sana çok ünlü bir düşünürün sözünü armağan ediyorum..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !
ayvahh. neyse canım windows olmuş vista olmuş önemli olan burada bizimle konuşuyor olabilmen. biz senin bizimle kouşabilme ihtimalini sevdikk
Sen de bi numaralar var ama hadi hayırlısı
Bilmez miyim
hoş buldum, piyano ile bi alakan var mı:44:
ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen
ben dun kendımı yedım bensız ne yaparlar nasıl ederler dıye
Abla o zaman senin yaşın epey vardırBen de evkızıyım kısmet bekliyorum
nerden biliyon kıs:44:
sana çok ünlü bir düşünürün sözünü armağan ediyorum..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !
her şey ben sessiz sedasız kendi halimde takılırken kaderin beni farketmesiyle başladı zaten
ama siteye üye olduğumda takip etiğim ilk konu seninkiydi seninle başladı bdv serüvenim :)
ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen
kız vallaha yok olsa söylemez miyim. hele bi olsun bangır bangır bariniciim görmemişin (ki o ben oluyorum) aşkını gözlerinize sokiciim. sizede tgeselli veririm artık üzülmeyin ya siiznde olur falan diye. topiğimi değiştiriciiğim mutlu hatunlar topiği yapiciğim
ah canım sorma ben hep sordum latieden ahberi olan varmı die. hep geçiştirdiler ya bırak şimdi bak noldu biliyomusun diye oyaladılar benben dun kendımı yedım bensız ne yaparlar nasıl ederler dıye
bu ünlü düşünür bizim buralardan mı
kız vallaha yok olsa söylemez miyim. hele bi olsun bangır bangır bariniciim görmemişin (ki o ben oluyorum) aşkını gözlerinize sokiciim. sizede tgeselli veririm artık üzülmeyin ya siiznde olur falan diye. topiğimi değiştiriciiğim mutlu hatunlar topiği yapiciğim
yok canım tamamen kendimi hayata karşı piyon gibi hisssetmem ve istanbulda olmamla ilgili bir durum= piyonist
işe aşkın bir tarafının doğuşuuuuötekisinide elmy anlatmıştı zaten dün uzatmayayım o konuyu kk'nın tozlu sayfalarına gömdük
gebemisin 2 gun gelmedım neler olmuşya
orayı karıştırma kardeş :)) b..z var s..p vaar ikizlere takke vaarrburanın da abdestini kaçırmayalım
Günaydın hanım eLmayRa topiğin hayırlı olsun
utanın uleyn utanın:84:ah canımmmmmm, neler yaşamışsın öyle :96: gel şefkatli kollarıma
üben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen
Sağda solda görüyorum
Sen var ya sen cok tehlikelisin kanka ahahahahahaha o ünlü düşünür sana bi laf sokar görürsün
Nispet yaparım diyosun, kızım ben de donanımhabere gider oranın adminini tavlarım
günaydın kızlar,,,
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,
Mubarek Cuma gününe denk geldi açılış hayırlara vesile olur inşallahhh...
Mesela Piyonist, ve Elmişe hayırlı koca gibi :)
hee 2 günde hamile kaldı, piyonist asık oldu sen evde uyu
Burası namuslu topikDiğerini kirlettik
teşekkürler lunna hoşgeldin
gebemisin 2 gun gelmedım neler olmuşya
ah canım sorma ben hep sordum latieden ahberi olan varmı die. hep geçiştirdiler ya bırak şimdi bak noldu biliyomusun diye oyaladılar benkimse anlatmadı
bilmiyorumki buralarda da o kadar ünlü düşünürler var mı
ü
anam noliyi ekşınmı var sendee????
teesüf ederim. bizim seviyeli bir ilişkimiz var
aceleye getirme dur accık benim işi ayarla sen
sende bişi yokmu yevrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?