Bir dert var benden içeri...
Döksem, döküversem de rahatlasam mı.
nikom sağol çıtırcım..
Panik yaptım çok..valla özeniyorum böyle rahat insanlara..keşke azcık ben de relax olabilsem
Aaaa..Ben 10 senedir troid hastasıyım..nodülüm de var 5 mm çapında..öyle duruyor senelerdir..
Bana biyopsi yapmamışlardı..Zararsız olduğunu söyledi doktorum..Renkli doblere falan girdim, bir sürü tahlil yapıldı, makinelere falan girmiştim..Ama biyopsi yapılmadı, ya da ben hatırlamıyorum:44:
Umarım iyi sonuç alırsın canım..
Öncesi ve sonrası şeklinde dimi
SANA RAHAT BATTI DA ONDAN ÖZENİYON RAHAT İNSANLARA
tek nodül riskli olduğu için her halukarda biyopsi yaptırmak gerekliymiş med...
sintigrafi falan yapıyolar da her doktor biyopsiyi söylemiyo ne yazık ki..zaten çok basit birşey,hemencecik bitiyo hissetmiyosun bile..
zararsız diyorlar ama araştırmalarıma göre,zararlı olup olmadığını biyopsi olmadan anlamak mümkün değil.sadece büyümediği için sorun yok diyorlar genelde..
evet aynen bana bu şekilde söylendi..yıllardır büyümedi..bende mi yaptırsam biyopsi ya, tedirgin oldum bak şimdi:44:
zaten 1 senedir gitmedim kontrollere, zamanı geldi..
Bu arada hanım abla da mapıstan beğenileriyle destek oluyo, inşallah yakın zamanda çıkarsın hanım abla
HoşgeldinHiç gelmeyeceğim sandiniz degil mi? Bayraklar yarıya bile inmemiş hayirsizlar
Hiç gelmeyeceğim sandiniz degil mi? Bayraklar yarıya bile inmemiş hayirsizlar
Bu gece uyuyamadım bebeğin hareketleri yok denecek kadar az 2 gündür. Doktora gitcem dua edin olurmu çok korkuyorum(
Günaydın
yakın kaynaktan aldığım bilgiye göre elmayra bugun en geç bu akşam çıkıyor mapustan
Elmiş tahliye oldu bile dün çıktı mapıstan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?