09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

işte geçen şeye sevndim

yaa sen yış başına doğru bebek düşünüyodun demi senmiydin doğru mu hatırlıyorum aynı düşüncede misin

Öfff bilmiyorum ya
O şahıs bendim ama zaman geçiyo da
Borç sabit kalıyo galiba
Bi yılbaşı gelsin de bakarız druma göre ama uzayacak gibi

Anla işte ayıplı muhabbet yapacak.
El atayımmı hemen

Ayıplıya geçeni parçala

bilim göbüşünde bebişmi varr hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun
ıyı bı doktor bul ve endişlerini iyice anlat canım ilgilenmek zorunda
kat henüz tam emin değilim 3 gün var daha adetime fakat test yaptım silik bir sonuç aldım ama kimseyede söylemek istemiyorum akrabadan falan öyle işte

sağol canım çok sağol
bugün doktora gitme ihtimali yok ölğeden sonra çok işim var yarın sabah testi tekrarlıcam bakalım artık hayırlısı

Sovr da benim gibi edepli hatun, düşündüm de çok iyi yerlere gider

bende bildiğim kadar destek çıkarım size

akşam kım kazandı ben baktım baktım anlamadım canım amas enın kazanmadığının farkındayım

elmişi sordum kımse cevap vermedı neden ediliği bıraktı

kat henüz tam emin değilim 3 gün var daha adetime fakat test yaptım silik bir sonuç aldım ama kimseyede söylemek istemiyorum akrabadan falan öyle işte

siliksede doğru çıkıyor arkadaşımda bır hafta geçmesıne rağmen yaptı gn sılıktı ama hamıle şuanda
hcgnın yuksekliğie göre çıkıyor

senın pıhtılaşma sorununmu vr canım endışenı tam olarak anlamadım

Canım hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin.

Kuzum elmiş yorulmuş. Azcık dinlenmek istemiş.
Karşılıklı anlaşmışlar yönetimle.
Aksi bir durum yok yani.

Ben de o kadar çalışsam ben de yorulurum, o kadar da söyledim editaşlarını örnek al, bukadar çalışma diye ama dinleyen kim

Tahmini bugün tutturcaz inşallah

öyle bi sorun yok aslında
ilk gebeliğimdede yoktu yani
fakat ikinci böyle olunca
bir arkadşaım dediki bazı kişilerde ilkinde olmasa bile ikincide pıhtılaşma olabiliyormuş

ve gebelikte çıkıyormuş ancak, bende buna dayanarak acaba diyorum
kürtajımı olduğumda iki farklı doktora tetsi yaptırmak istediğimi söyledim ikiside gerek yok dedi

benimde ankarada tanıdığım bir özel laboratuav var orayla konuştum kanını aldır bize yolla dediler
burda bakılmıyor zaten
ama şimdi kanı ne zaman aldırayım diye endişeliyim işte bana kalsa bugün gidip aldırcam hemen ama gidemiyorum 4 tüp kan vermem gerek medikalde çalışıyorum ama bizim tıp merkezine bugün gidemem burdada aksi gibi tüp bile yok zaten alabilecek kimsede yok kanı

katiem kapandı o güzel perde :)

Tahmini tutturursak sana verelim diyoruz proluğu med sana versin ben de ayıp sovrye

ben de yeşil çay içtim... hafta sonu fotoğraflarımda siyah elbiseye rağmen kocaman gördüm kendimi,ani bir kararla diyete başladım,bakalım kaç gün sürecek...

elmayra sen kırmızı olmuşsun.... dayanamadım bdv nin dertlerine istifa ettin demi :)

çok yemişsin hemen bi tur koş elm aldığın kalorileri yakman gerek

Canım sıkkın biraz. bu mede cevap verecem diye aldığım corapları pentide unuttum :)

Düğüne kadar sürer. Yeşilcayı öğleden sonra icme ama olur mu ve tok karnına ic.

Şu hayatta ne gereksiz, ne lüzumsuz, ne kadar sinsi insanlar var yahu.

Yaşanılası bir yer olmaktan cıktı.

O kadar cabayı baska seye harcasalar gayri safi milli hasılaya katkıda bulunurlardı :)

O kadar cabayı baska seye harcasalar gayri safi milli hasılaya katkıda bulunurlardı :)

Enteresan gerçekten.

Bir güruh var, devamlı kız kardeşimin damarına basıyor.
Tabii doğal olarak benim de.

Hayır şimdi gidip ağızlarının payını versem seviyelerine inmiş olucam.

Gereksiz insanlar silsilesi.

Kızkardeşin kendi basının caresine bakar bence. Sen uslu bir kız cocuğu gibi otur yerinde yoksa kardeşinden dayak yiyen ilk abla olucan

Gülenle mi buluşacaksınız, buluşmayın bence, cok kıskanc

Biz asil hatunlarızz gerek yok onlarin seviyelerine inmeye kiii bi seviyeleri var mi ondan daa süphem var medimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…