09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok zekice

Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
Hamur işi yiyeceğim, bazılarına batmış inadına yicem zaten çok seviyorum

hani sen iğneli konuşmayı sevmezdin?

gofrettocum açıklayayım ben Taksimle ilgili fazla hamurişi bünyeye zarar dedim. dağıtılan makarnaları kastederek. oda kimisi nettir kimisi iğneler, bence fazla pastada zarar demiş. bende açık ve net olarak ne demek istediğini sordum cevap gemedi. ama görüyorumki laf burada sokulmuş meğerse..

bana battığını yada sana söylediğimi niye düşündünki.. sneinle tartışmak istiyorsam özelden yazarım buradan değil...

kızlar yapmayın buraya taşımayın kapamasınlar ayıplı konumuzu olur mu

canım laf sokmadım. sokulan lafı kiblemedim. sadece bunu neden yaptığını merak ettim. görüşümden vazgeçecek yada onu vazgeçirecek değilim. heleki klavye delikanlılığı yapacak hiç değilim. konuşmayız olur biter. ama bu zamana kadar muhabbetimiz geçmiş, nedir bu laf sokme merakı? neden açık açık söylenmiyor onu öğrenmek istedim.

bunu bende merak ettim açıkcası

piyocum, çekirgecim ortam zaten gergin, sosyal medya daha da gergin, yanlış anlaşılma sonucu alınganlık olmuş aranızda

ikinizide çok seviyorum boşverin büyütmeyelim şurda 2 lafın geyiğin belini kırıyoruz.

ortada bi yanlış anlaşılma oldu sanırım piyo sen o söylediklerini genel anlamda ortaya söyledin gördüğüm kadarıyla ama çekirge üstüne alındı sanırım arada gözden kaçırdığım bişi olmadıysa ben böyle gördüm, sinirler gergin zaten yanlış anlaşılmalar olabiliyor işte

gofrettocum ve sovr cum bende sizi seviyorum canlarımm. her görüşede saygım var ki kimseye alenen laf sokmadım ama orada lafı geçen pasta, burada yazan birilerine batmış lafları yenmesiyle değil ama söylemleriyle bana battı. çünkü ben muhatap olduğum insana açık açık söylerim. daha öncede bir konu hakkında tepkisine anlam verememiş ve sorark cevap almıştım.
yani türkçemizde yeterince saygılı kelimeler var değil mi? dolanarak laf sokmak bana anlamsız geliyor. heleki bu daha önce geyik yaptığımız insansaa..

oraya bir gelleyimder seninle gecelere akalım panpa

he akalım gecelere polis toplasın
laaa laaaa nabersiniz

yorgun ama gururlu

bana battığını düşünüyor

kızlar yapmayın buraya taşımayın kapamasınlar ayıplı konumuzu olur mu

Laf sokmamıştır yahu, kesin yanlış anlaşılma olmuştur. Cekirge laf sokup kenara cekilmez ya da üzerine alınmaz genelde ne anladıysa vs söyler.

Piyocum sen de öyle bir insan değilsin. Cözersiniz durum neyse.

BANA BATSIN KIZ ANAM HADİ KAVGA ETMEYİN PANPİŞLERİM BAKIN ÇOK HASTAYIM BUGUN ZATİ

niye kavga ettiğimizi düşünüyorsunuz soru-cevap şeklinde çözmek niyetindeyim ben olayı. kavga varda benmi göremiyorum
canımsınız ortamı yumuşatmaya çalışıyorsunuzda benden yana ortada bir sorun yok zaten. gayet rahatım

Son düzenleme:
pampaaan benim yaaaa iyilik hacııı senden naberrr

beni bu sıcak havalar mahvetti, hiç çalışasım yokk daha maaşımı da alamadım zaten

hafta sonu sınav koşturmasından canım çıktı hacı yaaaa
eylemcilerin arasından koştur koştur zor yetiştim

oo benim maaşın yerinde yeller esioo internettn cız ödemelere :)

bu hafta geçsin cabucak haftaya yokum yuppyy yaşasın tatil :))

beyinle konuştunmu geçenki habersiz gelme muhabbetini ?

neyse şekerler size yansıtmayalım her iki topikte de sormuş oldum kendiside cevap verir heralde gelince..
yada kendisi bilir.. biriyle konuşmak istemezsem hedefi alır 12'den vurur yoluma devam ederim. orda burda konuşmam.

nasıl geçti canım sınavın? eylemin olduğu taraflardamıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…