neyse şekerler size yansıtmayalım her iki topikte de sormuş oldum kendiside cevap verir heralde gelince..
yada kendisi bilir.. biriyle konuşmak istemezsem hedefi alır 12'den vurur yoluma devam ederim. orda burda konuşmam.
niye kavga ettiğimizi düşünüyorsunuz soru-cevap şeklinde çözmek niyetindeyim ben olayı. kavga varda benmi göremiyorum
canımsınız ortamı yumuşatmaya çalışıyorsunuzda benden yana ortada bir sorun yok zaten. gayet rahatım
nasıl geçti canım sınavın? eylemin olduğu taraflardamıydıı
bende aynı şekilde gülümmSöyler ya, bekli sadece yanlış anlamışsınızdır birbirinizi. Çözülür, biz konusa konusa anlasıyoruz
ama aplam bizim söz hakkımız yokmu? ezikmiyiz biz hee ezikmiyiz bizzzzBu topikde ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur susun ağanın ..... ....... olmaz
evet yaa benim okullar tam eylemin göbeğindeymişş
şükürki yetişebildim, yetişemeyen çok kişi oldu
sınav kazıktı piyom yaa bilmiyorum ne olur sonuç.
inşallah hepsini vermişimdir.
seninkiler nasıldı
şu bahsettiğin ark.daşın düğününe gittinmi ?
bende aynı şekilde gülümmsneinde ban gitmiş hayırlı olsun. ceza puanı kaça kadar çıkıyor acaba? üyelikte atılmak için son ne yani? bence sen yeni nick alıp alıştırmalara başla bu hesap gidici gibi
ama aplam bizim söz hakkımız yokmu? ezikmiyiz biz hee ezikmiyiz bizzzz
Acaba kiblendim mi :18:
Ben anlamadım
afiyet bal şeker olsun yarasın. Burası cok soğuk yaa uyuştum yemek yicem diye.
afyet olsun çekirgecim
ben anamadım bu arada :)
hani sen iğneli konuşmayı sevmezdin?
gofrettocum açıklayayım ben Taksimle ilgili fazla hamurişi bünyeye zarar dedim. dağıtılan makarnaları kastederek. oda kimisi nettir kimisi iğneler, bence fazla pastada zarar demiş. bende açık ve net olarak ne demek istediğini sordum cevap gemedi. ama görüyorumki laf burada sokulmuş meğerse..
bana battığını yada sana söylediğimi niye düşündünki.. sneinle tartışmak istiyorsam özelden yazarım buradan değil...
Selam konuyu kapattı müdürüm
pöff
konu gitti ya
aa konu kapatılmış ama yazacağım şeyler vardı ya
alacam alacamelmayra8506
60 puanım var 100 de gümlerim
Saolsun dün gece kazen actı, bugün de gelemezdim
Ben kibledim seni
bende aynı şekilde gülümmsneinde ban gitmiş hayırlı olsun. ceza puanı kaça kadar çıkıyor acaba? üyelikte atılmak için son ne yani? bence sen yeni nick alıp alıştırmalara başla bu hesap gidici gibi
ama aplam bizim söz hakkımız yokmu? ezikmiyiz biz hee ezikmiyiz bizzzz
Hem beğendin hem kibledin mi
Ben de tam yazıyordum icimde kaldıböyle baktım ekrana :44:
oh may gadkendimlen celişiyorum ahahahah evet hem sevip hem dövüyorum
Ben de tam yazıyordum icimde kaldıböyle baktım ekrana :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?