09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu ünlü düşünür bizim buralardan mı

Sen de bi numaralar var ama hadi hayırlısı

Bilmez miyim

kız vallaha yok olsa söylemez miyim. hele bi olsun bangır bangır bariniciim görmemişin (ki o ben oluyorum) aşkını gözlerinize sokiciim. sizede tgeselli veririm artık üzülmeyin ya siiznde olur falan diye. topiğimi değiştiriciiğim mutlu hatunlar topiği yapiciğim

hoş buldum, piyano ile bi alakan var mı:44:

yok canım tamamen kendimi hayata karşı piyon gibi hisssetmem ve istanbulda olmamla ilgili bir durum = piyonist
işe aşkın bir tarafının doğuşuuuu ötekisinide elmy anlatmıştı zaten dün uzatmayayım o konuyu kk'nın tozlu sayfalarına gömdük

Günaydın hanımlar eLmayRa topiğin hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
nerden biliyon kıs:44:

Sağda solda görüyorum

Sen var ya sen cok tehlikelisin kanka ahahahahahaha o ünlü düşünür sana bi laf sokar görürsün

her şey ben sessiz sedasız kendi halimde takılırken kaderin beni farketmesiyle başladı zaten
ama siteye üye olduğumda takip etiğim ilk konu seninkiydi seninle başladı bdv serüvenim :)

Ciddi misin, o zaman tanışıklığımız teee eskiye dayanıyo, gel sohbet et bizimle, bak yeni gelenlerin canı cıkıyo konuya dahil olabilmek icin biz de seni konusturmak icin catlıyoruz

ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen

tmm sen bi hamile kal gel :)

Nispet yaparım diyosun, kızım ben de donanımhabere gider oranın adminini tavlarım

ben dun kendımı yedım bensız ne yaparlar nasıl ederler dıye
ah canım sorma ben hep sordum latieden ahberi olan varmı die. hep geçiştirdiler ya bırak şimdi bak noldu biliyomusun diye oyaladılar ben kimse anlatmadı

bu ünlü düşünür bizim buralardan mı

bilmiyorumki buralarda da o kadar ünlü düşünürler var mı

günaydın kızlar,,,
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,

Mubarek Cuma gününe denk geldi açılış hayırlara vesile olur inşallahhh...

Mesela Piyonist, ve Elmişe hayırlı koca gibi :)

hımmm, anladım, neler düşünmüştüm oysaki, hatta evdekiler bile sormuştum, gooleden taratmıştım gerçeği piyanist mi, piyonist mi diye

ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen
ü

anam noliyi ekşınmı var sendee????

teesüf ederim. bizim seviyeli bir ilişkimiz var

aceleye getirme dur accık benim işi ayarla sen

günaydın kızlar,,,
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,

Mubarek Cuma gününe denk geldi açılış hayırlara vesile olur inşallahhh...

Mesela Piyonist, ve Elmişe hayırlı koca gibi :)

Hoşgeldin yewruuum aslı

olmaz mı yatıp kalkıp düşünenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…