09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

asla kendi başına bebe aspirinine başlama..ben hamileliğim boyunca kullandım bunu 32.haftama gelince artık gerek kalmaz diye kendi kendime bıraktım ve 1 hafta sonra erken doğum yaptım sebebini de bunu bağlıyorum bazen.o yüzden lütfen endişelerini bir kenara bırak,olumlu düşün ve bir kan esti yaptır.İnşallah herşey güzel devam edecek :)

beni anlarsın ozaman
doktorum şuan kan pıhtılaşma testlerini gereksiz bulacak tüm doktorlar öyle zaten
tek düşükte ancak kişi isterse yaptırıyor bu testi yoksa doktorlar istemde bulunmuyor
ben istersem yapılcak yani

ilk kayıptan sonra doktorun istemediği bi çok bayan ikinci düşüğü bu sebepten yapabiliyor

kızlar bende sıze bişi danışıcam konu açıcam bdvye ama elmiş taşır dıye korkumdan açamıyorum

kızlar benım sol göğsümde böle sıvılceden baya buyuk başıda sivilceye benzemeyen bişi çıktı baştan önemsemedım

sıvılcedır dıye baya buyudu falan sonra dun fark ettım kendı kendıne patlayıp kanamış kanser belirtisi falan olabılırmı bu

hafıfte ağrıvar o bölgede ama kıtle falan gelmedı elime burayıda açtım şimdi meme kanserınde erken mudahala falan dıye reklem varmışyanlışlıkla ona tıkladım bu bır işaretmidir işin şakası ne olabılır bu

canım basit bir sivilcedir büyük ihtimal fakat biraz büyüktür belki

allah korusun ayrıca

meme kanserinin bir belirtesi değil bu söylediğin
fakat endişeliysen git bir USG ile baktır sonra mamografi

bu arada elm taşıyamaz artıkım

öncelikle kanser olamaz canım bu
kanser belirtileri cok farklı allah korusun
bence sivilcedir.

yok endişeli değilim sadece şu reklama tıklayınca aklıma geldi

bencede öyledır

elmişe ne oldu iftafamı ettı

Bilmem
Doktora bi görün bence
Önceden bende de şey vardı, içte bi fındık tanesi kadar bişey ele geliyodu
Annem doktora götürdü
Yağ bezesi dediler, zamanla veya en geç emzirince geçer demişti doktor
Unutmuştum şimdi fark ettim de geçmiş

şimdi adetin geçmedi ama idrarda pozitif çıktı o yüzden en yakın zamanda bi hastaneye gidip kan da baktır gebeliğe.sonra doktor seç kendine ve pıhtılaşma testini mutlaka yaptırmak istediğini söyle.mecbur yaptıracaklar.ona göre de aspirine başlarsın.ilk başta benim doktorumda ne gerek var demişti ama iyi ki ısrar etmişim.endişelenme lütfen,Allah bu bebeği verdiyse ömrünü de verecek İnşallah.

hanı emzırmeden geçmezdı yoksa

Kuzum kanser belirtisi değil ama yine de doktora görün.
Göğüs kanseri daha farklı şekillerde belli eder kendini.

bilim göbüşünde bebişmi varr hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun
ıyı bı doktor bul ve endişlerini iyice anlat canım ilgilenmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…