09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şimdi lambruscocugum

saçlar lar o kadar çok oynanırki saçın anası ağlar.
mısır püskülü gibi yanar ( yada 15 senedir yıkamamış gibi keçeleşir)
en son makas vurulur :d

Tesekkür ediyorum!!!!!!!!
Tamam en kisa sürede sacimin anasini aglatip misir püskülü gibi yaktiktan sonra kendi kendime makas vuracagim!!!

Meddd!! Gel bir el at saclarima o zaman.

Medddddddddddddddddddddd sacimi senin gibi kestircem modelin bir adi var mi??????

Var canım, eline en ucuz permatiği alıyorsun, yanlar uzun arkalar kısa şeklinde kesiyorsun
Ben saçlarımı kendim keserim balım..
Saçlarımı yakınca vurdum jileti..

Var var, yanık model

Sus lö

Valla ya şoklardayım, ciddi ciddi oy aldım

qua ebaydan kozmetik önermiyorum ben canım ya..

ben coastal scent ten yapıyorum fırça ve kozmetik alışverişimi..Muazzam kaliteli ve güzeller..
10 günde de geliyor, tavsiye ederim..

Onun haricinde kapatıcı ve pudramı macten alıyorum..
Kapatıcı konusunda dioru da önerebilirim..

kimle atışmış y,ne ,bulamadım ne yazdığını..

Arkadaşım Emineme yardım edin gibi bi konu vardı ya
Birileri bu emine sen olmayasın demiş konu sahibine
Elmayra da ' biz buna bi arkadaşım ekolü diyoruz ' yazmış banı yemiş

Tesekkür ediyorum!!!!!!!!
Tamam en kisa sürede sacimin anasini aglatip misir püskülü gibi yaktiktan sonra kendi kendime makas vuracagim!!!

Meddd!! Gel bir el at saclarima o zaman.

ben kesivereyim bebeğim jiletleee uğraşma o kadar

Cezası 2 günmüş
Ben 3 ay filan sandım
Bilsem yazmazdım yarın gelir bestemi okur havaya girer şimdi

ahahahaahhaha bencede kuzum yarın burda

Son düzenleme:
Var canım, eline en ucuz permatiği alıyorsun, yanlar uzun arkalar kısa şeklinde kesiyorsun
Ben saçlarımı kendim keserim balım..
Saçlarımı yakınca vurdum jileti..
..

Ay kiyamam yaktin mi saclarini? Büyük cesaret Med, yani gercin adin da üzerinde "Med" ama ben nasil jileti alip keseyim, korkarim.

Med okunusu seklinde

Saclarinin kesimi cok hos ama biliyorrrr musuuunnnn???

ben kesivereyim bebeğim jiletleee uğraşma o kadar

Hehehe bu daha iyi bir cözüm kendim halledemem zati.

ahahahaahhaha bencede kuzum yarın burda

Son düzenleme:
Ay kiyamam yaktin mi saclarini? Büyük cesaret Med, yani gercin adin da üzerinde "Med" ama ben nasil jileti alip keseyim, korkarim.

Med okunusu seklinde

Saclarinin kesimi cok hos ama biliyorrrr musuuunnnn???

Ama kuzum ben neredeyse 10 senedir kesim için kuaföre gitmiyorum..Boya için ona keza..Brezilya fönü yaptım belimdeki saçlarıma mesela

Yakma işlemi şöyle oldu; bakır yoğunlaştırıcı ile %40 lık oksidanı tek başına kullandım..Meğer yoğunlaştırıcılar başlı başına açıcı özelliği taşıdığından, oksidanla kullanıldığına saçlara don lastiği etkisi veriyormuş Neyse bunu da tecrübe etmiş olduk..

Mesela ben kaşlarıma kalıcı kaş konturu de yapıyorum
Aldım iğnesini ve boyalarını, 3-4 ayda bir yapıyorum..400 lira da bana kalıyor

Med lütfen bana daha fazla bilgi ver kas boyamak la ilgili malzemeleri nereden edin din.en büyük sorunum kaslar im seyreklesti kalemle doldurmazsam makyaj bile yapmiyorum.Canim bu arada saclarina yaptigina inanamadim az çok sac acici boyalar bilirim bana sorabilirsin.annem kuaförlük yapmisti biz antalya da yasarken.kendi dükkâni vardi.ona danisirim senin için .

Ben de saç konusunda çok bilgiliyim diye geçinirdim, zira saçıma yapmadığım renk kalmadı ve hepsini kendim yaptım..Ben de inanamadım kendime

Şimdi sorun yok canım, kestim ve koyulaştırdım çünkü..

Kalıcı kaş konturune gelince, tek başına yapmamanı öneririm..Yani böyle bir şeyi ben tavsiye edemem..
Konturden ziyade, kaş ektirmek ile çok daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor..Ama o da biraz maliyetli..

Sen baya marifetlisin cnm, saçlar inin son hali en güzeli dürüstçe söylüyorum sari değil senin rengin kizil yada kestaneler çok ya kişmiş ama.
Kaslarim basimin bela si çektirmek diyince gozumun önüne ebru salli geliyor kadin kastan ibaret

Günaydın kızlar
Artık dolaşmaktan pert oldum
Bi yerde yığılıp kalmasam iyi ( 2 dk otursam minibüste vs. hemen uyuyorum )

Dün bi ev beğendik
Ulaşım bakımdan istediğimiz gibi ve yeni projelerde yer alıyor daha da gelişecek
Bi de annemlere de çok yakın olmasa da yakın ( Yürüyerek 15 dk. )
Yatırım içinde mükemmel

Ama.. Aması.. Çok pahalı
Pazarlık konusunda görüşülecek bugün
Bize dönülecek
Dua ederseniz sevinirim 'hayırlı ise olsun'

Çekcan çok yıprandın bu ara
Herşey üst üste geldi
Ev arama telaşı keyifli ama yorucuda.
Maddi boyutu stres yaratır , bknz ben:)₺
Ne kadar pahalı?
Ne tarafta özelden yazsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…