09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sen behzat ç yi izleyip kitapları okudun mu? Ben nevzat komseri ona cok benzetmiştim. Hayatımda hep öyle bir babam öyle güclü bir abim olsun isterdim

ay inanırmısın bende aynen öyle..
insanın böyle arkasında dağ gibi birisini hissemesi nasıl bi duygu acaba..
inşALLAH rabbim güzel güzel kaderler yazarda, hayatımıza girecekler öyle olur

aynen öle

ben kedilerden köpeklerden korkuyorum :26::26:
gözlerim yeşil bana küçükken kedi derlerdi ondan hiç sevmem kedileri

Benim kızımı tanısan cok seversin

ay inanırmısın bende aynen öyle..
insanın böyle arkasında dağ gibi birisini hissemesi nasıl bi duygu acaba..
inşALLAH rabbim güzel güzel kaderler yazarda, hayatımıza girecekler öyle olur

Bu saatten sonra baba abi olmaz Hayal bizimki

aaaa eprıl günaydın hosgeldin

bende bayılırım basıcaksın nar ekşisinide :))

sen niye yemek yemedin bakalım ?: )
canım dün sinamaya gittik,BEHZAT Ç ye harikaydı,bayıldım bu arada...oğlanı annem bırakıp ancak yetiştik,yemeğe fırsat olmadı..sonra ben de bi başağrısı ki senede 1 ya da 2 tutar,fena oldum,ilaç alıp uyudum..midme bulanıyodu,yemek de yiyemedim..

Ben carşamba günü kızılaya indim, kendime dandik dandik bi sürü kazak aldım hepsi 50 lira tuttu alışveriş krizim de gecti
bana da alsana la ....aaa elmiş ya bu arada bizim büyük dayı her gelişinde AYHAN dan hediye getirir,sahibi kankası da..ama tabii nine işi şeyler olur hep..sana göndersem değiştirir misin kuzuşum?

çok para ya içim acıyo benim o kadar para vermeye bi bota...veremem valla,nette ne güzel şık botlar var gerçek deri en fazla 150 -160 tl..bence bak netteki kampanyalara..
çocuk olunca veriyo insan parayı da kendine kıyamıyo valla:)

baş ağrısı olunca benimde mideme vuruyor çok fena kuzu kesseler dönüp bakamıyorsun.
geçmiş olsun canım.

AYHAN da güzel şeyler var elbiseleri çok mesela, burda da çok şubesi var.

Nettenden de bakıyorum canım ama belli markaların fiyatları aşağı yukarı aynı,
giysi farketmezde ayakkabı önemli yaa.

ata paşaya helal olsun, anne babası onun için çalışmıyormu zaten :)

bana da alsana la ....aaa elmiş ya bu arada bizim büyük dayı her gelişinde AYHAN dan hediye getirir,sahibi kankası da..ama tabii nine işi şeyler olur hep..sana göndersem değiştirir misin kuzuşum?

Değiştiririm tabi ki. Nerdeymiş Ayhan. Sen bana kargola ben sana acık sacık seyler alırım
sevmeyeceğim sevmeyeceğim sevmeyeceğim
baba olayınıda beklemiyorum aman bnmki benden uzak olsun yeter

Pislikovic Ben de baba konusunda senin gibi düşünüyorum
Hosbuldum

Kedinmi vardi senin elmayra?

Kedi değil o bir pİrenses Eki Görüntüle 877140

benim pek başım ağrımaz ,ilaç da almayı sevmem ya kendi kendine geçer derim hep..ama bu sefer fena oldum..çok şükür şimdi iyiyim ama..
ayhan çok ağır bi marka ya bana göre..çok klasik,büyük dayımız çok kibardır her gelişinde herkese hediye getirir mutlaka..ayhanın sahibi de kankası olunca hep ordan gelir..fiş fatura yok tabi,değiştirme de,dayını adını sölüyosun,aa tabi diyolar değiştiriyosun.ağır adamdır kendisi de
bak mesela bueno diye bi marka var nette,terendyolda kampanyası var,bu gerçek deri genelde,çok model var,markalardaki modeller de var,sanırım onların da üreticisi aynı zamanda..o yüzden fiyatlar çok iyi..çok da rahat kalıpları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…