09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın millet.
La parkonda mı gitmiş abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

tüylerim diken diken oldu nik
hayatın gerçeği
bunların hesabı hepimizden sorulacak

günaydın millet

bikaç gün yoktum yaprak dökümü yaşanmış.parkonun cezası 1 hafta elmişin kaç gün acaba?

günaydın millet

bikaç gün yoktum yaprak dökümü yaşanmış.parkonun cezası 1 hafta elmişin kaç gün acaba?

6 ay canım..
diğerleri neden gitti onu bilmiyorum,siyaset topiğinden bi sürü kişini rengi atmış,ekşınlı konu mu vardı dün herkes aynı konudan mı gitmiş?

tüylerim diken diken oldu nik
hayatın gerçeği
bunların hesabı hepimizden sorulacak

Bunların hesabı haberi olanlardan sorulsun, bir evin camı olmaz mı kaç paralık zımbırtıydı 20 liraya mâl olurdu en fazla, herkes haftada 1 çuval kömür alıverseydi kimin cebi eksilirdi asmunikal ? insanın soğukta dışarda dolanan kedi yavrusuna bile içi yanıyor, ortada bir anne iki tane de minicik yavrucak var haberi ne zaman duysam ağlıyorum çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm

çok haklısın nick,gerçekten de öyle..etraftaki insanların haberi vardır mutlaka,nasıl yardımcı olmaz kimse aklım almıyor benim de..kadını bırak insan o minnacık yavruyu alır kendi sıcak evine,vicdanı rahat etmez de..

2 gündür canım sıkkındı benim de..eve giderken,kp ile,yolda bir anda önümüze kcaman bir köpek çıktı,fren yaptı direksiyonu kırdı ama kurtaramadı,çarptık köpeğe.yaşlıca ama iri bir köpek.o inlemesini ömrüm oldukça unutamam heralde..çevre yolu olduğu için duramadık da..belediye,barınak bi sürü yeri aradık,köpeğe ayrdımcı olsunlar diye,yazık yaralıysa can çekişir diye,inanın hiçkimseye ulaşamadık.mesai saatleri dışında kimse olmuyomuş,nasıl mantık anlayamadım.tüm gece içim yandı,o çığlığı gitmedi kulağımdan..
ki düşün bir köpek de olsa o can için nasıl içim yandı,o bebeğin halini görüp yardım etmeyenlerde vicdan yerine başka bişey var demek ki..

ağzı var dili yok onların, insan en çok da buna üzülüyor ya. kim bilir nasıl canı yandı da söyleyemedi dimi, ne güzel umursamışsınız Allah sizden razı olsun.

peki ya o bebek? nasıl üşüdü kim bilir, diyemedi de hiç resmi makamlardan yardım istemişler, onlar orda yazlık işçiymiş kayıtları orda değil diye vermemişler. Hadi sistem buna müsade etmedi, vicdanın nasıl müsade etti dimi? Fondan veremedin, bari insan olarak çıkar da cebinden ver !

kendi çıkarları için 1 saatte yasa değiştirenler vatandaşı bürokrasiye kurban ediyolar

Allah bütçemize zeval vermesin asgari ücretede 3+3 bile çok bence o kadar parayı nasıl harcar millet

Mehmet Şimşek ne diyor: Asgari ücret 1000 lira olsa firmalar batar....

Ben ev arıyorum ve kiralar 500den aşağı değil, millet kutuları doldursun. Ben de nasıl geçinirizin derdine düşeyim. Çok demokratik bir ülkeyiz vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…