- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
doktorunu aradın mı? Sonuçta dün kasılmanın olması normal, korku yaşadın...
Bugünde devam ederse bir görüş doktorunla nst'ye bağlasınlar seni, ultrasonda da bi baksın bebişe,
yorucu günlerde artması normal bugün bolca dinlen daha rahatlayacaksındır.. Stres yok! üzütü yok!!
Kasılmalarım artmaya başladı, bugün kasıldıkça not alcam saat kaçta geliyor ve kaç saniye sürüyor diye. Dün 15 defa falan kasılmam oldu, gece kendimi dinlemekten uyuyamadım. Inşallah yalancı doğum sancısıdır.
canım dün doktora gitmeyecek miydin sen,söylemedin mi ki bunu? rahim ağzına bi baksaydı.belkide bebek aşağıdadır ondan kasılma sanıyosundur ki bu çok olan bi şey.
benimde canım sıkkın,bebek 3 hafta önde çıktı.başı 2,boyu 3 hafta öndeymiş 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta öndeydi çok şaşırdım ne ki bu diye.
hepinize günaydın.
linkimi verip kaçıyorum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/671775-guzel-evlenme-teklifi-yarismasi.html
yarışmaya bekliyoruz
canım dün doktora gitmeyecek miydin sen,söylemedin mi ki bunu? rahim ağzına bi baksaydı.belkide bebek aşağıdadır ondan kasılma sanıyosundur ki bu çok olan bi şey.
benimde canım sıkkın,bebek 3 hafta önde çıktı.başı 2,boyu 3 hafta öndeymiş 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta öndeydi çok şaşırdım ne ki bu diye.
hepinize günaydın.
linkimi verip kaçıyorum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/671775-guzel-evlenme-teklifi-yarismasi.html
yarışmaya bekliyoruz
İyiyim kittyy'cim n'apayım işte çalışıp duruyoruz..Sorma yaaa 1 ay banlıydım..Elmiş'de dün banlandı ya 3 ay ya da ay sanırım özletecek bizi.
inşallah canım, güzel düşünmeye çalışıyorum.Güzel düşün güzel olsun Nick
Benim ablamda da oluyodu kasılma
Ama çok şükür dünyalar tatlısı prensesi oldu
Darısı başına
zaten bebek ne zaman hareketleniyorsa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş, gece nöbetçiyim belli oldu :)Biraz takip et canım, sonra konuş bir doktorunla bakalım.
Gece oynuyorsa , doğuncada geceleri taklayı size attıracak haylaz
Gerçekten mi :) Benimki de 1 mart görünüyor. Stres yapmamaya çalışıyorum, inşallah 40 haftasını doldurur dua edin bana.Nick bikiyormusun benim oğlanda 1 martta doğdu
İnşallah o güne kadar oturur oturduğu yerde.
Daha çok erken , sen takibe dikkat et canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip edecek inşallah
Tedirgin olup stres yapma
bugün işteyim canım, dün için izin almıştım sadece. Sağ salim doğsun da, varsın yaramaz olsun. Yeterki sağlıklı olsun.Geceleri kıpraşan çocuklar doğduktan sonra anneleri genelde bezdiriyorlar, yaramaz paşa geliyor anlaşılan. Çok işin var çoook ayrıca da stres yapma normal dün yaşadıklarının acısını çıkartıyor, bugün dinlen, bişi yapma yemeği bile dışarıdan söyle :) Biraz dinlensin kuzucuk da çok normal kasılmalarının olması. Takip et bakalım inşallah bi sorun olmadan gelecek bebişin.
dün gittim kadiş, okumadın sanırım ufak çaplı bi trafik kazası yaşadık giderken. kasılmalarım evdeyken oldu, doktora sordum 2-3 defa oluyorsa normaldir dedi benim de öyle oluyordu ama dün çok kasıldım.canım dün doktora gitmeyecek miydin sen,söylemedin mi ki bunu? rahim ağzına bi baksaydı.belkide bebek aşağıdadır ondan kasılma sanıyosundur ki bu çok olan bi şey.
Çek eskiden millet patır patır doğuruyodu, herşey organikti. şimdi ne yediğimiz belli nede içtiğimiz. Erken doğum riskinden gözlem altında olan çok kişi var, eskiden 9 ay doldu mu çıkıveriyormuşuz :)Ben hamile değilim ama ben bile ürküyorum bazen
2 hafta önde filan ne demek, ben sandım toplu bi bebek iyi bişey yani
Ben hamile değilim ama ben bile ürküyorum bazen
2 hafta önde filan ne demek, ben sandım toplu bi bebek iyi bişey yani
Benim oğlanda öyle gitti hamileyken zaten 4 kilo doğdu, çıkasıda yoktu sıpanın.
Tedirgin olma kadesa.
Hepimiz dua ediyoruz valla bebişlerimize.
Hem düzenli kontrollere gidiliyor, sorun atlanmıyor artık.
İçinizi ferah tutun.
Tosuncuktur ya :) benim büyük kızda öndeydi, 3650 doğdu. Stres yapmayın bunun faydası yok, sonuçta Rabbim size bir mucize gönderdi doktorlar bu mucize tanıklık ediyor sizlerde emanete sahip çıkıyorsunuz. Rabbim en hayırlısını bilir, verir dert etmeyin...
inşallah canım, güzel düşünmeye çalışıyorum.
zaten bebek ne zaman hareketleniyorsa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş, gece nöbetçiyim belli oldu :)
Gerçekten mi :) Benimki de 1 mart görünüyor. Stres yapmamaya çalışıyorum, inşallah 40 haftasını doldurur dua edin bana.
bugün işteyim canım, dün için izin almıştım sadece. Sağ salim doğsun da, varsın yaramaz olsun. Yeterki sağlıklı olsun.
dün gittim kadiş, okumadın sanırım ufak çaplı bi trafik kazası yaşadık giderken. kasılmalarım evdeyken oldu, doktora sordum 2-3 defa oluyorsa normaldir dedi benim de öyle oluyordu ama dün çok kasıldım.
Çek eskiden millet patır patır doğuruyodu, herşey organikti. şimdi ne yediğimiz belli nede içtiğimiz. Erken doğum riskinden gözlem altında olan çok kişi var, eskiden 9 ay doldu mu çıkıveriyormuşuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?