işte geçen şeye sevndim
yaa sen yış başına doğru bebek düşünüyodun demi senmiydin doğru mu hatırlıyorum aynı düşüncede misin
Anla işte ayıplı muhabbet yapacak.
El atayımmı hemen
at yavrum bakalım nereye gıtçek muhabbet
kat henüz tam emin değilim 3 gün var daha adetime fakat test yaptım silik bir sonuç aldım ama kimseyede söylemek istemiyorum akrabadan falan öyle iştebilim göbüşünde bebişmi varrhayırlı olsun canım sağlıkla doğsun
ıyı bı doktor bul ve endişlerini iyice anlat canım ilgilenmek zorunda
şimdi adetin geçmedi ama idrarda pozitif çıktı o yüzden en yakın zamanda bi hastaneye gidip kan da baktır gebeliğe.sonra doktor seç kendine ve pıhtılaşma testini mutlaka yaptırmak istediğini söyle.mecbur yaptıracaklar.ona göre de aspirine başlarsın.ilk başta benim doktorumda ne gerek var demişti ama iyi ki ısrar etmişim.endişelenme lütfen,Allah bu bebeği verdiyse ömrünü de verecek İnşallah.
Sovr da benim gibi edepli hatun, düşündüm de çok iyi yerlere gider
kat henüz tam emin değilim 3 gün var daha adetime fakat test yaptım silik bir sonuç aldım ama kimseyede söylemek istemiyorum akrabadan falan öyle işte
kat henüz tam emin değilim 3 gün var daha adetime fakat test yaptım silik bir sonuç aldım ama kimseyede söylemek istemiyorum akrabadan falan öyle işte
sağol canım çok sağol
bugün doktora gitme ihtimali yok ölğeden sonra çok işim var yarın sabah testi tekrarlıcam bakalım artık hayırlısı
bende bildiğim kadar destek çıkarım size
akşam kım kazandı ben baktım baktım anlamadım canım amas enın kazanmadığının farkındayım
elmişi sordum kımse cevap vermedı neden ediliği bıraktı
siliksede doğru çıkıyor arkadaşımda bır hafta geçmesıne rağmen yaptı gn sılıktı ama hamıle şuanda
hcgnın yuksekliğie göre çıkıyor
senın pıhtılaşma sorununmu vr canım endışenı tam olarak anlamadım
kızlar merhaba;
cumadan bu yana yazamıyorum,yazıp kaçanlardan oldum bende galiba
herkesler iyi mi?
İvet, kacak yorumcusun sen
Yemek yiyip geldim, daha doğrusu kahve ictim sadece
çok yemişsin hemen bi tur koş elm aldığın kalorileri yakman gerek
ben de yeşil çay içtim... hafta sonu fotoğraflarımda siyah elbiseye rağmen kocaman gördüm kendimi,ani bir kararla diyete başladım,bakalım kaç gün sürecek...
elmayra sen kırmızı olmuşsun.... dayanamadım bdv nin dertlerine istifa ettin demi :)
Şu hayatta ne gereksiz, ne lüzumsuz, ne kadar sinsi insanlar var yahu.
O kadar cabayı baska seye harcasalar gayri safi milli hasılaya katkıda bulunurlardı :)
Enteresan gerçekten.
Bir güruh var, devamlı kız kardeşimin damarına basıyor.
Tabii doğal olarak benim de.
Hayır şimdi gidip ağızlarının payını versem seviyelerine inmiş olucam.
Gereksiz insanlar silsilesi.
Enteresan gerçekten.
Bir güruh var, devamlı kız kardeşimin damarına basıyor.
Tabii doğal olarak benim de.
Hayır şimdi gidip ağızlarının payını versem seviyelerine inmiş olucam.
Gereksiz insanlar silsilesi.
bi konuda bişi gördüm şaşırdım sanırım medde onu görmüş o yorumu yani
Ne gördün cnm. Ne yorumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?