09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok teşekkür ederim ablacım

Bende şuraya bi çay çek mi ne diyosun dedim

Evet ya sen olmayınca kimse konuşmuyo

Ben ayıpsız konu açabiliyorum tek çünkü

çaysenn,

ben de bugünlerde usluyum ayıpsız konuşuyorum ,

bu arada senin kuzen de triplerdeymiş kendi çağında ,

:d seni kara kedi olarak mı görüyodur nedir hep öyle olur ya öyleleri hatayı kendinde aramaz hiç

Bilmem ama beni dinleyen yok ki
Anlatmıştım zaten telefon numaralarına kadar almışlar
Benim ne dediğim önemli dğeil yani bu aşamada

Bilmiyorum ama evlendim evleneli bu böyle
Zaten diyodu ki eşime, bu benim kumam beni paylaşmak mı istemiyo bilmiyorum

ya paylaşmak istemiyo ya da kıskanıyo hangisi olduğunu en hissedersin iyi kötü,

sen böyle şeylere takılıcağını sanmıyorum da kendisi bilir demi ama

benimde yarın aöf sınavım var yarın bide pazar , iyiki de var , eşimin tarafının bi düğün durumu var bu sayede yırttım gitmiyorum

Nişanlıyken paylaşamıyo diye sanmıştım ama şimdi ikinci şıkkı daha çok hissettiriyo maalesef
Kendisi bilir yine, kendi küsüp kendi barışıyo zaten
Daha 21 yaşındaykende evde kalmış kız kurusu moduna geçmek bi komik oluyo

Son cümlene koptum, bende öyleyim ya bazen diyorum ayıp mı ediyorum böyle düşünerek

ay napim çekirge sorun eşimin tarafı olması değil ben düğün eğlencelerini sevmiyorum , en yakın en sevdiğim arkadaşımın düğününde bile bitsede gitsek diye düşündüm hep içimden , kendi düğünümde de öyle ,

bu arada çarşamba günü konuştuğumuz mevzuyuu dün konuşup çözdük birbirimizin hassasiyetlerine karşı önem vericeğimizi belirttik, oda kendimce haklı olduğumu oda annesi kapıya gelip ben geldim demediği öyle bi durum olmuycanı ve daha birsürü sıkıntılı durumumuzu konuştuk aştık gibi bakalım zaman göstercek

Bende öyle
Zaten bu yüzden nikah tercih ettim ki

Çok sevindim Sovr, karşı tarafta ısrarcı değil zaten kapıya gelmeyeceğine göre tekrarı olmaz inşallah

Geliyormu yarın mşsafirlerinnnn

Yok abla haftaya gelecekler inşallah
Bu arada sezon bitince Cumartesileri tatil demiştim ya
Sezon bitti 1 Haziran yani yarın itibariyle cumartesileri tatil artık
1 Eylüle kadar

Senin için daha iyi olur,sevindim sezon başlamış keyif yaparsın artık hafta sonlarıda

Günaydın kızlar , günler çok keyifsiz,huzursuz geçiyor

hoşgeldinn elmmm, sensizliği en çok hangi konularda hisseettiğimi tahmin edersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…