09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Değiştiririm tabi ki. Nerdeymiş Ayhan. Sen bana kargola ben sana acık sacık seyler alırım

Kedi değil o bir pİrenses Eki Görüntüle 877140

o mia yı yerim la ben..getirsene oğlum da bayılır buna..biz anne oğul kedi delisiyiz de alerjim var diye alamıyoz la eve..gönder mia yı sen gelmiceksen

kızılayda olması lazım elmiş bilirsin ya bulvar üzerinde,eski bir mağaza...
açık saçık şeyler yoktur la orda,klasik bi yer..anne işi trikolar falan olur genelde..:)bulursan al tabi açık saçık giyerim la ben,kimden çekinicem,olanı gösteririm

Ay ye teyzesi ata da kuyrugunu ceksin

Tmm canım gönderirsen bakarım. Öyle mağazalarda sifon bluzlar fln favorim benim

Yarın 27 haftam bitiyor 28. Haftanın içine giriyorum, 3 hafta sonra 30a merdiven dayayacağız allah nasip ederse. çok heyecanlı :)

Ay ye teyzesi ata da kuyrugunu ceksin

Tmm canım gönderirsen bakarım. Öyle mağazalarda sifon bluzlar fln favorim benim

oyyy pek tatlı ya mia ..kıyamayız biz ona..ama Ata genelde kedilerin gözlerine bayılıyo o ssebepten parmakla yoklamak istiyo arasıra:):)anne nasıl bişey acaba gözleri diyo,meraktan yani..

tamam tatlım göndereyim o zaman ben sana,aman bana bulamazsın büyük ihtimalle,yıllardır hiç bana uygun bişeyle değiştirilemedi zaten,bedenleri de byük olunca..sen kendine değiştir canım benim ya..hem zaten işe de klasik giyiniyosun sen..bak ne güzel olur..sen yaz bana adresi özelden kuzum..

popomdan bahsetmek istemiyorum Benimki bağımsızlığını illan etmek üzere

Hem de nasıl özellile yemek kokusu alınca babaannesi kılıklı işte

benimki de ben acıkınca başlıyor tekmelemeye, babası kılıklı

Artık tekme de atmıyor, karnım bayrak gibi dalgalanıyor

Yarın 27 haftam bitiyor 28. Haftanın içine giriyorum, 3 hafta sonra 30a merdiven dayayacağız allah nasip ederse. çok heyecanlı :)

ikizlerde Allah'ım bi 27.haftaya gelsem diye nasıl dua ederdim yaşam sınırı olarak kabul ediliyor ya bak o günler gedi aklıma

popomdan bahsetmek istemiyorum benimki bağımsızlığını illan etmek üzere

hem de nasıl özellile yemek kokusu alınca babaannesi kılıklı işte

Olsun la sen 3. yü doğuruyosun boru mu :)

Bence de acayip heyecanlı, ne kadar cabuk gecio zaman

Kızımın gözünden uzak durun :) cocuklara hic zarar vermiyo biliyo musun? Kuyrugunu cekiyolar sesini cıkarmıyo

Ya bana gönderirsen ihya olurum ama ben değiştireyim sana yollayayım birilerine hediye edersin

daha dün ben gebeyim diyordum :)
mesajlarını bi kontrol edebilirsin mi?

Kadın olmak zor zanaat arkadaş
Hamilemiyim hasta mıyım diye başlıyosun
Sonra erken doğum mu düşük müyle devam ediyo
Beden ağrıları da cabası

Ouslar öyle mi rutin hayatına devam ediyorlar

Kadın olmak zor zanaat arkadaş
Hamilemiyim hasta mıyım diye başlıyosun
Sonra erken doğum mu düşük müyle devam ediyo
Beden ağrıları da cabası

Ouslar öyle mi rutin hayatına devam ediyorlar

Bi reklam var ya ayşeler de tadabilir ouslar öyle mi deyince aklıma geldi

evet herkes öyle söylüyo dimi
birisi de gelip direkt ben doğurdum diyormuş
yani öyle yüzde verilmez pek çünkü erken doğum nedenine ya da bebeğin durumuna göre değişir bu ancak 27.hafta sınır olarak kabul edilir genelde yaşama şansı açısından.
inşallah 40 haftayı görürüz kadiş, sona doğru gittikçe daha çok korkuyor insan.
kadın olmak zor zanaat arkadaş
hamilemiyim hasta mıyım diye başlıyosun
sonra erken doğum mu düşük müyle devam ediyo
beden ağrıları da cabası

ouslar öyle mi rutin hayatına devam ediyorlar

valla öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…