09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ÇB ne ya behzat ç gibi bişi mi :)

Bir rahat forumdaşım konusunda yaptığım bir yorum dahilinde bana ''çılgın bakire'' dedi, ama yine de, 0 hakaret etmiş olmama rağmen banladım O günden sonrada kadiş dalga geçiyor işte benimle ç.b. diyerek

Polemiğe girmişsindir çbm benim ahahaha hayır çılgın olabilirsin de bakireliğini nerden biliyomuş

Günaydın hazan mevsimlerim, Ankara ayazlarım

Günaydın sabah şekerleri ve sevgili ziyaretçiler.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

Yarın akşam mşsafir gelecek maç varya beyler maç izleyecek 4 aile olacağız ,en acilişnden bişiler deyin tarif verin ne yapayım.
Aklımda peynirli milföy var,birde dün yaptığım ekler vardı ondan yapayım yine.
1 çeşit daha yapmam lazım,nasılsa gelenler eli boş gelmeyecek

ablam tatlımı tuzlumu _?? ona göre tarif verecem

günaydın millet Hayırlı cumalar,

sabah sabah gözümü BDVde açtım hayrolsun inşallah

Bu sabah da şey düşünüyodum, 30 pointim var ban yesem kaç gün sürer Canım mı çekmiş ne

abla ben dün havuçlu yoğurtlu salata yaptım meze niyetine güzel olabilir bide ceviz çektirip katarsın içine çok güzel oluyo

ablam tatlımı tuzlumu _?? ona göre tarif verecem

Tuzlu olsun pratik olsun

günaydın millet Hayırlı cumalar,

sabah sabah gözümü BDVde açtım hayrolsun inşallah

Bu sabah da şey düşünüyodum, 30 pointim var ban yesem kaç gün sürer Canım mı çekmiş ne

Kaşınma sakın 3 gün yok olursun herhalde mapısamı aşeriyon sende varya

Cute geçmiş olsun bacım rengin atmış

Cute mapısamı düştü

abla ben dün havuçlu yoğurtlu salata yaptım meze niyetine güzel olabilir bide ceviz çektirip katarsın içine çok güzel oluyo

Onu biliyorum meze olarak çok ta güzel oluyor,içki düşündüğkte kalabalık olacak vazgeçtik sonra bu sefer yoğun hazırlanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…