- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
onu kastetmiyorum quim, şimdi iğne yapacak ciğer için tamam, o erken doğuma sebep değil biliyorum. Ama ya vaktinde gelecekse ve gereksiz yere ilaç yüklenecekse bebeğime? Onu istemiyorum.
canım o zaman şöyle yap kasılmaların sıklığını say olur mu? bi de ciğer geliştiriciden korkma o iyi bir iğne tehlikesi yok ben 24.haftadan itibaren yaptırmaya başlamıştım ve kağan solunum cihazına bile bağlanmadı onun sayesinde.ayrıca progestan değil nidilat ya da pre-par verir belki ben onları kullanmıştım asıl bunlar etkili ilaçlar.o yüzden hastaneye git dedim.bir de bebeğin hareketlerine bak eskisi gibi normal mi? doktor değilim ancak bunları yaşamış biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum kuzucum kızma bana emi
NEMİŞ geçmiş olsun canım demek diyete başladın olsun az kaldı sana da sorunsuz geçsin İnşallah.
evet kadişim sen yaşadın biliyosun,en iyi sen akıl verirsin nicke...
sen kaç haftalık doğurmuştun ikizleri?
ESTAĞFİRULLAH KADİŞİM NEDEN KIZAYIM, BEN TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İÇİN YAZIYORUM ZATEN.canım o zaman şöyle yap kasılmaların sıklığını say olur mu? bi de ciğer geliştiriciden korkma o iyi bir iğne tehlikesi yok ben 24.haftadan itibaren yaptırmaya başlamıştım ve kağan solunum cihazına bile bağlanmadı onun sayesinde.ayrıca progestan değil nidilat ya da pre-par verir belki ben onları kullanmıştım asıl bunlar etkili ilaçlar.o yüzden hastaneye git dedim.bir de bebeğin hareketlerine bak eskisi gibi normal mi? doktor değilim ancak bunları yaşamış biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum kuzucum kızma bana emi
anlıyorum nick bebeğini düşünüyosun ama tıpta yarar zarar dengesi diye bişey var.sen zararlı olabilir diye düşünerek iğne yaptırmazsan,ya erken doğduğunda daha ciddi bir sıkıntısı olursa Allah korusun??
üstelik görünen o ki,seninki 6 hafta daha bekleyemeyecek,moralini bozmak istemem ama...
bu arada ben hamileyken ve emzirirken mecburen ne ilaçlar içtim bilsen..çok şükür Atam da gayet sağlıklı.ben o iğnenin ,bebek zamanında doğsa bile ,zararı olacağını düşünmüyorum.ama bu korkularını da doktorunla konuştun mu?
ESTAĞFİRULLAH KADİŞİM NEDEN KIZAYIM, BEN TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İÇİN YAZIYORUM ZATEN.
BEBİŞİN HAREKETLERİNİN MAŞALLAHI VARZATEN O TEPİNDİKÇE KASILIYORUM EN ÇOK.
QUİM BEN DEVLET HASTANESİNE GİDİYORUM BİLİYORSUN, DOKTORUM ÇOK İYİ AMA YOĞUNLUKTAN ÖTÜRÜ YETERİNCE VERİM ALAMIYORUM SORACAĞIM SORULAR FALAN YARIM KALIYOR.
bak kadiş 20 haftadan sonra iğneleri vurulmuş,üstelik kasılmaları da önlemişler ilaçla..
Olabilyor demek ki..yani zamanına kadar erteleyebilrler belki de..
Evet anlıyorum ni,ckim devlet hastaanesi kalabalık oluyor,hem biraz yatarsan hastanede,doktorun ilglencek daha çok vakti olur.muayene gibi olmaz ki..sen de rahatça sorarsın sorularını
ayyy sen duygusala da bağladın la şimdi,yeğenim o da benim ilgilenicem tabii:):)teşekkür ederim ilgin için canım. Devam ederse niyetlendim zaten bu sefer gitmeye. Ne meraklıymış sıpa dünya yüzü görmeye baksana
valla canım benim doktorum,son zaman kadar bekledi.kasılmam falan da yoktu.39. haftanın ortasında oldum sezeryan ben.sezeryanda 40 haftayı beklemiyolar dimi 37-38 iyidir bence
ayyy sen duygusala da bağladın la şimdi,yeğenim o da benim ilgilenicem tabii:):)
1 gün bile fazla kalsa karnında kardır kuzum,hem haftası da fena değil.yaz arada bize merak ederiz.
valla canım benim doktorum,son zaman kadar bekledi.kasılmam falan da yoktu.39. haftanın ortasında oldum sezeryan ben.
son ana kadar beklersem ve sancım olursa ne olacak normal doğuma zorlamazlar dimi :26:
yarın 34 bitiyor işte, çok şükür bu kadar büyüdü. Pazartesi 2500e yakın demişti kilosunu, biraz daha büyümüştür minik tosunum :) kasılmalarım geçti rahatladım bu arada.ayyy sen duygusala da bağladın la şimdi,yeğenim o da benim ilgilenicem tabii:):)
1 gün bile fazla kalsa karnında kardır kuzum,hem haftası da fena değil.yaz arada bize merak ederiz.
sezeryanda 40 haftayı beklemiyolar dimi 37-38 iyidir bence
Ana server engellemiş cnm imkansizChrome yükledim şükür biraz kendine geldi bu dandik Pc
Mik mik Elmik noldu ya, kendin yasağı kaldıramıyo musun ?
benim oğlum zıpzıp olmaz bi kereNick senin oğlan zıp zıp olacak :122: bana çok gülüyodun ya
Ama kontrolü ihmal etme
ben de chromedan giriyorum buraya, explorer kasıyor.Chrome yükledim şükür biraz kendine geldi bu dandik Pc
Mik mik Elmik noldu ya, kendin yasağı kaldıramıyo musun ?
Ana server engellemiş cnm imkansiz
Çok şükür iyiyim canım azaldı kasılmalarım. Bebiş de rahatladı gerdiriyo gerdirebildiği kadar :)selam kuzular,çok yoğundum giremedim hiç...kim var kim yok??
niko nasıl oldun canım?
Ölüyorum desem bir kürek toprak da siz atacaksınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?