09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

migostaki oyuncak gibi. hatta komik bir rakama satılıyor. ama masa üstü falan yapabilirsin illaaaa devasa mı olacak. hediye paketlerini falan altına mı koyacaksınolmadı orandan kes gel bir tane

Hah ondan alacaktım iste altına da hediye koymayacaktım da bana alınanları koyacaktım

Gece cıkıp keseyim orandan ahahahahha
o zaman başkalarına özel

ivet yılbasında hamile kalmayı planlıyorum
ağaca gerek yok bence o 100 lirayı daha verimli kullanabilrsin,bkz seksü çamaşırlar

Onları aldık herhalde, hazırlıksız mı girecektim yılbasına?

elmiş şaka bi yana hangi eve koyacaksın ağacı pardon? ananla babanla berabe rolmıcaksınız heralde evde hahahah
kla tabi ya,doğur bi ekim bebesi ,süper olur..

elmiş şaka bi yana hangi eve koyacaksın ağacı pardon? ananla babanla berabe rolmıcaksınız heralde evde hahahah
kla tabi ya,doğur bi ekim bebesi ,süper olur..

Annemle babam olmayacak, onlar haftaya kaplıcalara gidecek bursaya ben de eve 8-10 kişi toplıcam iclerinde ex de olacak.

inşALLAH uyuyabilirim diyim.
ben bide 6 kardeşim. kalabalık bir evde büyüşüm ama olmuyor işte

Ben yöneticiyim, adım anılınca bildirim geliyo bana
Ama gizli yöneticiyim
Gölgelerin gücü adına

HİMENNNNNN

Allah'tan aklına kazınmış

Erkek arkadaşı ve kardeşi kpss yi kazansın diye dua istiyordu

Ayyy kız kardeşimde var şimdi cananımı söyleyip çiğerimi söylemesem olmaz

yok zıkkımı da içtim geldim,yemek üstü kahve sigara her öğlen

bende pazar gününden beri içmiyor.
gerçi daha öncede günde 2 3 tane içiyordum.
erkek arkdaşım geldi mecbur bıraktım. o nefret ediyor. nasıl bir durun varsa hemen kokusunu alıyor inşALLAH bırakırım bende içmek istemiyorum

Kostümüm dısardan görünmicek ama icime giyicem ahahahahah

haddi yahuu kandırma bizi. kostüm dediğin don ve göğüs kapatıcı olmasın

Annemle babam olmayacak, onlar haftaya kaplıcalara gidecek bursaya ben de eve 8-10 kişi toplıcam iclerinde ex de olacak.

süpermiş;doğru söyle sne mi ayarladın sizinkilerin kaplıca programını:"annecim babacım size yeniyıl hediyesi olarak bursada kaplıca oteli ayarladım,sizi çok seviyrum çünkü" hhahhahahha üçkağıtçısmiley

diğer 8-10 kişinin ne işi var manyak ,toplu mu yapcaksınız

zaten 2dk üstüne kalacak bişey için bukadar harcama yapmamak lazım

devir ekonomi devri

ahahahahhaha manyak yaa

Yok valla onlar kendileri gitmek istedi, biz de madem öyle dısarı cıkıp tacize uğramayalım er kişilerin bası derde girmesin evde kutlayalım dedim. Ex malı otel rexv yapalım dedi istemedim.

Guruptan hic hoslanmam bilirsin. Millet kafayı bulup evinde dağıltıktan sonra hain planlarım var

Benim ki iki gün önce ağaçla geldi,hayatımda ilk kez çam süslicem.
O profesyonel tabii eski hatunla ne çamlar süslemişlerdir heyy heyy.

adam otelde rez. yaptıralım demiş,sen kabul etmemişsin,ex mi mal oldu şimdi ppuuuhhhh sana
yani illa evde rezilllik olacak millete hizmet edicem,millet yiyip içsin,pisliği bana kalsın,sonra ben de sarhoş olayım,bir bakayım bi mok yemeden sabah olmuş" diyeceksin..

Benim ki iki gün önce ağaçla geldi,hayatımda ilk kez çam süslicem.
O profesyonel tabii eski hatunla ne çamlar süslemişlerdir heyy heyy.

Bosversene camı devirene bakmak lazım

Dışarı cıkmayı istemedim cünkü gecen sene cok ama cok kötü bir yılbası gecirdim onu paralayabilirim :)

Severim ben ağırlamayı 4 tane kız gelecek ben mi yapıcam herşeyi, ohaaa yuh onlara.

Ben sarhoş olmam bebeyim İcemem o kadar ama sarhos ederim

Cidden mesela ben hamile kalsam intihar mı etmiş olurum yoksa babam mı kalp krizi gecirir

Cidden mesela ben hamile kalsam intihar mı etmiş olurum yoksa babam mı kalp krizi gecirir

bence hamile kalırsan nikahı basarsın hemen,yoksa kalana kadar beklesin öküz nikahı
baban ne bilcek la hamile kaldığını,günlerinin çetelesini mi tutuyo,gerçi kimdi burda birisi tutacaktı çeteleyi de hahahahha

Ama durumu düşünsene ay ne bilim yaa

Kızım dokuz ay geriye gitse hesaplar adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…