09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çekcim ev işiniz hayırlı olsun canım..

bende ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım ama bu işin iyi tarafı senin ki kendiliğinden olmuş operasyona falan gerek kalmamış.bunda da vardır bi hayır Allah daha beterlerinden korusun.Amin.

Selam kadesa......doğuma ne kadar kaldı........bi de parkon nirde çok merak ettim

Çekçim öncelikle geçmiş olsun tatlım, Allah sana yeniden nasip etsin..
Ev işinizde hayırlı olsun.

Herkese de günaydın.

Selam kadesa......doğuma ne kadar kaldı........bi de parkon nirde çok merak ettim

günaydın pepecim.doğuma yaklaşık 3 ay kadar bi zaman kaldı İnşallah.parkon çocuklarının sınavlarıyla,dersleriyle ilgileniyor yoğun olacakmış biraz, uzun süre kk ya giremem demişti bana.

Çekim cok gecmiş olsun.

Rabbim sana sağlık sıhhat versin, bundan sonra daha bilincle daha sağlıkla hareket edeceksiniz inşallah.

Eviniz de hayırlı olsun, Allahım hayırlı yazılar yazsın alnınıza inşallah

çekim çok geçmiş olsun canım benim, en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız inşallah

hayırlısı olsun canım, inşallah bir sonraki gebeliğinde bebeğin sıkıca tutunur sana

Çok geçmiş olsun çekim,senn sağlığın herşeyden daha önemli biliyorsun evinizde hayırlı olsun

Çıplak kasetlerim var ben vereyim size yorulmayın siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…