- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Ben yapardımmm zahmet ettin
yarın da hanım abla hamileyim diyecek
Bir de mune diyormuşarada bi geliyor ya belkim kapmıştır
hahahahahahahhahahahahaha
müdür bi duyarsa beni keser
kendimi kibliyorum
Benim bile kırıştı artık botoks iyide böyle acayip bakışlar ortaya çıkıyor yaaa
ispikleyim mi seni ne diyonnnnkesin mapısa tıkar seni
ben çıkıyorum yavaştan,herkese iyi akşamlar..
aslında yapacam da kazen görür :) gerçekten gelip banlıyormuş beni
Beni hamile düşünme sen, hatta aklından bile geçirme, hamileyken duygularıma hakim olamıyorum, stresim tavan yaparsa banlar en az 6 aydan başlar
6 ay'ı düşün ve içini soğut
Beni hamile düşünme sen, hatta aklından bile geçirme, hamileyken duygularıma hakim olamıyorum, stresim tavan yaparsa banlar en az 6 aydan başlar
İyi akşamlar görüşürüz
Bak kşm geldi
Müdüürm saygılar nasılsınne ikram edeyim ne istersin
Müdürüm saygılar, 5 çayı için cevizli tarçınlı kek ile salçalı ekmek yaptım lütfen buyrun
60 point numaralı odaya servis mi yaptırayım yoksa
Korkumdan ne siyasette ne bdv de gıkımı çıkaramıyorum
İyiyim çok şükür, selamlar herkese
Hmmm bana mapus üstü az Nickim ver, çok pişmiş olmasın
Müdürüm saygılar, 5 çayı için cevizli tarçınlı kek ile salçalı ekmek yaptım lütfen buyrun
60 point numaralı odaya servis mi yaptırayım yoksa
Korkumdan ne siyasette ne bdv de gıkımı çıkaramıyorum
Bendede tatlı var kedidilli ekler yaptım bide güzel olmuş ki sorma
Müdürüme özel yollacam tatlıyı afiyetle yesin
Nickime hakim olabilirsin ama ruhuma asla
İyiyim çok şükür, selamlar herkese
Hmmm bana mapus üstü az Nickim ver, çok pişmiş olmasın
Bunlar hep patronun kıymetini bilmemenizden geliyor başınıza, alın size müdür dedi, beterin beteri var hesabı
Nickime hakim olabilirsin ama ruhuma asla
Hayallerime elletmem, ben minik Mune görmek istiyorum belki, belki ona aşeriyorum :) Bu topiğe giren herkescikler hamile kalıyor, sıra size geldi :))))))
Çifte kavrulmuşumdan olsun ucuza gitmiyim
Bunlar hep patronun kıymetini bilmemenizden geliyor başınıza, alın size müdür dedi, beterin beteri var hesabı
Sus ağzından yel alsın, kk bir mune daha kaldıramaz
Afiyet olsun ablacığım
Ben salçalı ekmek ikram etsem hapisi boyluyorum, yorum yapmaya korkar oldum, bakıp bakıp içimden yorumlarımı yapıyorum :18:
Sus ağzından yel alsın, kk bir mune daha kaldıramaz
Ceza puanları polemik, üslup, konu dışıda 10'ar 10'ar, tabii yaa bdvye akmalısınız, aksiyon görmek istiyorum, tutmayın kendiniziPatron daha insaflı bana karşı sanırım
Ama müdürüm, susuyorum susuyorum birkaç hafta sonra tam gık diyorum, banlanmış oluyorum, sonra mecburiyetten susmak zorunda kalıyorum60'dan sonra kaç kaç eklenecek puanlarım, çok fena içimde tuttuğum yorumlarım var, 10'ar 10'ar artacaksa salıvereceğim kendimi bdv'ye
Ben kkya 1 Mune nasıl yetişiyor ona şaşırıyorum, seni klonlamak lazım :) işte en güzel çözüm yeri de burası
Sağol kuzucum benimkendini engelle yeter bendede oluyor ondan,içimden sayıyorum ilk önce sonra yazıyorum sakince
Öyle deme müdürüm biz bakaız jr mune'ye,bak benden de bekliyor nick bi tane hanım napsak ki acaba
Meslek sırrı söylememağzından yel alsın diyorum hala konuşuyorsun, bu topiğe göz ucuyla bile bakmak tehlikeli
40'ından sonra beni uğraştırmayın bebeyle
O değil de dısardan biri okuyunca gercek zannedecek :d Elimizde bi patlarsa ben 6 ay yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?