09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay nasıl sölüyo ahahahha o nerden duymuş

Omzunu da sallasaydın

anası öğretti :))))

Kadiş beni "en dünür üye"ye yazdın dimi :)

Meed dolapta birşey bırakmadın cıbıldak kalacan

---

Ben toplanayım yavaştan, mesaim bitiyor.

zannımca seni en komiğe en güldüren mi ne var ya ona yazdım çünkü çok espiri dolusun :) ama emin değilim başka bişeyede yazmış olabilirim.

Kesinlikle zeboş kesinlikle

anket mi açılıyo?
ben kesin en ısınamadığınız ne muhalefet falan filanda varım..çekiliyorum yarışmadan

Ay keşke ben de cıkabilsem cok yorgunum

Merhaba arkadaşlar
Ancak eve gelebildim

Tapuda işlerimiz 15:00 te bitti
Evi sattık

Ordan hemen özel hastaneye gittik ama 17:30 boş dendi sadece
Kabul ettim
Başka zaman nasılsa fırsatım olmayacağından

İlk kan sonucuma baktı doktor 41.29
Evet gebelik var, adetin yeni geçmiş o yüzden 02.12 de bi daha kan ver dedi aynı yere

Ama benim kanamam var
Günlerdir kahverengi lekelenmem yerini bu sabah normal adet kanına bıraktı dedim ( sabah söylemek istemedim, iç açıcı tahminler çıkmayacağını bildiğim için sonucu alınca yazmayı doğru buldum )
Alttan muayene etmek istedi, istemedim
Karnıma baktı ultrasondan büyük ihtimalle düşük dedi
Kan verdim 1 saate sonuç aldım
9.49 evet düşüktü bu yaşadığım şey
Kendiliğinden düştüğü için istediğin zaman çocuk düşünebilir folik asite başlayabilirsin dedi
'Teşekkür ederim' dedim çıktı

Üzgünüm tabi ama çok üzgün değilim merak etmeyin
En azından ne yaşadığımı öğrendim 'bilmiyorum bilmiyorum' dememe gerek yok artık
Ayrıca tecrübe tecrübedir
Bi dahakine ne yapıp ne yapmayacağımı öğrendim
Hepinize ilginiz, desteğiniz ve dualarınızdan dolayı teşekkür ederim.

En azından sağlığım yerinde
Ve her şerde vardır bir hayır mutlaka, buna çok inanıyorum
Bu hengame de bir de gebelikten birşey anlamayacaktım belki
Bilemiyorum.

Bu kez çok iç açıcı bir özet geçemedim
Görüşmek üzere, hoşça kalın

Canım benim hayırlısı olsun..
Dediğin gibi sağlığın yerinde, iyi ki testi yapmışsın..Eğer yapmasaydın o düşük seni zehirleyebilirdi..

İnşallah planladığın tarihte güzel haberlerini alıcaz

Ablada, avatarda, nickte, merak edilende, tanışılmakta, en kibarda,dostanede,kendimi görmessem ayağınızı kaydırırım ona görr biline

Ablam ben mutlaka yazarım seni birkaç yere zaten kaç insan tanıyorum ki yazıcam işte. Sen beni bir yerkere sıkıştırsaydın be ablamm

Bu gece acmak zorundayım cnm. Haftasonu yapamıycam maalesef. Bu gece son, biran evvel gönderin bana olur mu

Tamam canım benim vaktim olmadı ki ben hemen göndereyim yetişeyim o zaman aklıma kim geliyorsa artık yazıvereyim unuttuklarım olursa şimdiden af diliyorum acelece yazıcam ama unutmam sanırım gördüğüm tanıdığım kişileri artık bazı yerleri de boş bırakırım. Bakalım beni yazan olmuş mu :26::18:

Çok geçmiş olsun. Baştan böyle olması daha iyi büyüyünce her yönden daha kötü. Daha önce böyle birşey yaşadınız mı hani genetik filan araştırılsa önlem alınsa diyecektim. Rabbim yine nasip etsin inşallah hakkınızda hayırlısı 2 aşılama bir tüp denemesi geçirmiş ve hala gebelik elde edememiş biri olarak benim hep umudum var sizin de olsun umarım bir daha yaşamazsınız.

Canım öncelikle geçmiş olsun, gebeliğin planlı olduğu zaman folik asite falan başlarsın senin için daha iyi olur. Rabbim hayırlısıyla versin
ev işiniz de hayırlı olsun, inşallah içine sinen bi eve oturursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…