5 yıldır burdayım ben, en yakın arkadaşlarımla papaz olduğumu da bilirim, insanlarla ağız dalaşına girdiğimi de. Dünya kadar konu actım, evlendiğim andan itibaren herşyeimi paylaştım. Burda döktüm gözyaşımı. Yanlış yapmışım demek ki, insanların eline koz vermişim.
Ilkokulda gördüm böyle insanları en son. Hani istedikleri olmayınca, fakirliğinle falan vururlardı ya seni öyle işte. çok acıdı canım. Yemin ederim yanımda olsa kafasına sıkardım o derece canım yandı.
Görelim aygır görelim, mevla neyler neylerse güzel eyler.
hiç hoş olmamış -gstrınge hiç yakıştıramadım bi anneye yakışmıycak sözler , üzüldüm cidden , insanlar bazen çok acımasız
oww elmayrada mı pasif oldu
hiç hoş olmamış -gstrınge hiç yakıştıramadım bi anneye yakışmıycak sözler , üzüldüm cidden , insanlar bazen çok acımasız
bu ne demek oluyor şimdi
silindi mi ceza mı aldı
yanlış anlama beni canım deminden beri bakıyorum bu sözlerin üzerine yazmadan edemeyeceğim. lütfen yanlış anlama , duygularını çok uçlarda yaşıyosun . çok doğalsın. bu bazıları için saldırı sebebidir. bazıları eleştiriyi karıştırı dozunu artırır, güçlü olduğunu idda ediyorsan göğüs germen gerekir.
canım elmişim zaten çok güçlü ama buna eleştırı denemez bunun adı başka bişey
bende hiç yakıştıramadım umarım hatasını fark eder
çünkü yarına dair kımsenın garantısı yok
ceza almışş ama onun puanı da yüksekti kim bilir ne kadar uzun süredir cezası
dedğim gibi canım içeriği bilmiyorum. güçlü olduğunun farkındayım ama işte güçlü olana nedense daha çok yükleniyo insanlar. üzüldüm ama ,
o kadar sey yasadın acı cektin en değerli kendin olduğunu bilmiyomusun elmişim
neden üzülüyorsun
neden kale alıyorsun
bilen biler bilmeyen yol alır.
Kendini üzmek bu kadar kolay olmamalı
o kadar seyden sonra bunlar senin icin makara olması lazım...
ya bence hiç bir daha anlatmasına gerek yok eger biraz bakılırsa kendiside sık dile getirdiği şey kendi cocukluğu
sonucta koskoca insanlarız büyük darbelerimiz olmuştur bunu birşeylere alet etmesi harbiden ya delikanlı delikanlı ayıp , arsızlık
kaldıki hiç acı cekmemiş bireylere gelirsekte vardır onlarında ımtıhanları merak etmesinler
ayrıca bende aldatıldım , böyle birşey duyacaksamda ahanda buraya profılın altına yazsınlarda görelim cevaplayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?