09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çek olmadan sebişmenin de tadı yok
valla ya, " " demesini özledim laf sokmasını, itip kakmasını, yüz vermemesini özledim
1den beri hastanedeyim ürolojiye gittim Allahtan bişey çıkmadı benim böbrek ağrıları bebeğin yaptığı basıdan kaynaklıymış kim sebişiyo gece ikilerde biz uyurkene

sevindim nemiş bişey çıkmadığına. benim de 3 gündür ağrıyordu geçti çok şükür

Gözün aydın olsun bişeyçik çıkmamış sevindim..
Medd gece libidosu yükseliyorda onu anlatıyordu

sağol ablacım biz kardeş kardeş yatalım 9larda Med hanım libidosunu anlatsın ballandıra ballandıra

valla ya, " " demesini özledim laf sokmasını, itip kakmasını, yüz vermemesini özledim

sevindim nemiş bişey çıkmadığına. benim de 3 gündür ağrıyordu geçti çok şükür

sağol canım sana da geçmiş olsun quartada tahlil sonucu bekliyodu sanırım yazdı mı bişey

Son düzenleyen: Moderatör:
az kaldı izin alıp evine çekiliyosun kuzum darısı başıma, hiçbi şey olmasa burda tuvaleti kullanmak bile işkence oldu bana valla
evet çok şükür az kaldı, sayılı gün çabuk geçiyor sıra sana da gelir merak etme :) doğumdan sonra çalışacak mısın?
Yaptırtıranlar utansın

Kızlar doktorlara gidilmiş, geçmişi okumadığımdan bilmiyordum..Nemiş geçmiş olsun canım..
Gua ya noldu?

Herkes doktora gidiyo bi niko gitmiyo heralde

daha dün doktordayım :/

Üstüme basıma bişi alım yılbasında

Siz benim cam yarması agaacımı gördünüz mü acabağsı

oy kimleri görüyorum kimleriii badezuzuuuuuuu siz kimdiniz kendinizi tanıtın

D

öhöm öhhhöm (veremliyim de)
efem ben eski bir üyeyim..eskiden deli fişenk ,sivri dilli,hafif çatlak biriydim
şimdi yaşlandım ,bunadım gözlerim 4576896 derece ama halen size hayranım bağyan

benimle çıkışırmısınız

Çıkışırım tabisiii hala formum yerinde Hatta cek olsaydı öpüşürdük bile :)

Naber cadı minnak oğlun nasıll

Çıkışırım tabisiii hala formum yerinde Hatta cek olsaydı öpüşürdük bile :)

Naber cadı minnak oğlun nasıll

hahaha çek olsa anca el öperdik namıs bekçisi :)
iyilik be yaa ne olsun idare ediyoruz..minnak oğlumda iyi ellerinden öper..agulanıp duruyo bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…