09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

rabbim bağışlasın doğum aınında aklına gelirse duacınım bnde evlenince etcem size
asmu ne istiyordun dua olarak? söz vermeyeyim ama inşallah ederim aklıma kazıdın zaten diye diye

asmu bekarken odada tek yatardım, biri nefes alsa aman Allahım uyumak ne mümkün bana... Tv ışığı, sesi, saatin tik takı falan. Tamamen bunlardan uzaklaştırılmış bir ortamda uyuyabiliyorum.
Şimdi herif horul horul uyuyor, hatta bazen yokuş tırmanıyor çok ses çıkarmazsa duymuyorum bile yani alışıyorsun merak etme

asmu bekarken odada tek yatardım, biri nefes alsa aman Allahım uyumak ne mümkün bana... Tv ışığı, sesi, saatin tik takı falan. Tamamen bunlardan uzaklaştırılmış bir ortamda uyuyabiliyorum.

Benim babam böyleydi
Taaa kendi odasından salonun tv ışığı yansa uyuyamazdı
Bizde çakmasın diye, kapının camına banyo havlusu asıyoduk muhahaha

Allah'tan aklına kazınmış

Erkek arkadaşı ve kardeşi kpss yi kazansın diye dua istiyordu
duayı unuttum dua istediği aklımda da
Benim babam böyleydi
Taaa kendi odasından salonun tv ışığı yansa uyuyamazdı
Bizde çakmasın diye, kapının camına banyo havlusu asıyoduk muhahaha
vay üç kaatçılar, ne kadar sinsiymişsiniz duy bunları elmik duy...

Hüseyin Çapkın görevden alınmış :) ülke karışıyor genşler

yesss bilerek söylüyorum. doğuma bir ay kalada dualarımı sürekli hatırlatacam.
şuandada sadece dua fikrine adepte ediyorum seni

yok canım benim ki bir açıklamaydı seni biliyorum, yorumlarını da görüyorum.
iyi niyetli ve iyi biri olduğunu düşünüyorum o yüzden genel yazdım.
öpüyorum seni hemşerim ve yemeğe gidiyorum

Evet

Misal adam hormalaya baslayınca öpmeye baslasan :) ay iğrencim

kızım safa yatan smileyler koyuyorum bir nevi ders calısıyorum

sebisince mesela:26:
o zaman bütün gece öpeceksin kuzum,yine uyuyamazsın :):)tabii senin için sorunsa bu bilemem

zıkkım ic dememi bekliyorsun değil mi
yok zıkkımı da içtim geldim,yemek üstü kahve sigara her öğlen

Ben de servis dışıyım
aman öyle olmasan kullanan var sanki

Q ya binaen soruyorum yoksa merak ettiğimden değil asla..
Elmy senin en son pazar anıtkabir ziyaretinden sonra noldu canım, gelişme yok mu ince işlerinde?

o zaman bütün gece öpeceksin kuzum,yine uyuyamazsın :):)tabii senin için sorunsa bu bilemem
yok zıkkımı da içtim geldim,yemek üstü kahve sigara her öğlen
aman öyle olmasan kullanan var sanki

Kızım böyle işlerde uyku aranmaz biliyorsun Kimin uykusuz kaldığı değil kimin aktif olduğu önemli ahahaha

Q ya binaen soruyorum yoksa merak ettiğimden değil asla..
Elmy senin en son pazar anıtkabir ziyaretinden sonra noldu canım, gelişme yok mu ince işlerinde?

Haftasonları görüşüyoruz cnm biz. Ctesi ya da pazar ya da iki gün birden, ince ince :)

Acaba ağaç alsam mı eve ya? Güzel bi ağaç 100 lira ben de o kadar para vermem, migrosta buldum ama o da c.k kadar

Kostümümü göstermicem size

migostaki oyuncak gibi. hatta komik bir rakama satılıyor. ama masa üstü falan yapabilirsin illaaaa devasa mı olacak. hediye paketlerini falan altına mı koyacaksınolmadı orandan kes gel bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…