09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aa dün sen yokmuydun hiç fark etmedim

şaka kız fark ettim gibi oldu bi ara hoşgeldin can can
iyi dinlenmişsindir bari kak bize kahve yap

günaydın hanım ablaa

hoşbulduk blibli , neyseki dün burası da sakinmiş bişi kaçırmamışımm ,

banlanan falan yok demi başka süprizz

valla bende yapıyım bi kahve de yakayım sigaramıı sabah sefası :))

iyilik abla şükür seni sormalı bugün mutlu cuma herkes iyidir

hoşgeldin nems elm editör değil artık, yönertimle ortak karar alıp vacaymışlarr ,

valla nems benim düğün eylülde oldu ağustos başına kadar bakıcam durumlara iç açıcı değil gibi şimdilik ağustos gibi çıkayım diyorum yavaştan da iş ararım hem o sırada biraz dinlenirim bakalım

sen napıyosun

ayy editörlerde mi banlanıyo
bu arada sovrcum senin şirket kapanıyodu yeni iş bakacaktın noldu o mesele

Günaydın edilerde banlanıyor maalesef,gerçi elo bıraktı ediliği

Afiyet olsun sanada,bende ne olsun ya takılıyorum işte daha kahvaltı yapacam aç karnına cigara içip duruyrummm

selma sovr, afiyet lsun, eline sağlık

Selammm datluuu ne haberrrr

napıyım bende yıllık izni bekliyorum,benim en yakın arkadaşım muhasebeci, eşiyle aynı yerdeler,bunların patronları 3 kişiydi 2si karı kocaydı bide bekar bi kadın vardı karı koca boşanmış adamın meğerse diğer kadın ortakla yıllardır ilişkisi varmış büroları ayırmışlar müşterileri falan paylaşmışlar, bizimkilerde karı koca mağdur kadının tarafına geçmişler elemanlarda paylaşılmış yani, şimdi işler tepe taklak olsa benim arkadaşlar nolucak bilmiyorum onlarada diyorum ikiniz aynı yerde olmuyo bari biriniz başka iş bakın diye

ayy yıllarca kadını aldatmışlar ne şerefsizler var yaa,

karı-koca aynı yerde çalışması çok zor bence ne bilim ben sıkılırım sabah akşam gör anlatıcak bişiyin olmasına dama zaten dibinde gün boyu akşam göresim gelmez herhalde

bide bence riski de var hani işyeri kötü bi duruma gelse 2 si birden işsiz kalabilir, neyse herkes kendi bilir tabi,

valla bizim şirkette kapanıyo ama 3-5 ay çalışmıyım diyorum bi taraftan da 2-3 haftaya sıkılırım diyorum kendimi bildim bileli çalışıyorum çünkü bakalım bi çıkayım sonrasında karar veririm duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…