09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hiç hoş olmamış -gstrınge hiç yakıştıramadım bi anneye yakışmıycak sözler , üzüldüm cidden , insanlar bazen çok acımasız

kızlar neler oluyor elmiş nıye uzuldu bukadar

elmiş neye üzüldün anlamadım ama lütfen burdan kımseyı takma kafana canım

o kadar sey yasadın acı cektin en değerli kendin olduğunu bilmiyomusun elmişim
neden üzülüyorsun
neden kale alıyorsun
bilen biler bilmeyen yol alır.
Kendini üzmek bu kadar kolay olmamalı
o kadar seyden sonra bunlar senin icin makara olması lazım...

hiç hoş olmamış -gstrınge hiç yakıştıramadım bi anneye yakışmıycak sözler , üzüldüm cidden , insanlar bazen çok acımasız

aralarındaki mevzuyu bilmiyorum ama özel hayatla ilgil (belden aşağı deniliyor) sözleri bende tasvip etmiyorum

canım elmişim zaten çok güçlü ama buna eleştırı denemez bunun adı başka bişey

bende hiç yakıştıramadım umarım hatasını fark eder

çünkü yarına dair kımsenın garantısı yok

ben arattım buldum ama yazılanı bulmadım
koskoca kadına hıc yakısmıyor cok ucuzluk bence

dedğim gibi canım içeriği bilmiyorum. güçlü olduğunun farkındayım ama işte güçlü olana nedense daha çok yükleniyo insanlar. üzüldüm ama ,

ya bence hiç bir daha anlatmasına gerek yok eger biraz bakılırsa kendiside sık dile getirdiği şey kendi cocukluğu
sonucta koskoca insanlarız büyük darbelerimiz olmuştur bunu birşeylere alet etmesi harbiden ya delikanlı delikanlı ayıp , arsızlık

kaldıki hiç acı cekmemiş bireylere gelirsekte vardır onlarında ımtıhanları merak etmesinler
ayrıca bende aldatıldım , böyle birşey duyacaksamda ahanda buraya profılın altına yazsınlarda görelim cevaplayalım

peki şimdi ikiside ceza aldı eşitmi olacak cezaları. elmayranın yerinde kim olsa aynısını yapar. can havli ile sıkıntısını paylaştı kız, muhatabı kendini engellediği için o da buradan paylaşmak istedi. bence bu uzun süre ceza alınacak bir suç değil.

yazamaz pasif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…