Merhaba kızlar;ben 5 senelik evliyim eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendik.eşimi babaannesi büyüttüğü için onu annesi olarak görüyor.biyolojik annesi ve babası isvecte yasıyor.evlendiğimizde babaannesinin yanında yaşadık.kadın 90 yaşında şuan.ama nişanlılık süresince ne beni ne ailemi istemedi kadın.evlendikten sonrada birsey değişmedi annemler evime gelemiyordu neyse 1,5 sene sonra ayrı eve cıktık eşimle ama eşim babannesine deliler gibi baglı.ayrı eve cıktıgımızdan bu yana haftanın 3-4 günü onun yanında kalıyor bense evde yanlız kalıyorum ama ailem bu durumları bilmiyor üzülürler diye söylemiyorum.5 sene içinde cok mutlu zamanlar gecirdiğim söylenemez.birbirimize güzel dakikalar ayıramadık.eşim bankacı birde bu sorunlardan kurtulmak için dalışa başladı nerdeyse her hafta sonu şehir dışında antalya muğla vs.birbirimizden kopucaz neredeyse.başkasıyla aldatma olaylarıda oldu.bana değer verdiğini düşünmüyorum.yanlız kaldığım gecelerde can sıkıntısından arkadaşlarımla konusuyorum erkek arkadaşlarımda var onlarda bu durumları az cok bildiği için benimle görüşmek isteyenler bile var.yanlış seyler yapmak istemiyorum.ben allah a baglı imanına bağlı bir insan olmak isiyorum.kapanmak istiyorum eşim soguk bakıyor.onun amacı işi bırakıp dalış okulu açmak güneye yerleşmek cocuk istiyorum aramızdaki ilişkiyi düzeltelim önce diyor.durmadan her saat bası babaannesiyle konusuyor telde.birde yanımda değil ayrı bir odada bırbırbır konuşuyor.sizce bir kocanın? Eşini bu kadar yanlız bırakabilmesi doğru mu?
Yarın gelirim size görürsün
Çok iyi anlıyorum seni sovrGelecek olan kişinin kim olduğu önemli
bu konuyu bdvye açın çok tutar bence
bdv nedir?birde nasıl açılıyor yardımcı olur musunuz?
Çekirgem, senin böreğin yeter bide pastan :))))))))
Bende de şey var
Annemden büyük kadınlarla ne konuşacam yaaaolayı
O yüzden bende yaşıtlarım gelsin isterim ama kadınlar günüymüş gibi sürekli büyük hatunların gelmesi beni bayıyo
Evde bulunmuyorum cumartesileri 13:00 te işten çıkıp ablama filan gidiyorum
Pazar da uyuyup dinleniyoruz, sonra evi temizleyip dışarı çıkıyoruz
Eskiden saftriktim tüm sülalerini ağırlardım, kendi programlarımı erteleyip
Ama baktım karşı tarafta hiç nezaket yok, bıraksan hergün gelecekler
Hafta içi bile
Ama artık stop demenin vakti gelmişti
Artık 3-4 ayda bir alıyorum
O zaman sosisli milföyü akşamdan pişireyim
Sodalıyı sabaha kadar bekleteyim
Pastayı hazır kekten yaptık mı fırın işi tamamdır
Bi de yanına kısır, yeter işte
Ev bizim mahremimiz, çok yakın akrabalar ve çok yakın dostlar, komşular dışında
kimseyi almadım içeri. Almaya da çok sıcak bakmıyorum.
İyi yapmışsın arayı açmakla Çekirge, insanlar senin çalışıyor, yoruluyor olmanı
anlamazlar yoksa
İnsan bilemiyo, herkesi kendi ailesi gibi olur sanıyo
Benim annem 3-4 ayda bir gelir o da ısrarla davet ederim
Sen bana gel kızım , siz çalışıyosunuz bi de hazırlıkla uğraşma, ben hazırlarım siz gelin der
Karşı taraf tek kendi de değil kardeşlerini ve onların çocuklarını, halasını toplayınca şok oldum
Ben tüm sülalenizi toplayın gelin mi dedim ? Yoo
Arayıp haber verdiniz mi ? Yoo
Şurdan geliyoruz, geçiyoduk gelelim dedik... Şimdiye kadar bizim ev mi vardı ? Yoo
Hafta içi hafta sonu fark etmeyince, sorma nezaketi gösterilnmeyince, birini çağırınca saz ekibiyle gelinince
Tüm iyi niyetlerim öldü şahsen
Olmaz milföy br gece önceden pişirilimez tazeliği gider onun,börek gibi olmaz ..
