- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
VİCDANSIZ AĞLASANA BİRAZ
Gör lan elmik, benden başka üzülen yok. Nerdeyse göbek atacaklar
ahhaha katieem yaa :)
benmkide yaptığı 3 kuruşluk masrafa üzülür
Ben ona gülmedim be
8 yıllık borcun 6 ayı gitse ne olur babında güldüm kendi kendime
Ben geldim alıntılarda sorun mu var nedir yapamadım
Sovr kendine ve bebeğe iyi bak sevgi kelebeğibi varsın bi yoksun
Q geçmiş olsun, tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah
Hı hıı kesin de ona gülmüşsündür (elmik gördün mü bi de üste çıkıyor)
Sen benim göbişimi görmedinki?
Ara bozuculuk yapma
Ben yokken göstertirsen görmem tabi
ne bozcam aranızı be, görünen köy klavuz istemiyor
nasıl yani noldu ki elmişeTopik sahibi 6 ay yok diye siz de kaybolmuşsunuz, bari ben nöbet tutayım da topik kapanmasın :)
Q geçmiş olsun, tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah
nasıl yani noldu ki elmişe
sağol çek,inşallah..
taşındın mı ? nasıl oldun?
Ben yokken ban yemiş hemde 6 ay diyo Nick
Taşındık şükür ama eksk gedik veya montaj bekleyen şeyler var işte, inşallah onları da yavaş yavaş halledecez önemli olan taşınmaktı
yok canım cuma günü yaptırcağım daha..sonuçları da 1 hafta sonra çıkıyor zaten..yeniyılda öğrenicem yani..sağol tatlım sorduğun için..
sen nasıl oldun böbreklerim ağrıyo diyodun?
Topik sahibi 6 ay yok diye siz de kaybolmuşsunuz, bari ben nöbet tutayım da topik kapanmasın :)
geçmiş olsun ,neyse ki öenmli bişey çıkmamış..dün 1den 4e kadar hastanedeydim üroloji doktoru hem kendi elle falan muayene etti hemde tam idrar testi vs istedi radyoloji doktoruda böbreklerine baksın dedi ordan oraya derken saat oldu 4 Allahtan bişey çıkmadı bol su iç idrarını tutma böbreklerede bebek bası yapıyo dedi ara ara artık olacakmış mide ağrısı yanlarda ağrılar falan
valla parkon anlamadım ben de yazdığı cevaplara falan baktım ama bulamadım öyle banlık bişey..:26: nick bizi mi yiyo bilemedim...mesaj attım kendisine sordum,gönlü olursa cevaplıcak inşallah elmiş hanım....6 ay mı
Nasıl ya
Naaptı ki be,yoksam ayakkabı kutusunda dolar mı bulmuşlar
hayırlı uğurlu olsun çek,Allah ağız tadyıla oturmayı nasip etsin.eksiği hiç bitmiyo ki evin ,yavaş yavaş yaparsınız acele etmeyin.doğalgaz bağlandı mı?
ciddi mi ya dur bi sorayım cidden mi 6 ay banlandı nereye yazmış ki manyak?
6 ay mı
Nasıl ya
justmarried in konusunda atışmışlar biraz o yüzden olabilr ikisi de banlı çünkü.
elmişi ceza puanı çok yüksek olduğu için cezası uzun olabilr de 6 ay değildir yani..
Gitmiş BDVde geyik yapmış, geyik senin neyine dimi 90 puanla. Ben de geçen gün beddua etmiştim inşallah banlanırsın diye6 ay mı
Nasıl ya
Sistemin yalancısıyım.Nick 6 ay dedi
çek elmişle kulağını çınlattık sen yokken, çek olsa da sebişsek demiştik.
elmiğin yokluğunda libidom düştü sarkamıyorum sana içimden gelmiyor önümüzdeki 6 ayın tadını çıkar askıntı olmıycam.
İkiniz de bir olsanız her kuşun eti yenmezdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?