Gofretto hoş geldin cnm
öğlen 1 tabak k. Fasulye
1 kase cacık yedim ince dilim kepek ekmeği ile
ama o kadar şiş ki karnım rahatsız oluyorum dünde öyleydi..
2 günde kilo mu aldım yoksa gaz vs. Falan mı ?:44:
Sinirden elim ayağım titriyor.
hoşbuldum zibidim nasılsın güzellik
Okuyamaz, engellemiş beni, ama kankaları okur ve yetiştirir.
Sana tarihinin en büyük bedduasını ettim aygır! Bak ben senin gibi değilim, senin yaralarını bel altı yapmıyorum.
Terbiyesiz. Ağlıyorum sinirden.
Okuyamaz, engellemiş beni, ama kankaları okur ve yetiştirir.
Sana tarihinin en büyük bedduasını ettim aygır! Bak ben senin gibi değilim, senin yaralarını bel altı yapmıyorum.
Bırak boşver.
Aile sevgisi görmeyenden başka ne beklersin.
Sakin ol..
Çıkmak zorundayım, aklımı sende bırakma. Sakin ol..
kimin benle derdi varsa döksün ortaya bekliyorum. Bıktım sizin dedikodularınızdan, arkadan iş cevirmelerinizden.
Kaldırtma bence de zaten..bende istiyorum ama yanımda kimse kalmasın istiyorum ve kaldırttırmıcam da
evet depresyon dedn beni damardan vurdun zaten cok normal değilim :44::44::44:
Yırtık dondan fırlar gibi heryerden çıkmasın kv sonra....?hem bence dogumda hastanede kızın anneıs kalmayı cunku ustunu basını topluyor memeyı sokup cıkarıyor erkek annesıne bence gerek yok
sakin olOkuyamaz, engellemiş beni, ama kankaları okur ve yetiştirir.
elmayracım Allah insanların kalbine iyilk versin
5 yıldır burdayım ben, en yakın arkadaşlarımla papaz olduğumu da bilirim, insanlarla ağız dalaşına girdiğimi de. Dünya kadar konu actım, evlendiğim andan itibaren herşyeimi paylaştım. Burda döktüm gözyaşımı. Yanlış yapmışım demek ki, insanların eline koz vermişim.
İlkokulda gördüm böyle insanları en son. Hani istedikleri olmayınca, fakirliğinle falan vururlardı ya seni öyle işte. çok acıdı canım. Yemin ederim yanımda olsa kafasına sıkardım o derece canım yandı.
Görelim aygır görelim, mevla neyler neylerse güzel eyler.
5 yıldır burdayım ben, en yakın arkadaşlarımla papaz olduğumu da bilirim, insanlarla ağız dalaşına girdiğimi de. Dünya kadar konu actım, evlendiğim andan itibaren herşyeimi paylaştım. Burda döktüm gözyaşımı. Yanlış yapmışım demek ki, insanların eline koz vermişim.
İlkokulda gördüm böyle insanları en son. Hani istedikleri olmayınca, fakirliğinle falan vururlardı ya seni öyle işte. çok acıdı canım. Yemin ederim yanımda olsa kafasına sıkardım o derece canım yandı.
Görelim aygır görelim, mevla neyler neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?