09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Parkun oluyosa coool da olabilir

bekardan abla olmaz mı diyosun ahahahahahaha

Neeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeueeeeeeeeeeeee
80'lerin sonunda 90'ların başında daha minicik 7 yaşındaki birey olan bana parkon teyzeyle aynı muamele heeeeeeee
Sen nikah büyüğüsün benden şekerim ablasın işte o kadar!
Kadişle aynı yaştayız biz şaka maka biliyormusun Biliyorsun sanki, konuşmuşmuyduk yaş konusunu

Ne nikah büyüğü beaaaaa bitti nikah mikah sen de ablasın hepiniz ablasınız direnin ablalar
parkon teyze 65 yaşında imiş öyle duydum ayy duymasın bunu

Ay ben de duydum abla onu. Torunu varmış diyollar

Kadesa da mı olmaz abla o koca göbeğiyle

nerem koca göbek be bildiğin minacık bii var belli bile olmuyo hala dar kotlar giyiyorum

Kadişe de yasak orası kendide istemiyor koca göbekle haa parkon olabilir mesela

parkon olamaz o teyze kategorisin aday

Yakarım bu hava sahasını
Sensin abla Evlenmeyenler abla olmaz, 50 de olsam abla değilim-saksı değilim beeeeeeeen!

abla değil cool ÇB (hatırladın mı:)) mizi yedirmeyiz

Ne nikah büyüğü beaaaaa bitti nikah mikah sen de ablasın hepiniz ablasınız direnin ablalar

Bozuluyorum bak, nereden çıktı bu abla muhabbeti yaaaaaaaa
Sahiden ablalarda aday olursam kızkaçıran ile saldırırım foruma haberin olsun elmayra apppla

Bozuluyorum bak, nereden çıktı bu abla muhabbeti yaaaaaaaa
Sahiden ablalarda aday olursam kızkaçıran ile saldırırım foruma haberin olsun elmayra apppla

Bence forumun zeminine bomba döşe

Kim cıkardı bu yaa ablalık meşalesini elinden bırakmak isteyen kadiş miii

Bak senn neler duyuyorumm

nerem koca göbek be bildiğin minacık bii var belli bile olmuyo hala dar kotlar giyiyorum

Kesin rakipsiz olur orada

Sjksjksjksjksjksjks ahuahuahuahuahua yaaa evet, nasıl unutmuşum, Ben kısaca Ç.B. idim değil mi
#diren-ç.b.-coolkul

gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum beni abla yazanları bir bir tespit edip furucam

bende kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…