yok ben zaten senin için dedim bebem ben almayım kalsın yaşasın bekarlık
forever bekarlıkkk
Boşver Elmayracım anlayan anlamış
Mama yedim geldim oh mis
Çok zekice
Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
Hamur işi yiyeceğim, bazılarına batmışinadına yicem zaten çok seviyorum
Kime batıyormuş? Ağzını burnunu kıralım?
Afiyet olsun canım.
kızlar yapmayın buraya taşımayın kapamasınlar ayıplı konumuzu olur mu
bunu bende merak ettim açıkcasıcanım laf sokmadım. sokulan lafı kiblemedim. sadece bunu neden yaptığını merak ettim. görüşümden vazgeçecek yada onu vazgeçirecek değilim. heleki klavye delikanlılığı yapacak hiç değilim. konuşmayız olur biter. ama bu zamana kadar muhabbetimiz geçmiş, nedir bu laf sokme merakı? neden açık açık söylenmiyor onu öğrenmek istedim.
hani sen iğneli konuşmayı sevmezdin?
gofrettocum açıklayayım ben Taksimle ilgili fazla hamurişi bünyeye zarar dedim. dağıtılan makarnaları kastederek. oda kimisi nettir kimisi iğneler, bence fazla pastada zarar demiş. bende açık ve net olarak ne demek istediğini sordum cevap gemedi. ama görüyorumki laf burada sokulmuş meğerse..
bana battığını yada sana söylediğimi niye düşündünki.. sneinle tartışmak istiyorsam özelden yazarım buradan değil...
canım laf sokmadım. sokulan lafı kiblemedim. sadece bunu neden yaptığını merak ettim. görüşümden vazgeçecek yada onu vazgeçirecek değilim. heleki klavye delikanlılığı yapacak hiç değilim. konuşmayız olur biter. ama bu zamana kadar muhabbetimiz geçmiş, nedir bu laf sokme merakı? neden açık açık söylenmiyor onu öğrenmek istedim.
laaa laaaanabersiniz
naber panpaaa......
bana battığını düşünüyor
piyocum, çekirgecim ortam zaten gergin, sosyal medya daha da gergin, yanlış anlaşılma sonucu alınganlık olmuş aranızda
ikinizide çok seviyorum boşverin büyütmeyelim şurda 2 lafın geyiğin belini kırıyoruz.
oraya bir gelleyimder seninle gecelere akalım panpa
laaa laaaanabersiniz
hani sen iğneli konuşmayı sevmezdin?
gofrettocum açıklayayım ben Taksimle ilgili fazla hamurişi bünyeye zarar dedim. dağıtılan makarnaları kastederek. oda kimisi nettir kimisi iğneler, bence fazla pastada zarar demiş. bende açık ve net olarak ne demek istediğini sordum cevap gemedi. ama görüyorumki laf burada sokulmuş meğerse..
bana battığını yada sana söylediğimi niye düşündünki.. sneinle tartışmak istiyorsam özelden yazarım buradan değil...
bana battığını düşünüyor
kızlar yapmayın buraya taşımayın kapamasınlar ayıplı konumuzu olur mu
canım laf sokmadım. sokulan lafı kiblemedim. sadece bunu neden yaptığını merak ettim. görüşümden vazgeçecek yada onu vazgeçirecek değilim. heleki klavye delikanlılığı yapacak hiç değilim. konuşmayız olur biter. ama bu zamana kadar muhabbetimiz geçmiş, nedir bu laf sokme merakı? neden açık açık söylenmiyor onu öğrenmek istedim.
BANA BATSIN KIZ ANAM HADİ KAVGA ETMEYİN PANPİŞLERİM BAKIN ÇOK HASTAYIM BUGUN ZATİ
pampaaan benim yaaaa iyilik hacııı senden naberrr
beni bu sıcak havalar mahvetti, hiç çalışasım yokk daha maaşımı da alamadım zaten
hafta sonu sınav koşturmasından canım çıktı hacı yaaaa
eylemcilerin arasından koştur koştur zor yetiştim
oo benim maaşın yerinde yeller esioo internettn cız ödemelere :)
bu hafta geçsin cabucak haftaya yokum yuppyy yaşasın tatil :))
beyinle konuştunmu geçenki habersiz gelme muhabbetini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?