09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

VİCDANSIZ AĞLASANA BİRAZ

Gör lan elmik, benden başka üzülen yok. Nerdeyse göbek atacaklar

Ben ona gülmedim be
8 yıllık borcun 6 ayı gitse ne olur babında güldüm kendi kendime

Ben geldim alıntılarda sorun mu var nedir yapamadım
Sovr kendine ve bebeğe iyi bak sevgi kelebeği bi varsın bi yoksun
Q geçmiş olsun, tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah

Hı hıı kesin de ona gülmüşsündür (elmik gördün mü bi de üste çıkıyor)

Sen benim göbişimi görmedinki?

ne bozcam aranızı be, görünen köy klavuz istemiyor

Bozamazsın zaten dimi Elmik :13:

Gördüm gördüm
Ne güzel tek göbeğin büyümüş
Aman değmesin
Eski haline dönmen kolay olur inşallah bu yüzden

Benim 2 ablam komple aldı, bi ablam tek göbekten (buna çekerim inşallah )

nasıl yani noldu ki elmişe

sağol çek,inşallah..
taşındın mı ? nasıl oldun?

Ben yokken ban yemiş hemde 6 ay diyo Nick

Taşındık şükür ama eksk gedik veya montaj bekleyen şeyler var işte, inşallah onları da yavaş yavaş halledecez önemli olan taşınmaktı

Ben yokken ban yemiş hemde 6 ay diyo Nick

Taşındık şükür ama eksk gedik veya montaj bekleyen şeyler var işte, inşallah onları da yavaş yavaş halledecez önemli olan taşınmaktı

hayırlı uğurlu olsun çek,Allah ağız tadyıla oturmayı nasip etsin.eksiği hiç bitmiyo ki evin ,yavaş yavaş yaparsınız acele etmeyin.doğalgaz bağlandı mı?

ciddi mi ya dur bi sorayım cidden mi 6 ay banlandı nereye yazmış ki manyak?

yok canım cuma günü yaptırcağım daha..sonuçları da 1 hafta sonra çıkıyor zaten..yeniyılda öğrenicem yani..sağol tatlım sorduğun için..
sen nasıl oldun böbreklerim ağrıyo diyodun?

dün 1den 4e kadar hastanedeydim üroloji doktoru hem kendi elle falan muayene etti hemde tam idrar testi vs istedi radyoloji doktoruda böbreklerine baksın dedi ordan oraya derken saat oldu 4 Allahtan bişey çıkmadı bol su iç idrarını tutma böbreklerede bebek bası yapıyo dedi ara ara artık olacakmış mide ağrısı yanlarda ağrılar falan

geçmiş olsun ,neyse ki öenmli bişey çıkmamış..
içorganların tamamen yer değiştiriyo hamileyken ,oran buran ağrıyo nedir anlamıyosun

6 ay mı
Nasıl ya
Naaptı ki be,yoksam ayakkabı kutusunda dolar mı bulmuşlar
valla parkon anlamadım ben de yazdığı cevaplara falan baktım ama bulamadım öyle banlık bişey..:26: nick bizi mi yiyo bilemedim...mesaj attım kendisine sordum,gönlü olursa cevaplıcak inşallah elmiş hanım....

Amin çok sağ ol cümlemize inşallah
Çok şükür tam boy kabin bulduk, bağlandı dün daha yeni yoksa çok soğuktu :18:

6 ay mı
Nasıl ya

Euro biriktirirdi o ama

justmarried in konusunda atışmışlar biraz o yüzden olabilr ikisi de banlı çünkü.
elmişi ceza puanı çok yüksek olduğu için cezası uzun olabilr de 6 ay değildir yani..

6 ay mı
Nasıl ya
Gitmiş BDVde geyik yapmış, geyik senin neyine dimi 90 puanla. Ben de geçen gün beddua etmiştim inşallah banlanırsın diye Banlanmış işte bu sefer 6 ay :/ puanındaki banı yemiş.
Sistemin yalancısıyım.

çek elmişle kulağını çınlattık sen yokken, çek olsa da sebişsek demiştik.

elmiğin yokluğunda libidom düştü sarkamıyorum sana içimden gelmiyor önümüzdeki 6 ayın tadını çıkar askıntı olmıycam.

İkiniz de bir olsanız her kuşun eti yenmezdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…