Çok karıştım dimi kaygana gibi
İnsan bilemiyo, herkesi kendi ailesi gibi olur sanıyo
Benim annem 3-4 ayda bir gelir o da ısrarla davet ederim
Sen bana gel kızım , siz çalışıyosunuz bi de hazırlıkla uğraşma, ben hazırlarım siz gelin der
Karşı taraf tek kendi de değil kardeşlerini ve onların çocuklarını, halasını toplayınca şok oldum
Ben tüm sülalenizi toplayın gelin mi dedim ? Yoo
Arayıp haber verdiniz mi ? Yoo
Şurdan geliyoruz, geçiyoduk gelelim dedik... Şimdiye kadar bizim ev mi vardı ? Yoo
Hafta içi hafta sonu fark etmeyince, sorma nezaketi gösterilnmeyince, birini çağırınca saz ekibiyle gelinince
Tüm iyi niyetlerim öldü şahsen
kız annenleri daha hassas çekirge benim annem de öyle ev görmeyemi geliyorum maksat görüşmek sen bana gel hemde yorulmamış ol diyor , bir de ben hep küçük ailede büyüdüm kalabalık akrabalarla değil, pek sevmem de kendilerini, o yüzden pek misafir canlısı değilim kafa dengi arkadaşlarım olsun yeter bana
Yok uyardığın iyi oluyo
Bende bu Ous varken kaynanalar halt etmiş zaten
Ben şey sorcaktım zaten
Sodalı halde bekletilen böreği dolaba koyim dimi ?
Hımmm o zaman milföyleri kızartsam mı, ya da vakit olursa onu da tepsiye atarım
Cumartesi ben 13:00 e kadar çalışıyorum ya o yüzden dedim Hanım abla
Gerçi bi gidişle onları çağırana kadar sezon bitecek
Sezon bitince de cumartesiler tatil olacak
gel gülen gel en fazla tek vesait mesafe var nasılsa aramızda :))
makarna partisi yaparız bak ne güzel havalı duruyo :dşaka şaka sen gel ben yaparım sana 3-5 attırrım hele bi cevizli kurabiyem var herkes çok beğenir
Habersiz geliyorlar demiiii h,ç hoşlanmadığım bişi yaaa ,madem geleceksiniz kalabalık gelmeyim bariiiiyaniii..
Bende kaygana gibi karışayım didim de ondan
Evet dolaba koy bence tadı daha güzel oluyor hemde içine çekiyor sosu ..
Fırının 2 tepsi koymaya müsaitse hem böreği hem milföyü pişirebilirsin mesela.
Milföyüde akşamdan hazırla at buzluğa dursun pişireceğin zaman çıkar pişir vakitten tasarruf edersin sende
Sovr, ben iyi demlenmiş bir çaya fitim :129::129:
Çok zahmetsiz bir misafirimdir, çaydan başka birşey
istemem
Bir de sohbet oldu mu en güzelinden, gel keyfim gel:13:
Evet abla usül erkan bilmiyolar mı
Meraktan ev nasıl temizlik nasıla mı geliyolar bilmiyorum da
Bende eski nezaketimi bi yana bıraktım
Eşimin müsait değiliz demesine müsade ediyorum
Eskiden ayıp olur öyle denir mi diyodum da, dedirtiyolar ve hiç te bozulmuyolar
Ben anneme hep müsait değiliz desem annem daha bizim semtimize uğramaz
Bunlara sayamadım eşim kaç kere müsait değiliz diyo hatta ne işin var filan bilmem hangi gün görüşecez ya filan diyo da kikirdeyip tekrar arıyolar başka gün
Neyse ki beni aramıyo
lar
2 tepsi koymaya müsaitte öyle üsttekinin altı , alttakinin üstü tam pişmiyo abla
Tamam öyle yaparım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?