- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Sen ananın karnında öğrendin herhalde :)
qui sana nasıl çirkin sözler söyleyebilirim,hem sonra elmik gelir trip atar benden başka kimsenin ağzına edemezsin der
şimdi lambruscocugum
saçlar lar o kadar çok oynanırki saçın anası ağlar.
mısır püskülü gibi yanar ( yada 15 senedir yıkamamış gibi keçeleşir)
en son makas vurulur :d
elmayra ban yedi
çekirge onun aşkından hasretinden şair oldu
Medddddddddddddddddddddd sacimi senin gibi kestircem modelin bir adi var mi??????
Var var, yanık model
elmişin yerine bana küfret canım,gebesin sen içinde kalmasın..elmiş gelince ben iletirim ona..:)
hahahhahamed ya millet de arkamdan sana oy veriyo ya koptum yahu...
kimle atışmış y,ne ,bulamadım ne yazdığını..
o zaman aldıklarından mı gelmeyenler? ben de alışveriş yapmak istiyorum ama kozmetik satan bildik yer var mı?
kimle atışmış y,ne ,bulamadım ne yazdığını..
Tesekkür ediyorum!!!!!!!!
Tamam en kisa sürede sacimin anasini aglatip misir püskülü gibi yaktiktan sonra kendi kendime makas vuracagim!!!
Meddd!! Gel bir el at saclarima o zaman.
Cezası 2 günmüş
Ben 3 ay filan sandım
Bilsem yazmazdımyarın gelir bestemi okur havaya girer şimdi
Var canım, eline en ucuz permatiği alıyorsun, yanlar uzun arkalar kısa şeklinde kesiyorsun
Ben saçlarımı kendim keserim balım..
Saçlarımı yakınca vurdum jileti..
..
ben kesivereyim bebeğim jiletleee uğraşma o kadar
Hehehe bu daha iyi bir cözüm kendim halledemem zati.
ahahahaahhaha bencede kuzum yarın burda
Ay kiyamam yaktin mi saclarini? Büyük cesaret Med, yani gercin adin da üzerinde "Med" ama ben nasil jileti alip keseyim, korkarim.
Ay kiyamam yaktin mi saclarini? Büyük cesaret Med, yani gercin adin da üzerinde "Med" ama ben nasil jileti alip keseyim, korkarim.
Med okunusu seklinde
Saclarinin kesimi cok hos ama biliyorrrr musuuunnnn???
Meeedim hangi dallarda adaysın?
Benim aday olduğum ama zerre oy almadığım yerler var
bebeğim 9 dalda oscar adayıyım..Bunlara en ısınamadığınız, şair ruhlu ve teknoloji düşkünü de dahil
Ama kuzum ben neredeyse 10 senedir kesim için kuaföre gitmiyorum..Boya için ona keza..Brezilya fönü yaptım belimdeki saçlarıma mesela
Yakma işlemi şöyle oldu; bakır yoğunlaştırıcı ile %40 lık oksidanı tek başına kullandım..Meğer yoğunlaştırıcılar başlı başına açıcı özelliği taşıdığından, oksidanla kullanıldığına saçlara don lastiği etkisi veriyormuşNeyse bunu da tecrübe etmiş olduk..
Mesela ben kaşlarıma kalıcı kaş konturu de yapıyorum
Aldım iğnesini ve boyalarını, 3-4 ayda bir yapıyorum..400 lira da bana kalıyor
Med lütfen bana daha fazla bilgi ver kas boyamak la ilgili malzemeleri nereden edin din.en büyük sorunum kaslar im seyreklesti kalemle doldurmazsam makyaj bile yapmiyorum.Canim bu arada saclarina yaptigina inanamadim az çok sac acici boyalar bilirim bana sorabilirsin.annem kuaförlük yapmisti biz antalya da yasarken.kendi dükkâni vardi.ona danisirim senin için .
Ben de saç konusunda çok bilgiliyim diye geçinirdim, zira saçıma yapmadığım renk kalmadı ve hepsini kendim yaptım..Ben de inanamadım kendime
Şimdi sorun yok canım, kestim ve koyulaştırdım çünkü..
Kalıcı kaş konturune gelince, tek başına yapmamanı öneririm..Yani böyle bir şeyi ben tavsiye edemem..
Konturden ziyade, kaş ektirmek ile çok daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor..Ama o da biraz maliyetli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?