09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hahaha çek olsa anca el öperdik namıs bekçisi :)
iyilik be yaa ne olsun idare ediyoruz..minnak oğlumda iyi ellerinden öper..agulanıp duruyo bana :)

Onu bile yapmıyo artık rahibe teresa :)

Ay ben ona ölürüm, kızım yaa Allah nazarlardan saklasın maşallah size nazarım değecek, kem gözlüyüm ben

hoşbuldum nick..idare ediyorum sen nasılsın ..nasıl gidiyo..az kalmış artık :)
benim dana 32 de patladı gitti :)

aa o kadar erken mi doğdu sıpa, küvözde falan kalmamıştı dimi?

az kaldı çok şükür ama kasılmalarım var korkuyorum bebek daha 1 buçuk kiloymuş inşallah sorunsuz geçer haftalarım

aa o kadar erken mi doğdu sıpa, küvözde falan kalmamıştı dimi?

az kaldı çok şükür ama kasılmalarım var korkuyorum bebek daha 1 buçuk kiloymuş inşallah sorunsuz geçer haftalarım

10 gün kaldfı küvözde..
kasılman varsa dikkatli ol..benimde azar azar başladı Dr.lar önemsemedi..sonrada durduramadılar..
gün içinde say 10 defadan fazla oluyosa mutlaka ilaç başlasınlar..bir de bebişekilo aldırmaya bak..eren 31+5 te doğdu 1825 gr. dı..
kilosu iyi olduğundan fazla kalmadı küvözde

hergün yumurta ve tahin pekmez ye..bol tereyağı ye

tam adamına söyledin hic beslenmiyo bu, yemiyodur var ya kesin

girerim ki:26:

kasılmalarım 10 kadar oluyor, dün progestan içmeye başladım erken doğum riski için. ben muz yiyorum bebeğe kilo aldırıyormuş, ama dediklerini de yaparım hatta bi araştırayım ne kilo aldırıyorsa alıp yiyeyim. benimki şuan 30+3

nst de kaç çıkıyo sancın hiç bakıldımı
benim artık doğum sancılarım başlamıştı

nidilat verdiler durmadı geç kalınmıştı filan
ama bu kasılmalarla normal gününde doğuran çok kişi var yeterki iyi bir dr. bul..
kalorili şeyler (doğal) kilo aldırıyor..birde günde bir maden suyu iç..kasılmaları azaltıyor bebeğe de faydalı

cıks girmiycen
habire kaka kusmuk temizliycen fırsat buluncada uyuycan
arada yemek yersen hayat sana hoş :)
gözüm korktu aman girmeyiveririm napim ben zaten bu suratsızları
Ahh ahh bade de aynı seyi söylüyodu Kusmuklardan fırsat bulursn gelirsin
bakalım artık nolacak :)

nstye hiç girmedim, eğer 10dan fazla olursa gel hemen dedi. maden suyu içmiyorum ama magnezyum içiyorum, yinede içeyim mi?

Ahh ahh bade de aynı seyi söylüyodu Kusmuklardan fırsat bulursn gelirsin

Ol bebişim aşk yasayalım ayıplı konusalım cekin yokluğunda :)

kilot diyelim mesela ahahaha
yaa giremiyorum artıkın en son yazdığım msja bakıyorum ölmüüüş toprak almış bağrınaaa
nasıl hüzünlü anlatamam
neyse ben kaçayım hadi öperim hepinizi

kilot diyelim mesela ahahaha
yaa giremiyorum artıkın en son yazdığım msja bakıyorum ölmüüüş toprak almış bağrınaaa
nasıl hüzünlü anlatamam
neyse ben kaçayım hadi öperim hepinizi

Ya iyi ol da gelme sen, kendine de erentoşa da iyi bak öpüyorum sizi.

ay kociş gibi bişi dedim ben

Kendimm kendimeeee konusuruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendim kendimiii dinlerimmmmmmmmm kızımı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…