09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tek nodül riskli olduğu için her halukarda biyopsi yaptırmak gerekliymiş med...
sintigrafi falan yapıyolar da her doktor biyopsiyi söylemiyo ne yazık ki..zaten çok basit birşey,hemencecik bitiyo hissetmiyosun bile..
zararsız diyorlar ama araştırmalarıma göre,zararlı olup olmadığını biyopsi olmadan anlamak mümkün değil.sadece büyümediği için sorun yok diyorlar genelde..

Öncesi ve sonrası şeklinde dimi

Öncesini boşver, rüyalarınıza girmesin karabasan gibi

SANA RAHAT BATTI DA ONDAN ÖZENİYON RAHAT İNSANLARA

bir ara yıllucam şu cıbıldak resimlerimi sana..o zaman merak ediyom asıl yorumunu

evet aynen bana bu şekilde söylendi..yıllardır büyümedi..bende mi yaptırsam biyopsi ya, tedirgin oldum bak şimdi:44:
zaten 1 senedir gitmedim kontrollere, zamanı geldi..

Bu arada hanım abla da mapıstan beğenileriyle destek oluyo, inşallah yakın zamanda çıkarsın hanım abla

med zaten çok kolay bir işlem..bence doktoruna söyle yapsın..aklında kalmasın en azından..
hanımablam öpüyoruz ssseni ben mi nazar değdirdim de girdin mapus damlarına

Aktıf yerler gordukce yazıyorum belkı sız bılırsınız yarın cuma yarında doktora gıdemeyecegım cunkuu,d.k hapı kullanıp bırakan varsa belkı bılır hı?

Yazdıgım yerler oldu cvp yok,ben d.k ılacını bıraktım ve bu ayın 9 undan regl oldum 17 sınde bıttı sımdı dün tekrar rgl oldum bılgınız varmı boyle bırseyle ılgılı ılac kullanıp bırakanlar olmaması lazım dıyorlar :S

Hiç gelmeyeceğim sandiniz degil mi? Bayraklar yarıya bile inmemiş hayirsizlar

Bu gece uyuyamadım bebeğin hareketleri yok denecek kadar az 2 gündür. Doktora gitcem dua edin olurmu çok korkuyorum (

Günaydın
yakın kaynaktan aldığım bilgiye göre elmayra bugun en geç bu akşam çıkıyor mapustan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…