrenç oluyo,gerim gerim gerilmiş,sıfır kırışık da hoş değil zaten..

1 tane bende,2.pek düşünmedim diyebilirim

ben de düşünmüyorum 2. yi de,sonradan pişman olmak da istemiyroum. maddi manevi 1 çocuğa ancak yet,yoruz valla..ama kardeş de güzel şey..kızın memnun mu tek çocuk olmaktan?

Dediğin gibi yaptırmaklazım aslında çok ta bellii olmaz herhalde ,öbür türlü acayip bişi oluyor
Bazen neden diye soruyor istiyor,bazende iyiki olmamış diyor,ruh haline göre dert yanıyor yani..
Bizim birde kalça çıkığı vardı 2 ameliyat oldu gurbetteydik zor oluyordu,sürekli kontroller için buraya gelmem gerekşyordu.
Uzun ve yorucu bir tedavi dönemi geeçirdik.
Sonrasında strese dayalı göğsümden tümör oluştu,allahtan temiz çıktı,kanserin uçundan döndüm resmen

ablacım çok geçmiş olsun ,çok şükür şimdi herkesin sağlığı yerinde ama değil mi? sanırım genelde tek çocukta kalanlar o çocuğu zor büyüttükleri için :)
ben de zor büyüttüm hala da öyle biraz..ata kolikti çok ağlardı hiç durmadan içi çıkana kadar,ben o dönem zona geçirdim,sonra da ben de göğsümden ameliyat oldum...çok şükür şimdi iyiyiz.ama şimdi de azıcık rahata erdim,yeni bebek çok zor geliyo bana..
varsın benimki de ilerde kah söylensin kah sevinsin :)

Cam kesme tahtam 32 gün sonra elime ulaştı şimdi
Bu siteden bi daha sipariş vermem

akşam ousla behzat ın filmine gidicektik..ata yı anneme bırakıyoduk,herşey ayarladık..
özcan deniz filimi içn gala yapıyomuş burda..şimdi avm anormal kalabalık olur,nası giricez ki diğer filme,canım sıkıldı,40 yılda bir h.içi organizasyon yaptık oooff...

Şimd, gayet iyi 8 ay alçıda kaldı bacağı,hiç kolay günler değildi gece uyuyamazdı kaşıntı olurdu daha çok küçüktü o dönemlerde..Birde 2.çocuk için garantin yokki olacakmı acaba aynı sıkıntılar diye düşüğnüyorsun yani..Bunlardan dolayı birde gurbette olduğumuz için pek düşğnmedik açıkcası..Çocuk cidden zor büyüyor helede tek başına isen daha zor geliyor..Sanada çok geçmiş olsun annelik böyle bişey işte sen fedakarlık yapıyorsun 0olması gerekende bu zaten,sonra bir yerinden bişeyler çıkıyor..Yinede hayırlısı olsun derim iyice düşğn ona göre karar ver

kendimi kibliyorum

Ben yapardımmm zahmet ettin

Cam kesme tahtam 32 gün sonra elime ulaştı şimdi
Bu siteden bi daha sipariş vermem

Camdan kesme tahtasımı varr kaç para saydın buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…