09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kk kurumda yasaklanmış, açtırmadım, kotuiçerikli site kategorisndeymis artık giremiycem
elmiş aynen ,ben de giremiyorum kk ya..şimdi de iş telefonumun internetinden bağlandım..ama tüm gün giremem burdan
siteyi değiştirdiler böyle oldu ya offff...

Cümleten günaydınlar eşim evde uyuyuor şimdi birazan kalkar herhalde kahvaltıda hazır nasılsa.
Bugünde apartman günümüz var oraya gidecğim mamala beni bekler
ablacım ne oldu senin diyete aman dikkat et,afiyet olsun bu arada

herkese günaydın...

amaannn niko sen evde misin şimdi? Noldu sancın mı oldu sabah sabah??

akşam çok kasılmam oldu karnım acıyor artık. 5 dkda 1 kasılmam vardı sonra hafifledi. Ama karnım çok sert, ara ara kasılma geliyor. Ilaç içtim eğer hafiflemezse gitcem doktora öğleden sonra. Büyük ihtimalle müşahade altına alacak, zaten pazartesi kontrole gittiğimde de nstde kasılma çıktı yatıracaktı ben yatmadım

100lük yüklememde de şeker yüksek çıktı doktor diyet verdi bide cihaz günde 6 kez ölçüm yapıp kaydedicem duruma göre ya diyetle ya insülinle devam edicez

nick inşallah vaktinde gelir tabi ama şu anda da kendi başına yaşayacak durumda en azından ona şükür

yaaa nick sana inanamıyorum bazen,kızım şaka mı bu,kasılmaların var ve doktor kontorlünde olman gerekli..neden inatla yatmıyosun hastaaneye?? her an kontrol altında olursun,anında müdahale edebilriler..yapma böyle lütfen bak ,erkeen doğum ne kadra zor bilmiyor musun sen?? bebek minicik doğuyor,yoğunbakımı bilmemnesi...
oğlum vaktinde doğmasına rağmen 1 hafta y.bakımda kaldı,ben dikişlerimle 1 gün sonra gece gündüz ordaydım,emzirmeye çalışyıodum oğluma bağlı kabloların arasından..
git ve yat lütfen hastaneye bir an önce,sonra pişman olma bak..

100lük yüklememde de şeker yüksek çıktı doktor diyet verdi bide cihaz günde 6 kez ölçüm yapıp kaydedicem duruma göre ya diyetle ya insülinle devam edicez

topiğin gebelerine nazar mı değdi yahu
geçmiş olsun canım inşallah diyetle normale döner..Allah sağlıkla vaktinde zamanında doğum nasip etsin hepinize..

İlaç yazacak önümüzdeki hafta gidecem tekrardan

Aferin nickkkkk eğer kasılmalarınn vara neden yatmıyorun hastanede,en azından gözetim altında olursun

Offf bee nemiss bide bu çıktı şimdi sende lütfen çok dikkat et diyetineolurmu

canım seni panikletmek istemiyorum ancak uyarmadan edemiycem kuzum bi doktora gitsen ağrı anında nst ye girsen bi baksalar kaç çıkıyor.haftan güzel Maaşallah hiç korkma.hangi ilacı içtin?

geçmiş olsun nemiş inşallah doğumdan sonra geçer şekerin :26:
nick inşallah vaktinde gelir tabi ama şu anda da kendi başına yaşayacak durumda en azından ona şükür
yarın 34 bitiyor çok şükür, baya büyüdü sıpa.
hastaneye yatmaktan değil, gereksiz ilaç vermelerinden korkuyorum. Bebek vaktinde gelecek normalde belki, ama doktor ciğer geliştirici falan yapacak bana düşünsene, bunun için erteliyorum aslında. 2 hafta önce de yatıracaktı beni, çok şükür 2 hafta sağsalim geçti bak. Dün akşamki yoğundu bu sefer tehlike hissediyorum, biraz rahatladım ama devam ederse gitcem.

ablacım sigarayı da bırakamıyosan bile azaltman lazım,cidden çok fark ediyor.inşallah kısa zamanda normale döner değerlerin..

ablacım şu nicke kız vallahi,ben yazdım saydım biraz ama beni pek dinlemiyo..
bak benim arkadaşım 23 haftalık oldu,hala kanaması var. en başından beri yatıyor,ve doğuma kadar yatacak..o bile bu kadar nazlanmadı hastanede yatmaya..

canım seni panikletmek istemiyorum ancak uyarmadan edemiycem kuzum bi doktora gitsen ağrı anında nst ye girsen bi baksalar kaç çıkıyor.haftan güzel maaşallah hiç korkma.hangi ilacı içtin?

şuan kendimi dinliyorum kadiş, devam ederse gitcem hemen doktorum hastanedeymiş.
Progestan içiyorum 1 aydan fazladır.

aahh be onu ypbşlsem keşkeede olmuyor işte
nicke kızmayacam dövecem artık onu am sopalık oldu varya,

canım seni panikletmek istemiyorum ancak uyarmadan edemiycem kuzum bi doktora gitsen ağrı anında nst ye girsen bi baksalar kaç çıkıyor.haftan güzel Maaşallah hiç korkma.hangi ilacı içtin?
kadiş lütfen korkut çekinme....

ya nick bu nasıl iş ,doktor o doktor neden gereksiz yere ilaç versin yahu??gerekiyosa ciğer geliştirici iğne de yapar başka ilaç da verir..adam vakti gelmeden doğuma sokacak ,gerksiz ilaç verecek değil heralde?
ayrıca ciğer geliştirici yaptı diye,vaktinden önce doğum başlar diye bişey yok..
peki ya iğneyi yaptırmadan doğarsa ne olacak tatlım onu düşündün mü hiç?

onu kastetmiyorum quim, şimdi iğne yapacak ciğer için tamam, o erken doğuma sebep değil biliyorum. Ama ya vaktinde gelecekse ve gereksiz yere ilaç yüklenecekse bebeğime? Onu istemiyorum.

şuan kendimi dinliyorum kadiş, devam ederse gitcem hemen doktorum hastanedeymiş.
Progestan içiyorum 1 aydan fazladır.

canım o zaman şöyle yap kasılmaların sıklığını say olur mu? bi de ciğer geliştiriciden korkma o iyi bir iğne tehlikesi yok ben 24.haftadan itibaren yaptırmaya başlamıştım ve kağan solunum cihazına bile bağlanmadı onun sayesinde.ayrıca progestan değil nidilat ya da pre-par verir belki ben onları kullanmıştım asıl bunlar etkili ilaçlar.o yüzden hastaneye git dedim.bir de bebeğin hareketlerine bak eskisi gibi normal mi? doktor değilim ancak bunları yaşamış biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum kuzucum kızma bana emi

NEMİŞ geçmiş olsun canım demek diyete başladın olsun az kaldı sana da sorunsuz geçsin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…