09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok şükür azaldı kasılmalar. Ama başım çok ağrıyor sadece.

nick çok yoğunum ben de bugün ara ara girip bakıyorum..
aman iyi bari maşallah ,dursun hele biraz daha paşa beyimiz..
eve çıkınca rahatlarsın canım sen de,bi güzel duş alır yatarsın,artık öyle kendini yormak yok söyliyim..uzat ayaklarını dinlen,şimdi sen evdeyim diye ,ev yerleştirmeye falan kalkarsın,yapma kuzum
tatlım bi de bana özelden adresini yazar mısın,seninki acele edicek heralde ,ben de edeyim.:))

Evi yerleştirdim bile :) qui sancım başladı yine ya bu akşamda burdayım sanırım adresi ezbere bilmiyorum ki

Evi yerleştirdim bile :) qui sancım başladı yine ya bu akşamda burdayım sanırım adresi ezbere bilmiyorum ki

Arıza mısın sen bırak ev dağınık kalsın ben bile o kadar yüklenmedim kendime
Sen bi de iki canlısın
Çok geçmiş olsun tekrar ne diyolar peki

tut bırakma sakın nicko...
sancı gelip gidiyo mu ,yoksa bayaa doğum sancısı gibi aralıklarla mı oluyo??
bu arada yaptırdın mı ciğer geliştirici iğneyi?
öğrenince yaz bana hemen canım,ousa sor mesaj atsın sana.........seninki aceleci "pıtırcan"hahahha

selam napıyorsunuz? başım çatlayacak kadar ağryor. almadığım ağrı kesici kalmadı ne hikmetse gram azalma yok.

Arıza mısın sen bırak ev dağınık kalsın ben bile o kadar yüklenmedim kendime
Sen bi de iki canlısın
Çok geçmiş olsun tekrar ne diyolar peki

Çek cumartesi günü kayganagil geldi İLK DEFA. O yüzden yerleştirdim mecbur. Sonrada hastanelik oldum işte. Nasılsın bile demediler bana. Neyse. Doktor mesai bitince odaları gezecek ne diyecek bilmiyorum. Bi dünya serum yedim halada takılı.

kızım sen akıllanmıcak mısın??senin o deli kv geliyo diye kendini hırpalanamna gerek var mıydı? asıl gelen kişinin evi toplaması lazım,sen bu durumdayken...
sen şimdi doğruunca da misafire hizmet edersin,millet oturur.bak şimdiden sölüyorum,loğusalık yap biraz,yat dinlen,herkes ayağına gelsin,hizmet etsin azıcık,ortalara atma kendini hemen...

Bendeki doğum sancısı değil canım yalancı kasılma. Normalden çok fazla kasılıyorum. Dünden beri çok az oldu o da inat gibi nstye bağlıyken kasıldı.ciğer geliştirici yapmadılar haftam ileri olduğu için gerek görülmedi. Antibiyotik falan çok verdiler enfeksiypn var sanrım. Bide dosyama baktım tansiyon 7-4. Hemşireye ölçerken soruyorum normal diyor gerizekalı söylemiyor kendim baktım

sa kızlar nasılsınız..

nik geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın. evinede yerleşmişsin hayırlı olsun..

Evimize tek çöp almadı ya ne varsa serdimki görsün utansın diye. Başkası gelseydi uğraşmazdım evle.

Q. İpek, Asmunikal merhaba sizlere de

Nick alemsin ya da ben çok rahatım
Gelen ya bi sandalyeye otursun ya da işin ucundan tutsun bana ne

ciğerleri iyi olsun da sorun değil nicko,sevindim bak,haftası gelişimi iyi maşallah demek ki...
tansiyonum benim de çok düşük çıkıyodu sonlara doğru,yükselmesindese düşmesi iyi canım..
şu bonus reklamını izledin mi ben çok güldüm ona,adam diyo ya; ıkınma ıkınma gelmesin diye

Yok canım izlemedim. Kilosu 2.350 olmuş sıpamın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…