09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız içime böle bi huzursuzluk anlatamam. la bizim neyimiz akılsızmış. en akıllıca işi biz yaptık kızıım defolu malları gönderdik artık mutluyuz, huzurluyuzzz ben onu unuttum bileee hem benim şu anda başka heyecanlarım var bilemm anlatabildimmi

tamam aksiyon yok ama inancım tam. kadere inanırım olacak olacak Demet Akalın

ne kadar düşüncelisin sen öyle :)) aman iyiki öğrendin ne olduğunu her önüne gelene alırsın artık

O sana özel sadece bi de b...z var ::

2 gun yoktum kımsenın ruhu duymamışya

bi öldünmü kaldınmı dıyen yok

Haklısın Nerelerdeydin, biiyosun ayıplı konular olunca cosuyoruz

bende geliymmi, mesaime uyuyyo

Gel gel datlu datlu konusuruz

ben de geldim, pasif takipçi olarak kabul mu:26:

Allahım kader yok ve sen yazdın, gözlerime inanamıyorum

Kabulll biz seni öyle sevdik

demet akalın demiyeydin eyiydi

Bazen cok şımarınca olur ya belki öyle bişidir :)

Senin heyecanın kalp krizi olarak geri dönmesin tikkat et

hay allah razı olsun, konuşmakta üstüme yoktur

kimse meraklanmamış noldu buna dıye ama ben anlatayım

şimdicik skyp yuzunden pc bozukldu zorla yuklettti bana msnmı açmaya çalışırken sonra kaldırmak istedim butun pcnın aklını aldım 4 yıldır tamırcıye gıtmedı pc ama bu sefer dayanamadı

şimdidee gitmiş wındows 7 yklemiş aslında vistaydı yazılarım ya karınca kadar küçük yada eşek kadar buyuk

canım bitanem dün bi ara vardın sanki amaa yaaa. hoşheldin. nerelerde kaldın sen özledikkkkk

nerde vardımyaa yoktum bunalımlara düştüm pcm yok dıye oğlumla uyudum oğlumla uayndım

pcyı akşam aldık ayarlayına kadar ancak akşam 10a doğru gırdım pcye yoktum canım

Bazen cok şımarınca olur ya belki öyle bişidir :)

Senin heyecanın kalp krizi olarak geri dönmesin tikkat et

sana çok ünlü bir düşünürün sözünü armağan ediyorum..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

ayvahh. neyse canım windows olmuş vista olmuş önemli olan burada bizimle konuşuyor olabilmen. biz senin bizimle kouşabilme ihtimalini sevdikk

O sana özel sadece bi de b...z var ::

Allahım kader yok ve sen yazdın, gözlerime inanamıyorum

Kabulll biz seni öyle sevdik

her şey ben sessiz sedasız kendi halimde takılırken kaderin beni farketmesiyle başladı zaten
ama siteye üye olduğumda takip etiğim ilk konu seninkiydi seninle başladı bdv serüvenim :)

Son düzenleme:
nerde vardımyaa yoktum bunalımlara düştüm pcm yok dıye oğlumla uyudum oğlumla uayndım

pcyı akşam aldık ayarlayına kadar ancak akşam 10a doğru gırdım pcye yoktum canım

yokluğunda farkedilmemekte koyuyo demi biliirm(eccik gaz vereyim ortama ) halbuki o kadar yazışmışlığınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…