bir de iki fındık annesi
bu arada çok geçmiş olsun
TanıyorumSüper anneanneyi de biliyorum
İnşallaah.
Annem sıkıştırıp duruyor, bi yerden başla, taksit öde,hepsini bir araya sıkıştırma diyor
ben de kendini bilmez, bileği çatlak siyaset meydanından bu ara çıkamayan birisiyim :)))
Nasılsınız efendim
içgüveysinden hallice işte :):)siz nasılsınız hanımefendiciğim
Allahım Allahım, otelde yeni yıl mı kutluyolaro fındıklar bugün otelde yeni yıl kutluyor, sabah süsledim püsledim, pırıltılarını döktüm kafalarına yolladım :) bakalım akşam nası gelecekler sabah pek neşeli gittiler.
Sıkı takipçisin yani
Evet.
Ben para biriktirmiştim, sonra almıştım
Yeni modeller çıkıyo bi de nakit alırsan daha fazla indirim yapıyolar
uydururum ben seni, uygulamalı eğitimler şart ama senin göbeen müsait değil
onun en uygun pozisyonu yüzüstü göbek üstü yatırıp topaç gibi çevirmek
birşey sorucam isyan da banlamış,ulen hangi konudan gitti bu kadar insan
Kızlar nabersiniz..
Ben ameliyatı yılbaşından sonraya ertelettim..Tıp merkezinde olacaktı ve ben çok tedirgindim..Yoğun bakım ünitesi yok, gece yatış yok..Bir aksilik olduğunda nolcak düşüncesi geceden beri yedi bitirdi beni..
Doktor da dedi hastaneye taşıyalım cihazı, orada yapalım..İçiniz rahat etsin dedi..
Midemin bulantısı geçti sanki biraz..Çok panik yaptım
Geçmişi okumadım ne var ne yok?
qua senin ne tahlilin vardı canım? bi sorun yok dimi?
Bende bilmiyorum
Merhaba
Bence de korkmalısın
Hatta korkup vazgeçmelisin
med iyi olmuş hastanede olacak olman.umarım iyi sonuçlar alırsın da çektiğine değer...sonrasında artık şöyle minili bi fotonu da paylaşırsınKızlar nabersiniz..
Ben ameliyatı yılbaşından sonraya ertelettim..Tıp merkezinde olacaktı ve ben çok tedirgindim..Yoğun bakım ünitesi yok, gece yatış yok..Bir aksilik olduğunda nolcak düşüncesi geceden beri yedi bitirdi beni..
Doktor da dedi hastaneye taşıyalım cihazı, orada yapalım..İçiniz rahat etsin dedi..
Midemin bulantısı geçti sanki biraz..Çok panik yaptım
qua senin ne tahlilin vardı canım? bi sorun yok dimi?
med iyi olmuş hastanede olacak olman.umarım iyi sonuçlar alırsın da çektiğine değer...sonrasında artık şöyle minili bi fotonu da paylaşırsın
yarın gidiyorum canım kontrole bakalım inşallah iyi çıkar. ama biyopsi yaparlarsa tekrar ,zaten sonuçlar 1 haftadan önce gelmez.sağol sorduğun için tatlım..
med iyi olmuş hastanede olacak olman.umarım iyi sonuçlar alırsın da çektiğine değer...sonrasında artık şöyle minili bi fotonu da paylaşırsın
Canım ne için bu tahliller?
kızlar nabersiniz..
Ben ameliyatı yılbaşından sonraya ertelettim..tıp merkezinde olacaktı ve ben çok tedirgindim..yoğun bakım ünitesi yok, gece yatış yok..bir aksilik olduğunda nolcak düşüncesi geceden beri yedi bitirdi beni..
Doktor da dedi hastaneye taşıyalım cihazı, orada yapalım..içiniz rahat etsin dedi..
Midemin bulantısı geçti sanki biraz..çok panik yaptım
Qua senin ne tahlilin vardı canım? Bi sorun yok dimi?
tiroid nodülüm için.tek nodülüm var ,biyopside riskli bişler görmüşlerdi,tekrar bakıcaklar..
bebişim hoşgeldin, iyi yapmışsın sevindim inşallah kolay geçer ameliyatın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?