hangi çılgın bana çemkirebilirmiş şaşarım hepi topu bi mesajım var neyine çemkirmiş bi bakıyım hele :26:
Sağlık ocağına gittim abla kalp atışını duydum çok şükür. Biraz hareketlenmeye başladı, ah bi doğsun da onun totosunu totosunu ısırmazsam
Hediylerimi verdik kurumda, cok güzeldi.
Hepinize küstüm ben, lan 6 ay yok diyo nick, aa cok üzüldüm neyse diyip dedikodu yapıyosunuz :) Cizicem hepinizi
hoş bulduk çek. alışıyor musun yeni eve?
bir ara resimlerini çek de biz de bakalım.
Gözün aydın nickim çok sevindim iyi haberler geldin,sıpacaık ta korkuttu hepimizi ..
Sen ıssırırken benim yerimede ıssır birazcıkkk
Hepinize küstüm ben, lan 6 ay yok diyo nick, aa cok üzüldüm neyse diyip dedikodu yapıyosunuz :) Cizicem hepinizi
Hoşgeldin
artık temelli bende geldiiiiiiim
Elmişşşşhoş geldinnnn nasıldı mapıs damları,yaktı kahve olayı beni müdürümün topiğne bak resim koydum hatıra
Banlandığın gün parti verdim kkda, ne bayrağı, ne yarıya indirmesi
Bu gece uyuyamadım bebeğin hareketleri yok denecek kadar az 2 gündür. Doktora gitcem dua edin olurmu çok korkuyorum(
Günaydın
yakın kaynaktan aldığım bilgiye göre elmayra bugun en geç bu akşam çıkıyor mapustan
Anaaa öylemiii 6 ay filan diye okuyunca şaşırmıştım zibidiye sordurdum :) demek bizden önce serbest bırakıldı vay vay
cutee elmi bizdennn daha usluymuşşş bakkkk
Günaydın
Hoş geldiniz ban güzelleri
Neee Elmik te mi tahliye oldu
6 ay dediler diye bol keseden giydiriyodum ben ona :18:
demek ki ceza puanı 90 olunca 6 ay ban yeme faslı mitmiş
Yeni evimi çok sevdim, şükürler olsun
Eskisine göre çok ferah ( Bahçe katında oturuyordum ben )
Ama bir an önce yerleşmek istiyorum
O da biraz perde vs. siparişlerinin gelmesi ile alakalı
Biraz da monte edilecek şeyler var, haftasonu eniştem matkap filan getirecek Ousla yapacaklar inşallah
Tamamlansın koyarım
Şu an sadece mutfak fotom var yanımda, perde için çekmiştim
bebişim pıçak bıraktın ciletee mi geçtin
Yeni evimi çok sevdim, şükürler olsun
Eskisine göre çok ferah ( Bahçe katında oturuyordum ben )
Ama bir an önce yerleşmek istiyorum
O da biraz perde vs. siparişlerinin gelmesi ile alakalı
Biraz da monte edilecek şeyler var, haftasonu eniştem matkap filan getirecek Ousla yapacaklar inşallah
Tamamlansın koyarım
Şu an sadece mutfak fotom var yanımda, perde için çekmiştim
Isırırım ısırırım vakitlice bi gelsin hele :)
Sabah buraya yazdıktan sonra biraz seslendim, bak dedim beni korkutma doktora götürcem şimdi seni totona iğne yapacaklar dedim azcık hareketlendianlıyo mu ne beni.
aşağıda garip garip yalnız görünüyorum.4 kişi daha var hayalet. bana bir kürk hediye etseniz yılbaşı babında da ben de hayalet olsam
Sadece küssen no problem
cute sen neden banlıydın geçende?
Hee anlıyodur kesin :)
hoşgeldin lan.
ben de küstüm, hepinize hem de (hanımabla hariç)
canımm hoşgeldin 6 ay nedir yaa yarım yıl olur mu böyle zulüm 1 hafta bile çok herkes aynı sebepten mi ban yedi bi dolu kişi yoktu
anlıyo tabi LAN,
lan demeyi özlemişim pislik namkör nalet şey
Niye lan naptım ben
Hic sorma nems, konudışı mesajdan yemişim de konuda bir konu yoktu ki
lan sabah geldim yazdım buraya bi dua ediverin korkuyorum diye, hanımabladan başka kimse tınlamamış teşekkürler herkese.Niye lan naptım ben
ahahahah dün gördümkimseye lan bile diyemiyorum demişsin cok hosuma gitti ahahahah
nalet girsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?