09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

eğer bugün de dünkü gibi olursa gitcem hastaneye, dün bebişe baktık iyiydi çok şükür.

Biraz takip et canım, sonra konuş bir doktorunla bakalım.
Gece oynuyorsa , doğuncada geceleri taklayı size attıracak haylaz

Nick bikiyormusun benim oğlanda 1 martta doğdu
İnşallah o güne kadar oturur oturduğu yerde.
Daha çok erken , sen takibe dikkat et canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip edecek inşallah
Tedirgin olup stres yapma

Geceleri kıpraşan çocuklar doğduktan sonra anneleri genelde bezdiriyorlar, yaramaz paşa geliyor anlaşılan. Çok işin var çoook ayrıca da stres yapma normal dün yaşadıklarının acısını çıkartıyor, bugün dinlen, bişi yapma yemeği bile dışarıdan söyle :) Biraz dinlensin kuzucuk da çok normal kasılmalarının olması. Takip et bakalım inşallah bi sorun olmadan gelecek bebişin.

canım dün doktora gitmeyecek miydin sen,söylemedin mi ki bunu? rahim ağzına bi baksaydı.belkide bebek aşağıdadır ondan kasılma sanıyosundur ki bu çok olan bi şey.

benimde canım sıkkın,bebek 3 hafta önde çıktı.başı 2,boyu 3 hafta öndeymiş 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta öndeydi çok şaşırdım ne ki bu diye.

Ben hamile değilim ama ben bile ürküyorum bazen
2 hafta önde filan ne demek, ben sandım toplu bi bebek iyi bişey yani

Benim oğlanda öyle gitti hamileyken zaten 4 kilo doğdu, çıkasıda yoktu sıpanın.
Tedirgin olma kadesa.
Hepimiz dua ediyoruz valla bebişlerimize.
Hem düzenli kontrollere gidiliyor, sorun atlanmıyor artık.
İçinizi ferah tutun.

Tosuncuktur ya :) benim büyük kızda öndeydi, 3650 doğdu. Stres yapmayın bunun faydası yok, sonuçta Rabbim size bir mucize gönderdi doktorlar bu mucize tanıklık ediyor sizlerde emanete sahip çıkıyorsunuz. Rabbim en hayırlısını bilir, verir dert etmeyin...

Kontes geldi ben gidiyim
Şaka tabisi
Naber kontes o ne uzun bandı o
Bende telaştayım pek giremiyorumnasılsın

İyiyim kittyy'cim n'apayım işte çalışıp duruyoruz..Sorma yaaa 1 ay banlıydım..Elmiş'de dün banlandı ya 3 ay ya da ay sanırım özletecek bizi.

İyiyim kittyy'cim n'apayım işte çalışıp duruyoruz..Sorma yaaa 1 ay banlıydım..Elmiş'de dün banlandı ya 3 ay ya da ay sanırım özletecek bizi.

Yok 2 gün galiba öyle okudum biyerlerde
3 ay duramaz o zaten aradan dereden bir yerden çıkar
1 ay çok uzun oldu ya özlettin kendin
Accık uslu dur iki dakka akıllı ol

Güzel düşün güzel olsun Nick
Benim ablamda da oluyodu kasılma
Ama çok şükür dünyalar tatlısı prensesi oldu
Darısı başına
inşallah canım, güzel düşünmeye çalışıyorum.
Biraz takip et canım, sonra konuş bir doktorunla bakalım.
Gece oynuyorsa , doğuncada geceleri taklayı size attıracak haylaz
zaten bebek ne zaman hareketleniyorsa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş, gece nöbetçiyim belli oldu :)
Gerçekten mi :) Benimki de 1 mart görünüyor. Stres yapmamaya çalışıyorum, inşallah 40 haftasını doldurur dua edin bana.
bugün işteyim canım, dün için izin almıştım sadece. Sağ salim doğsun da, varsın yaramaz olsun. Yeterki sağlıklı olsun.
dün gittim kadiş, okumadın sanırım ufak çaplı bi trafik kazası yaşadık giderken. kasılmalarım evdeyken oldu, doktora sordum 2-3 defa oluyorsa normaldir dedi benim de öyle oluyordu ama dün çok kasıldım.
Çek eskiden millet patır patır doğuruyodu, herşey organikti. şimdi ne yediğimiz belli nede içtiğimiz. Erken doğum riskinden gözlem altında olan çok kişi var, eskiden 9 ay doldu mu çıkıveriyormuşuz :)

canım kötü bi şey değil de ne bileyim ben telaşlıyım biraz ya.

canım çok sağ ol msjın iyi geldi.

evet tosuncukmuş biraz,ben hep zayfı bebeğe lışkınım ya ondan bi tedirgin oldum sanırım.çok teşekkürler.

canım ne kazası çok geçmiş olsun okumadım.acaba telaş yaptında ondan mı oldu? benim doktorum şu anda günde 10 kasılmaya kadar normal dedi sıkma canını.

Trafik kazası kadiş, minibüs hasar aldı yolcularda bişey yoktu.
günde 10 tane normalse içim ferahlar, senin kaç defa oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…